Lovely Pictures

Lovely Pictures #2 | Pers, pannenkoeken en Piet!

Het tweede deel van de Lovely Pictures. We gaan verder met what we’ve been up to recently 😀 Kijk je weer gezellig mee hoe wij pannenkoeken bakten en Sint en Piet verwelkomden? Warme chocomel en met een dekentje op de bank!

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

In ons nieuwe huis heb ik een eigen kantoortje. “Vroeger” werkte ik altijd aan de keukentafel wat voor best veel afleiding zorgde (afwas, opruimen en stofzuigen… je kent het wel!), maar nu heb ik een eigen kamertje waar een bureau staat en mijn spullen liggen. Het enige wat nog ontbreekt is een mooie iMac 😉 maar daar wordt voor gespaard!

Op de wand in dit kamertje zaten muurstickers. Deze heb ik eraf gehaald en het wandje voorzien van een mooie matte groen tint. Een soort donker mint groen. Het is een rustige en neutrale kleur. Een absolute must voor een werkruimte! I’m a happy girl!

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Voor Lovely Charlotte mochten we de Marley Spoon box uitproberen. Binnenkort volgt hier nog een uitgebreide review van. Maar ik kan je vast verklappen dat we erg tevreden waren!

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Op de persdag van een PR-bureau zag ik deze prachtige kleding van Soaked in Luxury. Ik was al bekend met het merk en de collectie is weer fantastisch! Deze dag ging ik samen met collega-blogger Fleur van Mama’s Liefste. Heel gezellig om dit samen te doen 🙂

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

 

Bij het volgende PR-bureau zag ik deze toffe, gele hakken. Ik kan dus totaal niet op hakken lopen, but a girl can dream 😉

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

 

Was opvouwen met een kleuter, en dan krijg je dit soort taferelen 😆

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Ifan is gek op pannenkoeken. Samen maakte we het pannenkoeken beslag en kreeg ik de nodige aanmoediging tijdens het bakken! De pannenkoeken waren weer heerlijk, als zeg ik het zelf!

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Met twee pannen tegelijk, anders duurt het veel te lang. Wel goed blijven opletten anders gaat het mis. Pannenkoeken bakken is een precisie werkje 😉

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Mijn liefste zusje gaat in juni volgend jaar trouwen! En ik ben haar getuigen!

Mijn zusje, moeder en ik zijn op een zaterdag gaan kijken voor een trouwjurk gaan kijken. En ze heeft meteen ook haar droomjurk gevonden. Ze was zó mooi!

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Ook kreeg ik de Hello Fresh box om te reviewen. Hier volgt snel ook nog een review van. Ben jij bekend met dit soort boxen en wat is je ervaring ermee? Ben erg benieuwd, laat even een reactie achter in de comment hieronder!

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

En toen… Op dinsdagnacht rond half 1 begon de hel! Ifan kwam naar onze kamer en zei dat ‘ie gespuugd had. Bed verschoont en hup, weer terug erin. Binnen 15 minuten konden we weer verschonen 🙁 Hij heeft toen bij ons in bed gelegen en nog twee keer moeten spugen, gelukkig hadden we inmiddels al wel een emmer.

Ifan wilde niet meer slapen dus toen ben ik maar met hem naar beneden gegaan. De hele nacht moest ‘ie om het half uur… ’s Ochtend om een uurtje of 10 viel hij in slaap en heeft twee uur geslapen. Ik ben zelf ook een uurtje KO geweest. Daarna was er niks meer aan de hand. Hij was wel wat moe van het nachtje overslaan, maar verder helemaal in orde. We hebben die avond zelf frietjes gegeten. Ifan mocht kiezen, en koos friet. Als hij mag kiezen, mag ‘ie kiezen. En later hoorde ik van Fleur (Mama’s Liefste) dat zouten juist goed zijn als je zo ziek bent geweest. Zij is diëtiste dus ze weet waar ze het over heeft!

Later die week zijn Dafydd en ik ook nog beide geveld door dit akelige norovirus :O

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Sint en Piet zijn weer in het land en hebben ook hun intrede gedaan in huize Evans. Zaterdag was de intocht in Nederland op tv en zondag kwam Sint en zijn Pieten aan in Haarlem. Samen met vrienden zijn we gaan kijken. Ifan vind het ieder jaar toch wel erg spannend, maar eenmaal een handje pepernoten gekregen, is het ijs gebroken en alles oké! ’s Avond mocht hij ook zijn schoen zetten.

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Op de foto met Piet!

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Op maandagavond en donderdagochtend boks ik altijd met mijn Personal Trainer. Ifan vind het fantastische om te zien. Voordat ik begon trok hij mijn handschoenen aan om ook een rondje te doen 😉 Super wazige foto, maar zó leuk!

 

Lovely Pictures #1 | Pers, pannenkoeken en piet!

Ik heb een eigen privé stylist aan huis, ideaal!

 

Dit waren de foto’s van de afgelopen tijd. Vanaf nu weer elke week een Lovely Pictures op de maandag, te beginnen op maandag 28 november!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: