Lovely Pictures

Lovely Pictures #9 | Alles weer normaal!

Morning! Hoe was jouw week? Ik ben zó blij dat alles weer normaal is en we weer lekker naar onze eigen routine terug kunnen gaan. We waren er ook ontzettend aan toe na deze drukke maand(en)!

 

Maandag kreeg ik nog wat foto’s die mijn schoonmoeder van ons maakte tijdens de bruiloft van mijn zwager. Fijn om ook weer een foto van ons drieën te hebben.

Stiekem waren Dafydd en ik een beetje bang dat Ifan ontzettend moe zou zijn na zo’n druk weekend en al het reizen. Gelukkig werd hij helemaal vrolijk wakker en had weer volop zin om naar school te gaan. Hallo stuiterbal!

Dafydd was nog een dagje vrij, dus brachten we Ifan samen naar school. Daarna regelden we wat dingen in huis en schreven we een boodschappenlijstje.

Om 11:30 uur vertrokken we om eerst te gaan lunchen en daarna de boodschappen te doen. Klinkt waarschijnlijk gek, maar het was zo fijn om gewoon even met z’n tweeën boodschappen te doen. Normaal gesproken doet één van ons de boodschappen en is de ander vaak bezig met werk of iets van het huishouden. En anders gaan we met z’n drieën, maar dat is dan toch anders. Do I make any sense 😉

Ik kocht twee truitje bij de H&M in de sale voor € 10,00 per stuk, fijn!

’s Middags haalden we Ifan samen op van school. We merkten wel dat hij moe was, maar het viel ons alles mee!

 

 

Dinsdag ook weer business as usual, alles weer normaal! Ik bracht Ifan naar school, ging thuis aan het werk, deed de was, ruimde op en maakte ’s avonds deze lekkere Pad Thai met kip.

Ifan ging naar de naschoolse opvang en Dafydd haalde hem op. Daarna meteen aan tafel en op tijd naar bed. We merkten nu wel dat Ifan best vermoeid was. Wij merken dit dan bijvoorbeeld aan het eten. Na drie happen heeft ‘ie genoeg, maar als we hem dan helpen eet hij wel z’n bord (bijna) leeg. Voor een keertje is dat ook helemaal niet erg, zolang we maar weten waar het vandaan komt en als ik hem maar niet elke avond hoef te helpen 😉

 

 

Woensdagochtend maakte ik deze bril-selfie 😆

 

 

Ifan nam een vriendje mee om te spelen. De twee mannen spelen wel vaker samen en zijn beide groot fan van Lego! Zijn moeder kwam hem rond 15:00 uur weer halen. Tijdens dat de mannen lekker op Ifan’s slaapkamer aan het bouwen waren, heb ik de review van het MAC Burgundy Times Nine palette afgemaakt. Ik ben zó blij met deze aankoop!

 

 

Ifan en ik deden nog even snel wat boodschapjes hierna. Dafydd had zijn eerste hardloop training met een clubje van z’n werk, dus aten Ifan en ik samen. Om 18:30 uur was het voor Ifan tijd om naar bed te gaan en kwam Dafydd net thuis. Samen ploften we op de bank om Homeland te kijken.

 

 

Donderdagochtend heb ik eerst heerlijk koffie gedronken met lieve vriendin Dagmar. We gingen naar het Kweekcafé bij de Kweektuinen in Haarlem. Lekker rustig en goede koffie en (wortel)taart!

Thuis moest ik er toch aan geloven, mijn kwasten wassen. Ik heb ondertussen een aardig voorraadje opgebouwd en hik er iedere keer tegenaan om ze te wassen. Sinds we in het nieuwe huis wonen is het er nog niet van gekomen 😮 Normaal doe ik dit een keer per maand.

Maar tot mijn verrassing kwam ik iets heel speciaal tegen op de bodem van het glas…….

 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
DAAR LAGEN MIJN RINGEN!!!!!!!!!!!!!

 

Dit was echt even een hoofdletter zin! Ik was zo intens opgelucht dat ik ze weer gevonden had. Het hele huis hebben we op z’n kop gekeerd, maar het maakt niet uit. Ik heb ze terug! Mijn dag kan niet meer stuk.

Vervolgens gierde de adrenaline zo door mijn lijf dat er van werken of iets anders niks meer terecht kwam 😉 ook dat geeft niet, ik heb mijn ringen gevonden!!

 

 

’s Middags haalde ik Ifan op uit school en hij wilde graag spelen met een meisje uit zijn klas. Het meisje wilde dat ook wel maar had ook met een ander meisje afgesproken. Dus vroeg ik of beide meisjes bij ons kwamen spelen. En zo nam Ifan twee meiden mee naar huis. Hij begint er al vroeg mee!

 

 

Vrijdagochtend heb ik nog wat gewerkt en wat opgeruimd. Om 12:00 uur haalde ik Ifan op van school en ’s middags hebben we wat gespeeld en even televisie gekeken.

Heel rustig en lekker dagje!

 

 

Zaterdagochtend deden Ifan en Dafydd boodschappen terwijl ik het huis aan kant maakte. Mijn ouders kwamen logeren, gezellig! Zij waren er rond het middaguur. We hebben samen geluncht en daarna even naar de winkelstraat gelopen omdat we nog iets vergeten waren bij de boodschappen.

Mijn oude keyboard lag nog bij mijn ouders en deze namen ze mee. Ifan vond het fantastisch om ermee te spelen! De rest van de middag hebben we hele concerten gekregen en werden zijn keyboard en gitaar er ook nog bij gepakt om een heus orkest te vormen!

 

 

Toen Ifan naar bed was deden we TrivialPursuit 2000’s. Ik vind het echt een heel leuk spel! Mede omdat ik de eerste keer won 😉

 

 

Zondag = pyjamadag! Lekker de hele dag een beetje hangen en verder niks doen. Mijn ouders gingen na de lunch weer naar huis en wij hebben eigenlijk niks bijzonders gedaan. Heerlijk ♥

 

 

Nog even om mee af te sluiten, Ifan en opa zeiden elkaar gedag 😀

 

Hoe was jouw week? Vind jij het ook fijn, dat na de drukke decembermaand, alles weer normaal is?

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: