Lovely Pictures

Lovely Pictures | bomvol

Deze Lovely Pictures staat bomvol! Het is al een heel tijdje geleden dat ik een Lovely Pictures met jullie heb gedeeld. Reden daarvoor is alle stress rondom de verhuizing en het vinden van een nieuw huis. Mocht je benieuwd zijn naar de ontwikkelingen, morgen komt hier een spannende update van online! 

Laat ik bij het begin beginnen, de verhuizing. Het begin van een periode vol stress, tranen, onzekerheid en in- en uitpakken.

Lovely Pictures | Bomvol!

Ons vakantiehuisje, is het geen schatje?! Het huisje is 40 m² groot, heeft twee slaapkamers en een volwaardige keuken. Prima om een langere periode in te verblijven. Een van de nadelen was wel dat het er snel erg warm werd. Gelukkig konden we voldoende ramen en deuren tegen elkaar op zetten om het door te laten waaien.

We hebben in twee verschillende huisjes gewoond. In de eerste (van de foto) ruim 4 weken en in het andere huisje 3 weken. We hebben in twee verschillende huisjes gewoond omdat we er tussentijds een weekend uit moesten. Het hele park was verhuurd omdat er een festival in de buurt was. Dit weekend hebben we gebivakkeerd bij mijn ouders in Brabant.

Lovely Pictures | Bomvol!

De verhuizing! We hebben gekozen om een verhuisbedrijf in te schakelen aangezien we op de tweede en derde verdieping van ons gebouw woonden. Wij kozen voor Groeneveld verhuizingen. Met vier man sterk stonden ze om 07:30 uur voor de deur. De verhuislift was in een half uurtje geïnstalleerd en rond 11:15 uur was ons hele huis leeg! Het is niet goedkoop, maar man, het was ons het geld dubbel en dwars waard!

Vriendelijke en kundige mannen die flink doorwerken en precies weten wat ze doen. Een ontzettend prettige ervaring 🙂

Lovely Pictures | Bomvol!

Een leeg huis, mehhh 🙁

Lovely Pictures | Bomvol!

Meneertje had Daddy’s stropdas gevonden en deze moest natuurlijk geprobeerd worden!

Lovely Pictures | Bomvol!

Ik werd door een PR-Bureau uitgenodigd voor de Salon Show van River Island. Wat een mooie najaarscollectie! Ik heb al een aantal dingen gespot die geshopt gaan worden 😉 Wist je trouwens dat River Island ook een super leuke kindercollectie heeft?

Lovely Pictures | Bomvol!

Omdat ik nu, vanwege afstand, nog maar één keer in de week boks met mijn pt, had ik me voorgenomen om te gaan zwemmen. Op het park waar we verblijven is een buitenzwembad aanwezig. Dus zo gezegd, zo gedaan, en lag ik op vrijdagochtend om 10:00 uur in het zwembad om 20 baantjes te trekken!

Lovely Pictures | Bomvol!

Samen met poes even op bed Netflixen! Normaal mag poes niet in de slaapkamer en zeker niet op bed, maar hier is het zó klein dat je het bijna niet kan tegenhouden. En het zijn toch mijn lakens niet 😉

Lovely Pictures | Bomvol!

Voordeel van een tuin en een “eigen” oprit. Kind wast auto. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! Hij vond het zelf trouwens heel leuk om te doen, hoor!

Lovely Pictures | Bomvol!

Op zondagmiddag lekker burgerlijk samen gaan wandelen. Tja, je moet wat hé. Maar leverden wel mooie plaatjes op. “I will always hold your hand ♥”

Lovely Pictures | Bomvol!

Tijdens de Mode Fabriek en Kleine Fabriek leerde ik nieuwe merken kennen. De foto hierboven is genomen bij de stand van Monk&Anna. Toffe stationary en herbruikbare tassen!

Lovely Pictures | Bomvol!

Zodra ik naar buiten stapte in het vakantiehuisje kwamen er een hoop eenden op me af. Misschien iets te maken met de korstjes die ze ’s ochtends van Ifan altijd krijgen 😉

Lovely Pictures | Bomvol!

Na bijna twee maanden in een vakantiehuisje te hebben gewoond, brak de zomervakantie aan en verhuisden we naar mijn ouders in Brabant. Op zondag was er van alles te doen bij de kasteeltuinen en gingen we er lekker op uit. Ifan werd geschminkt en kreeg mocht grabbelen en kreeg een voorleesboek. Super leuk! Zie hier het resultaat voor de angstaanjagende draak 😉

Lovely Pictures | Bomvol!

Op donderdag gingen mijn ouders op vakantie. Vrijdag had ik een afspraak bij de pedicure en dropte ik Ifan even bij mijn zusje. Hij speelde heerlijk met de “Lego” van de Plus.

Lovely Pictures | Bomvol!

Daarna keken ze samen even tv. Wat een schatjes zo samen, hé ♥

Lovely Pictures | Bomvol!

In het weekend was Dafydd ook bij ons. Hij moet doordeweeks gewoon werken en logeert bij een collega in Amsterdam. We besloten samen naar dierentuin Dierenrijk in Nuenen te gaan. We zijn er al een aantal keer geweest, maar blijft een leuke en mooie dierentuin. Ifan ging alleen als een wervelwind langs de dieren. Het langst zijn we in de binnenspeeltuin geweest! Gelukkig hebben we de foto’s nog, zeg maar!

Lovely Pictures | Bomvol!

 

De afgelopen maanden zijn rommelig, chaotisch en ongeorganiseerd geweest. Zowel in mijn hoofd als hier op mijn blog. Het lukte me niet om mijn aandacht te focussen en plezier te hebben in het schrijven. Het voelde als “moeten”. En als ik iets niet wil, is dat ik het gevoel heb dat ik iets moet doen. Mijn blog is mijn hobby, niet mijn bedrijf. En naar mijn idee moet een hobby niet als moeten voelen, want dan is het binnen de kortste keren een verplichting en gooi ik de handdoek in de ring.

Ik heb het schrijven, foto’s maken, lezen van de comments en de video monteren ontzettend gemist! Ik wilde heel graag verder, maar zodra ik achter de computer zat kwam er geen letter op mijn beeld. Alsof ik een complete black-out kreeg op die momenten. De artikelen die wel online zijn gekomen zijn dan ook uit m’n tenen gekomen. Maar alsnog heb ik er mijn best voor gedaan en geprobeerd iets leuks te schrijven. Want doelloze artikelen, omdat er iets online moet komen, daar pas ik voor.

Maar lieve lezers, I’m back! Gisteren heb je al een nieuwe video kunnen zien, vandaag Lovely Pictures editie bomvol en de rest van de week komen er ook weer artikelen online. Morgen een update omtrent onze huizenjacht, die je zeker niet wil missen! Onderaan dit artikel kan je je abonneren per mail op mijn blog en krijg je een mailtje zodra er een nieuw artikel online staat. Lekker handig, kost niks en je kan gemakkelijk doorklikken. Niet vergeten te doen, hé?!

Ik wens je een heel fijne week, bedankt voor het kijken naar de bomvol editie van de Lovely Pictures en hoop je de rest van de week ook nog even te zien op Lovely Charlotte!

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: