Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #13

Paas maandag, eindelijk weer boksen met mijn PT, heel veel spierpijn, Lovely Charlotte bestaat 1 jaar en ein-de-lijk mooi weer! Kijk je mee?

♥ Maandag ♥

Lovely Pictures | Week #13

’s Ochtend waren we nog bij mijn ouders in Brabant. Om een uurtje of half 11 gingen we weer richting huis. We rommelden wat in huis en speelden spelletjes met z’n drieën.

Om 4 uur had ik afgesproken met mijn personal trainer om weer te boksen. Hij is 3 maanden op reis geweest en eindelijk was hij weer terug!

’s Avonds aten we een pasteitje met ragout, aardappeltjes, beenham en haricoverts en als toetje een merengue met slagroom en mascarpone, lekker!

 

♥ Dinsdag ♥

Lovely Charlotte bestaat op 1 april 1 jaar, en wie jarig is trakteert natuurlijk! Ik kreeg van een aantal webshops leuke producten om een té gekke winactie te organiseren. Ik plaatste deze foto vast op Instagram als voorproefje!

Ook kreeg ik van Glamour de Estée Lauder Perfectly Clean foam cleanser binnen. Een fijne reiniger voor je gezicht die al het vuil en make-up verwijderd.

Ik had vandaag zóóóó veel spierpijn. Niet zozeer van het boksen maar van de sit-up die we daarna nog hadden gedaan. Zo erg dat ik gewoon niet meer rechtop kon staan, net of er dan iets zou “knappen”….

 

♥ Woensdag ♥

Mijn allerliefste! ’s Middags maakten we de Easter Crackers die we van Mamgu en Tadcu hadden gekregen. We hebben ze ’s avond niet meteen gebruikt omdat Dafydd pas laat thuis was. Hij moest na zijn werk meteen voetballen, en dan is hij meestal pas tussen half 7 en 7 uur thuis. 

 

♥ Donderdag ♥

Ik begon ’s ochtend met een training boksen. Gelukkig maakte dit mijn spieren weer even wat losser zodat ik wel weer normaal kon staan en zo!

En nu was Dafydd wél thuis met het eten dus moesten de crackers natuurlijk geopend worden. Er zit altijd een kroontje in en een cadeautje/snoepje. De kronen moesten dan ook op van Ifan 😉

Dafydd was naar zijn werk gefietst, dus vandaar dat “rare” shirtje.

 

♥ Vrijdag ♥

Jaaaaa, Lovely Charlotte bestaat vandaag precies 1 jaar! En wat een schat van een kerel heb ik toch ook, hij had tompouces laten bedrukken met mijn logo voor deze gelegenheid ♥

 

♥ Zaterdag & Zondag ♥

Lovely Pictures | Week #13

Op de een of andere manier vergeet ik altijd foto’s te maken in het weekend, ik denk dat mijn gedachten dan ergens anders zijn 😉

Zaterdag gingen we ’s avonds bij een oud collega van Dafydd gourmetten, super gezellig!

Zondag was het verjaardagsfeestje van de zoon van een vriendin. Ze vierden het in lekker buiten. Wij gingen er lekker op de fiets heen, het was zo’n heerlijk weer!

 

Heb jij ook zo genoten van het heerlijke weer afgelopen weekend?

You may also like

1 Comment

 • Heidi

  Wauw wat een leuke weekje heb je gehad meid.
  Wat super leuk dat je ventje voor je deed dan nog met je log der op super gewoon.

  5 april 2016 at 19:58 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: