Lovely Pictures

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

Mijn allerliefste lezers, op deze tweede dag van het nieuwe jaar wil ik jullie graag het allerbeste wensen voor 2017. Happy New Year!

 

 

Ik begin deze Lovely Pictures nog in kerst sferen. Op tweede kerstdag vertrokken we ’s ochtend richting mijn ouders in Brabant. Tussen half 1 een 1 uur stond de tafel gedekt om met z’n alle te lunchen.

Na een heerlijke lunch zijn we allemaal naar het centrum gegaan. Ieder jaar wordt hier een ijsbaan neergelegd en is het erg gezellig. Ifan besloot dat hij ook wel wilde gaan schaatsen. Eerst samen met tante Anne en later met Daddy.

In het begin vond ‘ie het erg spannend, maar later verdween de onzekerheid en vond hij het super.

Na mijn fiasco van afgelopen jaar durfde ik het niet aan 😉

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Dinsdagochtend na het ontbijt heeft Ifan op de bank Cirque du Soleil gekeken. Hij vond het heel indrukwekkend 😉

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Daarna besloten mijn moeder en ik om even de stad in te gaan. Ik had voor mijn verjaardag een aantal cadeaubonnen gekregen en ik kon natuurlijk niet wachten om hier iets leuks van te kopen. Ik kocht onder andere deze super mooie kandelaar bij Sissy-Boy!

Zou je het leuk vinden om te zien wat ik allemaal voor cadeautjes in december heb gekregen? Laat het me weten in de reacties 🙂

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Woensdagochtend was het koud! Dafydd en ik begonnen de ochtend met een wandeling. Verschrikkelijk burgerlijk, maar wel heel fijn. We hebben zo’n 2,5 kilometer gelopen! Toch weer wat kerst-calorieën verbrand 😉

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Na de lunch gingen we weer op huis aan. Onderweg begon het opeens erg mistig te worden. Ik vind dat altijd wel iets hebben. Het voegt een vleugje mysterie toe.

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Donderdag deden we lekker rustig aan en rommelden wat in huis. Ik kookte deze heerlijke Pad Thai met kip uit het boek van Miljuschka. Ik heb de rode pepers los gebakken en pas op onze borden erbij gedaan. Zo kon Ifan ook lekker mee-eten.

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Vrijdag deden Dafydd en Ifan wat boodschappen terwijl ik het huis opruimde en schoonmaakte. Ze kwamen terug met loempia’s! Dit is echt één van mijn ultieme lekkernijen!

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

’s Avonds ploften we op de bank. Onder mijn nieuwe plaid wat mijn moeder gemaakt heeft, hoe mooi is ‘ie?! We keken een aantal afleveringen van Homeland. Een heerlijke serie waar we momenteel helemaal verslaafd aan zijn!

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Oudejaarsdag! Overdag ben ik vooral bezig geweest met kokerellen voor ’s avonds. We zouden het bij vrienden vieren en beide voor lekkere hapjes zorgen. Zo zouden we de hele avond lekker dingetjes te eten hebben. Zo ziet onze keuken er dus uit in “the heat of the moment” 😆

Helaas is het niet doorgegaan. Een van hen is flink ziek geworden en is in bed gaan liggen. Waarschijnlijk heeft ze het noro-virus te pakken gehad 🙁

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Uiteindelijk hebben we samen met andere vrienden Oud en nieuw gevierd. Ifan is dikke maatjes met hun zoon dus dat kwam helemaal goed.

Voor het eerst hebben we ze wakker gemaakt om 00:00 uur. Dit ging verbazingwekkend goed. Beide waren vrijwel meteen wakker en gingen vrolijk mee naar beneden 🙂 Ze hebben samen voor het raam vuurwerk zitten kijken.

Rond 01:00 uur zijn we naar huis gegaan. Thuis is Ifan meteen door naar bed gegaan en hebben Dafydd en ik nog samen een drankje gedaan. Daarna ook lekker naar bed.

We hebben een ontzettend fijne avond gehad ♥

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!

 

Happy New Year, happy new year, happy new year! De eerste dag van het nieuwe jaar begon voor ons erg goed met een kind dat uitsliep tot 09:45 uur!! Mag ik even een applausje?!

Met een tikkie houten kop stond ik op, maar dit trok gelukkig snel genoeg wel 😉

We speelden met Ifan, vouwden de was op, Dafydd deed nog wat klusjes en ’s avonds zijn we vroeg naar bed gegaan. Ik ben ook geen 18 meer en het hakt er stiekem toch in zo’n laat avondje/vroeg ochtendje!

 

Happy New Year! Hoe heb jij oud & nieuw gevierd? Heb jij jouw kind(eren) wakker gemaakt om 00:00 uur?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • Sylvia

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Ik heb nu ook zo’n in een loempia met zoete saus oh heerlijk!! Wat heeft je moeder een mooie plaid gemaakt echt zo knap.

  2 januari 2017 at 09:02 Reply
 • Fleur

  Gelukkig nieuwjaar! Ik wens je een heel mooi nieuw (blog ) jaar toe!
  Fleur onlangs geplaatst…Terugblik | Top 10 meest gelezen blogsMy Profile

  2 januari 2017 at 12:43 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: