Lovely Pictures

Lovely Pictures | Eerste twee weken van oktober

De eerste twee weken van oktober zijn lekker rustig geweest. Ik heb met name veel achter de computer gezeten, maar ook wel wat leuke snaps kunnen maken 🙂

 

Op maandag 2 oktober begon in Ifan klas het thema de Gruffalo. We hebben thuis een aantal boeken van de Gruffalo en Ifan is groot fan. Zie hier dan ook zijn prachtige tekening!

 

Op woensdag 4 oktober speelde Ifan bij een vriendje. Op de een of andere manier zijn computerspelletjes ineens mateloos populair geworden en is er geen houden meer aan. Hij heeft hier nooit naar gemaald, tot dit jaar. Nu is ‘ie er een soort van aan ‘verslaafd’

 

Van oma kregen we die week ook nog een kaartje in de bus. You make me happy

 

Op vrijdag 6 oktober kwam de nieuwe stofzuiger binnen!! Ik ben nog nooit zo’n gelukkige huisvrouw geweest!

We hebben een Dyson V8 Absolute Pro. Het feit dat hij draadloos is en in de woonkamer hangt, scheelt al zó veel. Als we hebben gegeten pak ik de Dyson erbij en zuig ik snel onder tafel de kruimels weg.

Eerder moest ik altijd de stofzuiger uit de trapkast pakken, snoer in het stopcontact en kon dan pas zuigen. Vervolgens moest je dat zware kreng ook weer opbergen Ik heb het hele huis binnen 20 minuten gezogen, van beneden tot boven!

Het is een rib uit je lijf, eerlijk is eerlijk, maar hij is het echt waard!

 

Ik kreeg deze foto van een vriendin doorgeappt. Ik mocht de visagie doen op haar bruiloft. Heel bijzonder en leuk! Op deze foto zijn we nog niet begonnen hoor 😉

 

Ik maakte donderdag  12 oktober een heleboel foto’s voor campagnes waar ik op dit moment aan werk. Dit ontaard altijd in een vreselijke rommel op m’n kantoor. Gelukkig was het snel genoeg opgeruimd en viel het achteraf allemaal wel mee.

 

Druk aan het werk, vraagt om een werk selfie Met m’n nieuwe blouse en trui van Sissy Boy. Ik kan uuuuuren achter elkaar in Sissy Boy of online rondstruinen tussen alle (kinderen)kleding en homeland spullen. Wat een heerlijke én geldverslindende winkel!

 

Op vrijdag 13 oktober was de afsluiting van de Kinderboekenweek “Gruwelijk eng!” en Ifan mocht verkleed naar school. Donderdagmiddag hebben we alle Actions in Haarlem gehad om nog een verkleedpak voor ‘m te scoren, maar het is gelukt! Hij vond het zelf helemaal de bom 😉

 

Vrijdagavond deden Dafydd en ik nog een wijntje en zijn we samen lekker op de bak gekropen om series te kijken.

Het weekend deden we lekker rustig aan en heb ik ook geen foto’s gemaakt

Hoe waren jullie eerste twee weken van oktober?

 

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: