Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #11

Een weekje met veel leuke dingen! Op maandag hadden we Ifan’s eerste 10 minuten gesprek, dinsdag gingen Dafydd en ik naar de schouwburg, woensdag kwam er een vriendje van Ifan spelen, donderdag en vrijdag een rustig dagje en in het weekend gingen we er lekker op uit!

Inhoudsopgave

♥ Maandag ♥

Maandag Video | Beauty Shoplog

Op maandag en dinsdag gaat Ifan na school naar de opvang, de “after school club” zoals hij dat zelf noemt. Dit geeft mij van ’s ochtend 9:00 uur tot ’s avonds 17:30 uur de tijd om een hoop dingen te doen. Vaak ben ik ’s ochtend bezig met mijn blog. Het schrijven van artikelen, mails beantwoorden, foto’s maken, video’s opnemen en het reageren op comments.

Ik nam de video voor de Beauty Shoplog op en schreef het bijbehorende artikel. Ik upload de video altijd op zondagavond naar YouTube. Mocht je dus eerder mijn video willen zien dan dat hij op LC komt, abonneer je dan even op mijn YouTube kanaal ;-)!

Koken met 5 (!!!) pannen!

’s Middags kwam Dafydd vroeg thuis van zijn werk en pikte mij meteen op om door te rijden naar school. Ifan’s eerste 10-minuten gesprek! Ik vond het eerlijk gezegd best spannend. Zouden de juffen hetzelfde zien als dat wij zien? Hoe ervaar je zo’n gesprek als je zelf ook leerkracht bent? Gelukkig gaat alles ontzettend goed met Ifan! Ik vertel je hierover later meer in een ander artikel.

We aten die avond zuurkool met rookworst. Als ik rookworst eet, moet het die van HEMA zijn. De lekkerste! Ifan is niet zo gek op zuurkool dus voor hem deed ik er doperwtjes bij. En een stamppot is niet compleet zonder spekjes 😉 Dit resulteerde in koken met 5 pannen, komt niet vaak voor!

 

♥ Dinsdag ♥

Lebbis!

We hadden de kaarten denk ik al bijna een jaar in ons bezit. Dafydd vind cabaretier Lebbis heel goed. Dus toen ik zag dat hij een nieuwe voorstelling had en in Haarlem zou optreden, heb ik meteen kaartjes gekocht. Volgens mij had ik ze voor Dafydd’s verjaardag in augustus gekocht. We moesten dus nog lang wachten voordat we er heen konden.

De voorstelling “De paardenpoetser” was ontzettend leuk en hebben een leuke avond gehad! Het was wel dubbelop want een paar dagen geleden waren we ook al samen een avondje weg.

 

♥ Woensdag ♥

Vriendjes!

Er kwam een vriendje van Ifan mee uit school. Eerst hebben we met z’n drieën geluncht en daarna zijn de jongens lekker gaan spelen. Het ging ontzettend goed en was heel leuk om ze zo samen bezig te zien!

 

♥ Donderdag ♥

2016-03-15 15.19.29

Meestal doen we één keer in de week boodschappen. Ik spit dan de bonus van de Albert Heijn door om te kijken wat we die week gaan eten. Ik kwam de basis voor smoothies tegen, even uitproberen! Deze is met bieten en gember. Ik had er zelf biologische sinaasappelsap doorheen gedaan. Hij is lekker! Wel goed blenden, anders heb je een hoop pitjes erin zitten!

 

♥ Vrijdag ♥

2016-03-17 15.59.07

Ifan hoefde maar een half dagje naar school. Na de boterhammen ging er nog even een banaan naar binnen. Hij blijft eten! Ongelofelijk wat er allemaal in dat kleine lijfje verdwijnt!

2016-03-17 15.43.06

Een lievenheersbeestje binnen! Deze moest worden geaaid en gevoerd worden. Daarna werd hij/zij (?) vakkundig door Ifan buiten op de plantjes gezet, cutie 😉

 

♥ Zaterdag & Zondag ♥

2016-03-20 13.21.47

Zaterdag was een rustig dagje. Ifan en Dafydd gingen ’s ochtend sporten en ik sliep uit 🙂 Daarna werd er geskypt met Mamgu en Tadcu in Wales. Ik heb ondertussen met mijn moeder gebeld. ’s Middag hebben Dafydd en Ifan de recycling weggebracht en heb ik wat schoongemaakt en opgeruimd.

2016-03-20 13.23.33

Zondagochtend zijn we, na het ontbijt, met z’n alle in bad en onder de douche gegaan. Lekker rustig aan! ’s Middags gingen we naar het Pieter Vermeulen museum in Driehuis. Ik ben hier al eerder met Ifan geweest. Nu was er een tentoonstelling over dinosaurussen. Natuurlijk helemaal geschikt voor Ifan. We zijn hier dik anderhalf uur geweest.

Thuis hebben we gegeten en is Ifan op tijd naar bed gegaan. Ik heb mijn maandag video online gezet op YouTube. Daarna hebben Dafydd en ik een filmpje op de bank gekeken.

 

Hoe was jouw week? 

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

6 Comments

 • simpel, met een snufje liefde

  Leuke foto’s! Ik heb ook die smoothie blend geprobeerd van de AH, vond ze ook wel lekker.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Wat je niet moet zeggen tegen iemand die niet zwanger kan worden.My Profile

  22 maart 2016 at 07:22 Reply
 • Vlijtig Liesje

  Leuk zo’n uitje naar een voorstelling! Dat is weer eens iets anders.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Marcel’s Green Soap: wat ik er van vindMy Profile

  22 maart 2016 at 09:23 Reply
 • Mariska

  Die smoothie basis lijkt me handig. Leuke foto’s!
  Mariska onlangs geplaatst…Freedom Makeup London | LookMy Profile

  22 maart 2016 at 09:23 Reply
 • Heidi

  Wat een leuke weekje heb je gehad meid

  22 maart 2016 at 20:37 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: