Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #10

De week is voorbij gevlogen! We hebben deze week niet veel bijzonders gedaan, maar hij is toch snel voorbij gegaan!

Ifan ging lekker weer naar school, zaterdag hadden Dafydd en ik Date Night en zondag hebben we lekker door de Kennemer duinen gewandeld. Kijk je mee?

♥ Maandag ♥

Koffie!

Koffie om de dag mee te beginnen, en de rest van de dag mee door te komen 😉 Nee hoor, valt best mee! Ifan gaat vandaag weer lekker naar school na een weekje vakantie. Ik merkte dat hij daar ook echt wel weer aan toe is (en mama ook 😮 ) Oh oh, wat moet dat worden met 6 (!!) weken zomervakantie?!

 

♥ Dinsdag ♥

Shoplog Kruidvat, Etos en Douglas

Nadat ik Ifan naar school heb gebracht reed ik meteen door naar het winkelcentrum. Ik wilde even rondkijken bij Kruidvat, Etos en Douglas.

Bij Kruidvat kocht ik een liquid lipstick van Essence, bij Etos waren alle Maybelline producten afgeprijsd voor € 9,00! Ik kocht The Blushed Nudes palette. Ik vind het palette echt fantastisch! Ik kocht ook nog een blush en bronzer van Makeup Revolution. 

Huidverzorgingsproducten gebruik ik altijd van Clinque. Ik liep Douglas even binnen om te kijken wanneer de Clinique weken weer begonnen, zodat ik m’n voorraad weer kon aanvullen. En had ik even mazzel, ze waren nét begonnen!

Ik kocht de Pep Start oogcrème, de Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator (dagcrème) en de Clarifying Lotion. Omdat ik boven een bepaald bedrag had geshopt kreeg ik ook nog een cadeautje met een miniatuur lipstick, mascara, dagcrème en gezichtsreiniger.

Bij thuiskomst maakte ik meteen een video van de gekocht producten.

 

♥ Woensdag ♥

Ik was nog steeds niet tevreden met mijn foto’s voor op de site dus besloot ik nieuwe te gaan maken. Eerst even lekker tutten en hop achter (en voor 😉 ) de camera! Op woensdag brengt Dafydd Ifan altijd naar school dus heb ik tijd om mijn make-up in alle rust te doen 🙂

’s Middag deden Ifan en ik niet zoveel. We waren allebei moe en hadden niet zo’n zin om erop uit te gaan. Middagje tv kijken dus, moet ook kunnen voor een keertje!

 

♥ Donderdag ♥ 

Relaxen in bad

Ik had het ’s avonds zóóó koud dat ik in bad ben gegaan. Ik ben dus helemaal geen bad mens. Het duurt te lang, wordt te snel koud en ik kan mijn haren niet makkelijk wassen (lees: hele badkamer nat!). 

Maar toch, na twee keer bijvullen met heet water, was het best lekker. Even een relax momentje! Dafydd bracht Ifan naar bed en ik kon even genieten van het niks doen.

 

♥ Vrijdag ♥

De StyleTone Box kwam binnen! Ik moest nog wel even wachten tot zaterdag voordat ik een video kon maken… en dat was best moeilijk! Ik ben nogal nieuwsgierig en kan dit soort dingen maar moeilijk ongeopend laten liggen 😉

Uiteindelijk is het me wel gelukt en heb ik zaterdag de unboxing opgenomen!

 

♥ Zaterdag ♥

Dafydd en Ifan gingen naar kleutergym en ik nam een video op en maakte ik de productfoto’s van de StyleTone Box.

Na de lunch hebben we buiten gestoepkrijt (is dat trouwens een woord?!) in het zonnetje.

Rond een uurtje of 6 kwam de oppas en zijn Dafydd en ik lekker uit eten geweest bij La Cubanita. Daarna gingen we naar de film “Rokjesdag”. Leuke, vermakelijke film. We hebben een fijne avond gehad!

We waren iets na 12e weer thuis (whaattt, way past our bedtime 😉 ) en zijn toen maar snel naar bed gegaan, doodmoe! We worden oud! 

 

♥ Zondag ♥

’s Ochtend lekker rustig ontbijten en daarna nog een uur aan tafel blijven hangen en koffie drinken. Ik kan zó genieten van rustige, slome ochtenden!

Ifan’s knutselspullen liggen onder in onze buffetkast. We hadden het systeem “Je trekt er wat uit en legt het bovenop weer terug en doet snel de deurtjes weer dicht”, dat werkt na een tijdje dus niet meer zo goed kan ik je vertellen! Ik heb flink opgeruimd. Ook met het oog op de komende verhuizing!

’s Middags zijn we naar de Kennemer Duinen gegaan. Ifan heeft heerlijk gespeeld en we hebben een lekker stuk gewandeld, het was zo’n prachtig weer! Was het bij jou ook zo mooi afgelopen weekend?

’s Avonds aten we Chinese tomatensoep. Zoals ik al eerder zei, Ifan is gek op soep!

 

Heb jij ook een fijne week gehad? Vertel!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

5 Comments

 • Vlijtig Liesje

  Ik vond het fijn dat het afgelopen week zo zonnig was. Daarvan heb ik genoten.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Daarom is opruimgoeroe Marie Kondo zo’n hypeMy Profile

  15 maart 2016 at 11:15 Reply
 • Mariska

  Wat een leuke foto’s! Je staat er ook goed op 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Colourpop looks! 3xMy Profile

  15 maart 2016 at 12:26 Reply
 • Simpel, met een snufje liefde

  Ik ben echt een bad mens! Heerlijk vind ik het! Ik doe het alleen te weinig.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Bij ons aan de eettafel……daar keken we van op!My Profile

  15 maart 2016 at 20:49 Reply
 • Heidi

  Wat een fijne week heb je gehad meid.
  Ik vind dat altijd zalig zo een badje, maar inderdaad duurt te lang daarmee neem ik steeds een boek mee.

  17 maart 2016 at 18:28 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: