Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #12

Weer veel leuke dingen deze week. Dinsdag ging Ifan bij een vriendje eten, woensdag een kijkmoment in de klas, donderdag paasontbijt voor Ifan, vrijdag een dagje vrij en het paasweekend lekker in Brabant vertoefd!

♥ Maandag ♥

Rtuals thee Hamam Mint

Het liefste drink ik koffie en eigenlijk ben ik niet zo thee liefhebber, maar de Rituals Hammam Mint val goed in de smaak! Beetje honing erbij, lekker! Vandaag bestond vooral uit werken 😉

 

♥ Dinsdag ♥

Eten bij een vriendje van school

Dinsdag ging Ifan voor het eerst tussen de middag een beterham eten bij een vriendje. Ze hadden het onwijs leuk samen en alles is goed gegaan! 

Ik vind het zo fijn dat Ifan zo makkelijk is en graag met vriendjes speelt, heerlijk! Ik hoef me nergens zorgen om te maken 🙂

Mijn dag bestond wederom vooral uit werken en wat dingen in het huis doen…

 

♥ Woensdag ♥

Paasmandje voor het paasontbijt op school

Donderdagochtend was er een paasontbijt op school. De vraag was of de kinderen het in een mooi versierd mandje wilden meenemen. 

Dus na school eerst even snel een boterham eten thuis en daarna op naar HEMA en Xenos. We kochten een doosje en wat stickers en lintjes om hem te versieren. 

Toen we terug naar de auto liepen, realiseerde ik me ineens dat ik was vergeten om de parkeer app aan te zetten. En ja hoor, dikke boete 🙁 Gewoon stom dat ik het vergeten was, wat voelde ik me suf!

 

♥ Donderdag ♥

Paasontbijt op school

’s Ochtends brachten Dafydd en ik Ifan naar school. Alle tafeltjes waren tegen elkaar aan gezeten en er lagen leuke servetten op voor het paasontbijt. Ifan had er zin in!

Daarna hadden Dafydd en ik een afspraak met onze makelaar om een huis te bezichtigen, spannend!

Dafydd ging naar zijn werk en ik ging thuis aan de slag. Beetje bloggen, opruimen, je kent het wel.

Verse groentensoep

’s Avonds aten we verse groentesoep. Zie ‘m is smullen!

 

♥ Vrijdag ♥

Ifan was vrij van school dus we hebben deden lekker rustig aan in de ochtend. Lekker nog even kroelen in bed en daarna aankleden en ontbijten.

We hadden afgesproken bij een vriendinnetje. Ze heeft twee dochter en de oudste is een jaartje jonger dan Ifan. Ze hebben heerlijk samen gespeeld. Ik merk dat Ifan, sinds hij naar school gaat, steeds beter echt samen kan spelen.

’s Middags bakten Ifan en ik samen scones. Deze moesten natuurlijk ook even geproefd worden 😉

Daarna bouwden we de rest van de middag met Lego. Ik speelde zo’n 10 minuutjes met hem samen en daarna heeft hij heerlijk alleen gespeeld!

 

♥ Zaterdag ♥

Ik heb geen idee meer bij wie, maar ik had deze “beauty hack” in een YouTube filmpje gezien en het is echt de enige manier hoe ik een winged eyeliner kan maken 😮 Het ziet er onwijs stom uit, maar het werkt wel 😉

De vriend van mijn zusje was de dag ervoor jarig dus we gingen op weg naar Brabant. We hadden een leuke middag, lekker kletsen met iedereen! 

Ifan mocht met oma een cadeautje uitzoeken bij de speelgoedwinkel. Hij koos voor een setje Lego en een boekje met schrijf en tel opdrachtjes. 

Tegen het einde van de middag begon Ifan wat moe te worden en mocht hij even een filmpje op de tablet kijken.

 

♥ Zondag ♥

1e paasdag! Dat betekent natuurlijk paaseieren zoeken! Ifan stond er helemaal klaar voor mét pet op 😉

Daarna lekker met z’n alle ontbijten. Ik ben gek op uitgebreid ontbijten!

En dan staat er ineens een brandweerauto voor de deur! De zoon van de overburen van mijn ouders (volg je hem nog?!) werkt bij de brandweer. Ze kwamen hem even afzetten bij zijn ouders!

Ifan mocht meteen kijken en in de auto. Hij vond het helemaal fantastisch! In het begin durfde hij er niet al te dichtbij te komen maar na een paar minuten ontdooide hij en was ‘ie niet meer weg te slaan!

Een drukke maar zeker leuke week! Hadden jouw kinderen ook paasontbijt op school?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

 

You may also like

4 Comments

 • Mariska

  Zo leuk dat paasontbijt! Dat truukje voor eyeliner werkt echt goed 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Puma creepers | Nieuwe schoenen outfitMy Profile

  29 maart 2016 at 08:41 Reply
 • simpel, met een snufje liefde

  Leuke week, en wat een handige tip voor die eyeliner.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 12, met een snufje liefdeMy Profile

  29 maart 2016 at 09:06 Reply
 • Mary-Lou

  Leuke week! Moest wel een beetje lachen om je eyeliner truc, wel fijn dat het werkt! En wat kijkt hij trots met de slang in zijn handen. Beide kinderen gaan hier nog naar de creche, maar ook daar werd Pasen gevierd. Ze mochten de hele week in pyama gaan en er was elke dag een paasontbijtje.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Waar is dragen niet toegestaan? ▪ draag(dins)dagMy Profile

  29 maart 2016 at 11:29 Reply
 • Heidi

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.

  1 april 2016 at 11:48 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: