Lovely Pictures

Lovely Pictures #8 | Julianatoren & Pasen

Een week vol leuke dingen en een heleboel foto’s! Ifan kreeg twee paar nieuwe schoenen nu het eindelijk weer mooi weer begint te worden. Hij deed op zwemles iets wat hij eerder niet durfde. Op woensdag kwam er een vriendje spelen en deden we net als in de bioscoop. Donderdag was een druk dagje met het Paasontbijt, daarna ging ik sporten en had Dafydd nog een verrassing voor me. Goede vrijdag bestond vooral uit lekker spelen en relaxen. Zaterdagochtend waren we al vroeg op pad om naar Julianatoren te gaan en vanuit daar reden we door naar mijn ouders om Pasen te vieren. Maandag na het ontbijt reden we weer naar huis en deze we daar ook nog aardig wat klusjes!

Inhoudsopgave

Maandag

Ifan’s nieuwe schoenen kwamen binnen. In samenwerking met Footway mocht ik nieuwe schoenen voor hem uitzoeken. Ifan en ik kozen (een soort van 😉 ) samen voor witte Adidas sneakers en gele Converse gympen. Hij is in ieder geval helemaal klaar voor het mooie weer!

 

 

Verder werkte ik wat vandaag, maar verzette mijn sporten naar donderdag. Ik had die dag ervoor ontzettende buikpijn gehad en niet goed geslapen. Mijn buik was nog steeds niet helemaal de oude. Iets met een over de datum Rennie 😮 Sporten zou nu toch niet lekker gaan en ik vond het een beter idee om het naar een andere dag te verplaatsen zodat ik er wel alles uit kon halen wat ik wil.

We hadden dus een lekker rustige avond, ook wel eens lekker op de maandag 🙂

 

Dinsdag

Nadat ik Ifan naar school had gebracht ben ik aan de slag gegaan. Nadat ik hem weer van school heb opgehaald eten en drinken we nog snel wat thuis en gaan we door naar zwemles. Ik ben zo blij dat Ifan zo graag naar zwemles gaat. Ik zou er niet aan moeten denken om iedere week een huilen kind het zwembad in te moeten krijgen.

 

 

Bij Ifan’s zwemles is het zo dat de ouders de eerste 5 en de laatste 5 minuten mogen kijken. Meestal zien we ze een keer op en neer zwemmen in het bad en aan het einde van de les in het zwembad springen. Nu zagen we net iets meer. Ifan moest op een mat klimmen en hier vanaf springen. In het begin durfde hij dit niet, maar nu sprong hij vol overgave in het water!

 

Woensdag

Na schooltijd kwam Ifan’s beste vriend spelen. We aten broodjes knakworst en daarna gingen de jongen lekker aan de slag met Lego. Na een tijdje hebben ze wat op de Xbox gespeeld en een filmpje gekeken. En bij een film hoort popcorn. Ik had al een hele tijd geleden van die kartonnen popcorn bankjes gekocht en besloot ze vandaag te gebruiken. “Net zoals in de bioscoop!”, glunderden ze allebei 🙂

 

 

Donderdag

Ik begon ’s ochtends met het helpen bij het Paasontbijt in Ifan’s klas. Het was onwijs gezellig en de kinderen hebben het geloof ik erg naar hun zin gehad en absoluut een volle buik. Man, wat kunnen die kleine gasten eten zeg!

 

 

Thuis heb ik me snel omgekleed ben meteen doorgegaan naar Five21 om te sporten. Floris (mijn personal trainer) had een blessure aan zijn elleboog en daarom konden we niet boksen. We besloten om wederom te gaan weightliften. Het was een pittige rondje, maar ben trots op mezelf dat ik alles, zonder pauze, heb gedaan!

Eenmaal weer thuis ben ik even rustig gaan zitten voor mijn lunch en ben daarna lekker in bad gaan liggen. Daar was ik wel aan toe na zo’n pittige training.

 

 

’s Avonds bracht Dafydd nog een gebakje voor ons mee omdat ik goed nieuws had gehad. Hierover later meer!

 

 

Vrijdag

Vandaag bestond vooral rustig aan doen. Ifan had een studiedag dus we hoefden ’s ochtends niet te haasten. We ontbeten terwijl we Lego aan het uitzoeken waren.

 

 

De rest van de dag speelden Ifan met zijn Lego, speelde ik af en toe even mee, keken we samen wat tv en speelde hij op z’n Xbox. Al met al een heerlijke dag!

 

 

Dafydd was die ochtend vroeg naar zijn werk gegaan zodat hij ook weer vroeg thuis kon zijn. Om iets over 4 stapte hij binnen en kon ons lange weekend beginnen! Terwijl ik Ifan naar bed bracht keek hij een rugby wedstrijd van de Scarletts. Daarna hebben we samen nog wat afleveringen van Dynasty (té slecht, maar eigenlijk heel leuk!) gekeken.

 

Zaterdag

Zaterdagochtend zaten we al vroeg in de auto richting Apeldoorn. Voor een speciale voorstelling van de film Rikkie de Ooievaar waren we uitgenodigd in Julianatoren.

 

De film begon al om 11:00 uur dus we moesten op tijd weg. De film was heel leuk, ontroerend, grappig en ook af en toe toch wel spannend. Ifan heeft ontzettend genoten.

 

 

Na de film mochten we ook nog in het park spelen. Aangezien Ifan niet een enorme held is zijn we niet in veel verschillende attracties geweest 😉 Wel heeft Ifan ontzettend genoten van de klimrekken en van de brandweer attractie!

 

 

Rond 15:30 uur vertrokken we richting mijn ouders in Brabant. Daar hebben we gegeten en is Ifan naar bed gegaan. Wij hebben ’s avonds lekker op de bank gekletst.

 

Zondag

De ochtend begon natuurlijk traditiegetrouw met het zoeken van de paaseieren. Helaas konden we dat niet buiten doen door het weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Binnen no-time had Ifan alle eieren gevonden.

 

 

Die eieren moesten natuurlijk wel opgegeten worden dus werd het tijd voor ontbijt. Tegen een uurtje of 1 arriveerden mijn zusje en zwager ook bij mijn ouders en werd het alweer tijd voor lunch. De middag bestond vooral uit kletsen en eekhoorntjes in mijn ouders’ tuin spotten.

 

 

’s Avonds had mijn moeder een heerlijk diner voor ons gekookt en hebben we gegeten tot we niet meer konden!

 

Maandag

Eigenlijk zou maandag bij de nieuwe week moeten horen, alleen voelde het als een tweede zondag dus doe ik hem er ook nog lekker bij.

 

 

Na het ontbijt gingen wij weer richting huis. Thuis hebben Dafydd en Ifan geskypt met Wales en ben ik boven wat dingen gaan regelen en heb ik mijn nieuwe week gepland in mijn Milly Pie. Nog steeds zo blij mee!

Daarna kreeg ik het in m’n hoofd dat ik een dienblad wilde verven. Hij was zilver, maar wilde hem graag mat-zwart. Dit ging erg gemakkelijk en ’s avonds stond mijn dienblaadje al op tafel.

 

 

Een week geleden ben ik begonnen met het opruimen en uitzoeken van Ifan kleding. We hebben alles, maar dan ook echt alles, bewaard. Het is nu wel tijd om van een hoop dingen afstand te gaan doen en te doneren. Daar ging ik ook nog verder mee. De zolder is nu een soort van ontploft en hebben geen plek meer om de was te doen 😉

 

 

Zijn jullie al eens in Julianatoren geweest met je kind(eren)?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

1 Comment

 • Will Langenberg

  Nee, ben nog nooit met de kleinkinderen in Julianatoren geweest, al is het niet eens ver bij ons vandaan.
  Zal er ooit wel eens van komen.
  Lijkt mij een super leuk park!!

  9 april 2018 at 22:44 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: