Lovely Pictures, Persoonlijk

Lovely Pictures | Week #1

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week. Afgelopen week bestond uit oud & nieuw vieren, nog even een paar dagen relaxen en Ifan eerste dagen op school. Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Donderdag

Oudejaarsdag! Ik ben altijd gek op oud & nieuw. Ik vind het nieuwe jaar inluiden en het oude achter me laten altijd een fijn gevoel. Weer een frisse start, het voelt een beetje zoals beginnen in een onbeschreven notitieboekje. Dit jaar vierden we het bij mijn ouders in Geldrop. We vertrokken ’s ochtend op tijd. Tegen een uurtje of 12 kwamen we aan. We hebben lekker met z’n vijven geluncht. Daarna arriveerden mijn zusje en haar vriend ook. We hadden afgesproken om met z’n vieren te gaan schaatsen. Dat had ik beter niet kunnen doen! Op het moment dat ik dacht dat het redelijk ging, lag ik tegen het ijs. Kak, dat doet pijn zeg! Daarna hebben we nog even in wat winkeltjes gekeken en moesten de mannen toch iets van vuurwerk kopen. Onder het mom van: “Ifan vind het zo leuk!” Tuurlijk jongens 😉 Na het avondeten was het dus tijd voor een heuse privé vuurwerkshow! In het begin vond Ifan het nog wel spannend en wilde hij binnen blijven. Na een tijdje kwam hij toch naar buiten, het was toch wel aantrekkelijk. Een echte man, hé 😉 Ik wilde nog graag een foto van ons drieën hebben op deze dag. Maar mijn vader en zusje wilde er perse ook op! Verder hebben we een rustige en gezellige avond gehad en gingen we rond een uurtje of 2 naar bed.

Vrijdag

Te weinig slaap en te veel wijntjes gaan niet zo heel goed samen, maar dat wist ik eigenlijk al! Dat spreekwoord van die ezel met die steen is mij toch niet helemaal duidelijk 😉 Deze dag bestond dus uit luieren, tot 13:00 uur in onze pyjama zitten en ’s avond weer terug naar huis. Toen we thuis kamen kreeg Ifan nog een “Happy New Year” kaart van Mamgu en Tadcu, zo lief!   Nieuwe lego voor Ifan!

Zaterdag & Zondag

Ifan had voor zijn verjaardag een aantal cadeaukaarten en geld gekregen. Zo kon hij zelf iets leuks uit gaan zoeken in de “cadeautjeswinkel”, zoals hij het zelf noemt! Hij koos voor een politiebusje van Lego. Deze kan ook open en dan zie je beeldschermen en zo, het is een soort van surveillance busje. We hebben deze twee dagen lekker rustig aan gedaan omdat Ifan maandag voor het eerst op school zou gaan starten, spannend!

Maandag

Ifan gaat voor het eerst naar school, wááááááát! Waar is mijn kleine boefie nou gebleven, en waarom is ‘ie ineens zo groot :'( poeh, wat een ding! Ifan werd wakker met een grote glimlach en had er echt zin in! Helaas verliep de eerste dag niet helemaal zoals wij het in onze gedachte hadden, zeg maar gerust helemaal niet. Ik was ontzettend verdrietig en ook best wel boos. Ik schreef er een artikel over. ’s Middags thuis even een boterham gegeten en daarna weer terug naar school. Gelukkig ging het toen al beter.

Dinsdag

’s Ochtends zetten we Ifan weer af op school. Het was al een stuk beter, maar nu kwam er toch wel een klein traantje toen we weg gingen. En bij mama uiteraard ook 😉 Rond een uurtje of 10 werd ik gebeld door de juf. Ifan was tegen een kapstok haakje aangelopen en had nu een wondje boven zijn oog. Het is protocol om bij dit soort gevallen de ouders te bellen. Volgens de juf viel het wel mee, hij huilde niet meer en wilde ook graag gaan spelen. Ik besloot om op de juf te vertrouwen, juist de juf van de eerste schooldag :o, en hem niet op te halen. Het leek mij zelf ook niet zo handig aangezien dit pas zijn tweede dag was. En anders wist ik wel wat we de dag erna konden verwachten. Ik sprak met de juf af om hem gewoon om 12:00 uur op te halen en als er nog iets was dat zij mij zou bellen. Toen ik hem tussen de middag ophaalde, zag ik dat het inderdaad best meeviel (puntje voor de juf!) en ’s middags is Ifan gewoon weer lekker naar school gegaan. Ik merkte dat hij wel erg moe was toen ik hem weer ophaalde, maar dat hij het wel leuk had gehad. Het is wel een op-en-neer gedoe! Hoe doen jullie dit, of gebruikt de school een continu rooster op jullie school?

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: