Lovely Pictures

Lovely Pictures | Laatste weken van oktober 🍂

De maand oktober is voorbij gevlogen. In de laatste weken kwam mijn moeder logeren, was het herfstvakantie waarin we heel veel deden en was Dafydd 5 dagen op zakenreis.

 

16 – 22 oktober

Op maandag haal ik mijn moeder op bij het station. Ik heb ’s ochtend al appeltaartjes gebakken en gewerkt. Ik had zoveel vooruit gewerkt dat ik een paar dagen ‘vrij’ was, heerlijk!

Maandag hebben we rustig aan gedaan. Om 15:15 uur haalden we samen Ifan van school en dronken we daarna gezellig koffie. Ook Ifan kreeg kinderkoffie. Opgeklopte melk met een klein lepeltje koffie voor de kleur 😉

 

 

Dinsdag zijn mijn moeder en ik samen naar de stad geweest. Het is al lang geleden dat we een keer samen hebben gewinkeld. En het was zó fijn! Beide zijn we goed geslaagd en gingen we moe maar voldaan terug naar huis!

Bij Sissy-Boy kwamen we deze leuke kerstversiering tegen. Mijn ouders heten Nans en Reinier en hebben vroeger een winkel gehad die R & N heette. Vandaar we dit zo leuk vonden 🙂

 

 

Woensdag zijn we nog even naar de stad geweest om iets te ruilen, en zijn daarna vooral lekker thuis gebleven. ’s Avonds kwam mijn vader en een collega van hem eten en mijn moeder ophalen (ze waren aan het werk in de buurt) en na het eten vertrokken ze allemaal weer richting huis.

 

23 – 29 oktober

Herfstvakantie! Op zondag 22 oktober mag Ifan bepalen wat we die dag doen. Het is een gezellige dag waarbij we echt met z’n drieën zijn!

De rest van de week doen we een hoop dingen. Op maandag gaan we naar de bioscoop, op woensdag ga ik naar de kapper en de mannen naar Muiderslot, op donderdag gaan we samen naar Batavia stad, gingen we uit eten bij de Roast Chicken Bar en gaven we Ifan’s kamer een make-over (hierover snel meer!)

 

 

Op zondag vertrok Dafydd naar Londen voor zijn zakenreis. Hij zou tot donderdagavond weg zijn 😕 We deze zaterdagavond nog gezellig een borrel en zondagochtend vertrok hij alweer vroeg naar Schiphol.

 

 

30 oktober – 5 november

Op maandag was Ifan extreem vroeg wakker, maar liefst om 5:15 uur 😱 Ik heb me de hele dag brak gevoelt! Dinsdag ging het gelukkig een stuk beter. Volgens mij had dat uur van die klok toch wat invloed 😂

Maandag kwam Ifan thuis met deze slang die hij op school had gemaakt. Super leuk, alleen het rot ding is inmiddels al 5 keer gelijmd omdat het constant breekt…

Woensdagochtend had ik mijn eerste IPL behandeling bij Love 4 Skin. Ik was stiekem best een beetje zenuwachtig, maar dat was achteraf helemaal nergens voor nodig!

Woensdagmiddag kwam er een vriendinnetje eten met haar zoons. Heel toevallig was haar man precies dezelfde dagen op zakenreis als Dafydd. We besloten meteen dat als dit vaker zou voorkomen en de jongens vakantie zouden hebben we er samen op uit zouden gaan!

Donderdagavond was mijn liefde eindelijk weer thuis. Het is niet zozeer dat ik alles in m’n eentje moet doen als Dafydd weg is, het is meer dat het zo saai is. Om 19:00 uur ligt Ifan in bed en dan zit je daar maar alleen op de bank.

De eerste twee avonden best lekker, maar daarna ben ik er wel weer klaar mee 😅

 

 

En om mee af te sluiten een Sneak Peak van Ifan nieuwe kamer!

 

Interieur Inspiratie | Nieuwe stoere jongenskamer voor Ifan!

 

Hoe was jou oktober? 

 

Handtekening Charlotte

You may also like

2 Comments

  • Myrthe

    Leuk dat je appeltaartjes had gemaakt. Ik ben nu gek op appelflappen 😛

    16 november 2017 at 22:09 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: