Lovely Pictures

Lovely Pictures | Een december vol feest!

Deze Lovely Pictures bestaat voornamelijk uit cadeautjes, verjaardagen en nog meer feest! Ifan werd 6 jaar, ik werd 30 jaar, mijn vader was jarig en toen nog de kerstdagen en oud & nieuw 😉

 

Inhoudsopgave

Vrijdag 1 december

Ifan vier vandaag zijn verjaardag vast op school. De juf maakt er altijd een groot spectakel van en Ifan vind het geweldig!

 

 

Zaterdag 2 december

Ifan is jarig! Mijn allerliefste en stoerste boefie wordt alweer 6 jaar. Hemel, wat gaat het toch allemaal snel. Vroeger vond ik dit een uitspraak voor ‘oude wijven’ maar ik begin me te realiseren dat dit nogal onterecht is!

Toen we allemaal beneden kwamen stond de tafel vol met cadeautjes en werd er uiteraard eerst uitgepakt. Daarna snel even eten om daarna door te gaan met Skypen met Wales en nog meer cadeautjes uitpakken. Zo kunnen Mamgu en Tadcu er toch ook een beetje bij zijn ❤️

 

 

 

’s Middag komen opa, oma en tante Anne en nog wat andere vrienden. We hebben een fijne ongedwongen middag gehad waar de kinderen lekker hebben gespeeld.

Ifan mocht natuurlijk kiezen wat we aten en koos, zoals verwacht, voor frietjes. Mijn ouders en zus aten ook mee. Daarna was het tijd voor Ifan om lekker naar bed te gaan. Na al die spanning van deze dag was hij zo vertrokken!

 

Dinsdag 5 december

’s Ochtend eerst op school en ’s avond kwam hij ook nog thuis, wat een feest!

En door met de volgende cadeautjes! We kregen van de Sint een heuse videoboodschap waarin hij over zijn kasteel in Nederland, Ifan en over de cadeautjes vertelde. De cadeautjes hadden de Pieten heel stiekem op Ifan’s slaapkamer gezet terwijl wij aandachtig naar videoboodschap van Sinterklaas aan het kijken waren.

 

 

Vrijdag 15 december

Vrijdagmiddag gingen we rond een uurtje of 4 op weg richting Rotterdam voor Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden! Wat een drama was het op de weg We hebben er uiteindelijk 3 uur over gedaan, met een kleine tussenstop om te eten, maar waren nét op tijd binnen voor de spectaculaire show!

Ifan vond het erg spannend toen we binnen kwamen, maar toen we eenmaal zaten heeft hij ontzettend genoten. Het was echt een hele leuke ervaring en zeker ook iets wat ik nogmaals zou willen doen.

Gelukkig ging de terugweg een stuk lekkerder en waren we rond 22:30 uur weer thuis. We hebben Ifan een soort van slapend uit de auto meteen door zijn bed in gelegd. En niet lang daarna zijn wij ook lekker gaan slapen.

 

 

Dinsdag 19 december

Vandaag was het dan echt zover, ik ben jarig en word 30 jaar! Wat een mijlpaal!

’s Ochtends werd ik beneden onthaald door Ifan en Dafydd met confetti kanonnen. Super leuk (we vinden de confetti nu nog steeds )! Om vervolgens verwend te worden met een heerlijk ontbijtje en mooie cadeautjes ♡

Dafydd was vrij en bracht Ifan naar school. Daarna zijn we samen de stad in gegaan. Ik wilde graag een nieuwe laptop aanschaffen aangezien mijn oude nogal traag werd en ook niet meer zonder stroom werkte. Bij Leappp kocht ik een refurbished Macbook.

Toen we thuis kwamen werd ik verrast door mijn ouders die toch waren gekomen. Eigenlijk zouden ze thuis blijven, in december blijven we op en neer rijden en die vrijdag zouden wij ook weer richting hen gaan voor mijn vaders verjaardag, maar mijn moeder kon het niet over haar hart verkrijgen. Een heel fijne verrassing!

 

 

De rest van de dag hebben we lekker gegeten, gekletst en gedronken 😉

Aan het einde van de dag kwamen we er alleen achter dat Ifan luizen had 😮 Dafydd is nog snel naar de AH gefietst om een middeltje te halen. Hiermee hebben we hem direct de volgende ochtend behandeld. Gelukkig werkte het erg goed en had hij na één keer nergens geen last meer van!

 

Vrijdag 22 december

Dafydd zijn vakantie was vandaag officieel begonnen. ’s Ochtend hebben we de laatste dingen ingepakt voor onze vakantie in Wales en om 12:00 uur haalden we Ifan op van school om meteen door te rijden naar Brabant voor de verjaardag van mijn vader.

We hebben een gezellig middag daar gehad en het was fijn om met z’n alle daar te zijn!

 

Zaterdag 23 december

Rond 19:00 uur vertrokken we richting Calais. Daar zijn we met de trein onder de Noordzee door gegaan en kwamen weer boven water in Folkstone. Na een reis van zo’n 12 uur kwamen we eindelijk aan bij mijn schoonouders.

Ifan was een half uurtje voordat we er waren wakker geworden dus hij was meteen volop aan het spelen. Wij zijn meteen ons bedje ingedoken!

 

 

Zondag 24 december t/m vrijdag 29 december

Op de dag van kerstavond kwamen we dus aan. Na een paar uurtje slapen hebben we ontbeten en de rest van de dag uitgerust om toch weer op tijd ons bed in te gaan. We zijn toch echt wel té oud om een nachtje door te halen 😉

’s Avonds kreeg Ifan nog wel een cadeautje van de Christmas Elfs en heeft hij een brief geschreven aan Santa, zo lief!

Eerste Kerstdag werden we al vroeg wakker. Er lagen namelijk allemaal cadeautjes! Na een snel ontbijt was het tijd om uit te gaan pakken! Ifan werd enorm verwend door mijn schoonouders en Santa en kon zijn geluk niet op!

De rest van 1e en 2e Kerstdag bestond vooral uit lekker eten en samen zijn.

Op 27 december hebben we mijn schoonouders mee uit eten genomen en hebben daarna nog lekker geshopt. Nieuwe schoenen, jeans en shirts voor Ifan, voor Dafydd ook nieuwe schoenen en voor mij een nieuwe jas en wat make-up 🙂

 

 

Vrijdag 29 december

’s Middags hebben Dafydd en ik een aantal uur geslapen om zo de nacht wat beter door te komen. Na het eten vertrokken we alweer richting Nederlandse bodem.

We zouden om 01:30 de trein hebben naar Calais, maar we kregen onderweg een bericht dat we 2,5 uur vertraging zouden hebben… shit! We konden er alleen niks aan doen dus we zouden wel zien.

Na wat te hebben rondgelopen in de terminal (Ifan was inmiddels ook weer wakker geworden) en wat tijd te hebben gespendeerd in de family room, zijn we maar terug naar de auto gegaan.

 

 

We zaten nog geen 10 minuten toen op het bord stond dat we toch mochten boarden. Als een gek zijn we naar de trein gereden! We konden vrijwel meteen doorrijden en waren aan boord. Na ons konden er nog 2 auto’s bij, maar toen was de trein vol. Wat een geluk!

Met een half uurtje vertraging kwamen we ’s ochtends om 07:15 uur aan bij mijn ouders in Brabant. Ifan sliep nog en moest echt even wakker worden 😉 Wij hebben ontbeten en zijn daarna meteen door naar bed gegaan.

 

Zondag 31 december

’s Ochtends zijn we lekker met z’n alle onder de douche gegaan. Weer lekker fris na zo’n lange reis. Dafydd en ik zijn ’s middags nog even het dorp in gegaan om oliebollen te halen.

Had ik nét m’n make-up en haar helemaal gedaan begon het op de terugweg te regen. Heel oppervlakkig, maar ik kan daar zo pissig van worden… gelukkig was de schade niet zo groot en was het al snel weer netjes 😉

Voor het eten kwamen mijn zusje en mijn zwager. We zouden dit jaar met z’n alle Oud & Nieuw vieren, gezellig! Na het eten hebben we speciaal voor Ifan vuurwerk in de tuin afgestoken.

 

 

De rest van de avond hebben we spelletjes gedaan. Rond 23:30 uur hebben we Ifan ook uit bed gehaald om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden en vuurwerk te kijken. Ifan vond het geweldig en kwam zelfs nog even naar buiten om alles van dichtbij te bekijken. We merken dat hij toch al wel een stuk ouder begint te worden en niet meer zo bang is voor alles.

 

 

Maandag 1 januari

Ifan sliep redelijk goed uit, ideaal om hem een paar uurtjes wakker te maken 😉 We ontbeten met z’n alle en na het ontbijt hebben Dafydd en ik onze tassen weer ingepakt. Eindelijk weer richting ons eigen huis!

 

Hoe was jouw december? Heb jij jouw kind(eren) ook wakker gemaakt om 00:00 uur?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

3 Comments

 • Lovely Vlogs van de afgelopen weken! | Lovely Charlotte

  […] Hoe was jouw decembermaand? […]

  11 januari 2018 at 20:00 Reply
 • Lovely Vlogs #6 | Ifan's eerste zwemles! | Lovely Charlotte

  […] Op zondag ging Dafydd hardlopen en hebben Ifan en ik de eendje, nou ja meeuwen, gevoerd. Daarna hebben we thuis Transformers koekjes gebakken. Dit pakje namen we mee uit Groot-Brittanië. […]

  16 januari 2018 at 20:00 Reply
 • 6 redenen waarom ik van januari hou! | Charlotte Evans

  […] kerstboom en kerstversiering de deur uit, verjaardagsslingers worden weer opgeborgen en alles weer op z’n plek. Voor mij geldt heel erg, rust in huis is rust […]

  25 januari 2022 at 17:04 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: