Lovely Pictures

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

Zwemles, een dagje invallen in groep 5/6, twee keer sporten, pannenkoeken eten en nog een gezellig feestje in Brabant. Een volle week dus 😉 En ik kocht nog een heel leuke trui van de campagne Colours of Spring bij Sissy-Boy! Om een tipje van de sluier te lichten voor volgende week, hij zit heerlijk en is zóóó zacht!

Inhoudsopgave

Maandag

De dag begon met een belafspraak, daarna werkte ik lekker, deed ik nog wat boodschappen en was het alweer tijd om Ifan van school te halen. Ik kookte voor Ifan en toen Dafydd thuis was vertrok ik weer naar Five21 voor mijn bokstraining met personal trainer Floris. Altijd een goed begin van de week!

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

 

Dinsdag

Een druk dagje! Ik bracht Ifan naar school en ging lekker aan het werk. Om 14:30 uur had ik een afspraak bij Love4Skin voor mijn 4e IPL ontharing van mijn oksels. Voor m’n gevoel was er deze keer niet zoveel verandert, maar volgens Melanie wel. De haartjes staan een stuk verder van elkaar (dus minder haar!). Deze keer was het wat gevoeliger dan voorheen, maar dit had waarschijnlijk te maken met dat ik spierpijn had.

Om 15:15 uur haalde ik Ifan van school, thuis dronken en aten we nog snel wat en gingen weer door naar zwemles. Normaal gesproken is Dafydd op tijd thuis om het eten te koken, maar hij moest wat dingen afmaken waardoor hij laat was.

Meestal zijn we rond 18:00 uur weer thuis. Toen moest ik dus nog koken, we aten nogal laat en Ifan lag pas later dan normaal in bed. Gelukkig is hij op een leeftijd dat dit wel kan.

 

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

 

Woensdag

Dafydd was ’s ochtends naar zijn werk vertrokken om vervolgens door te gaan naar Dusseldorf. Hier zou hij een nachtje blijven en donderdag avond weer terug zijn.

Stond een dagje voor de klas, groep 5/6 om precies te zijn. Ik val in op Ifan’s school. Dit omdat ik het leuk vind om met mijn beroep bezig te blijven én omdat het goed te combineren is met Ifan naar school brengen en ophalen.

’s Middag hebben we allebei rustig aan gedaan. Ik at het restje Pad Thai op als lunch, zo lekker! Klik op de link voor het recept. Het is echt heel snel en makkelijk!

 

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

 

Donderdag

Een dagje zonder afspraken! Ik bracht Ifan naar school en ging aan het werk tot ik Ifan weer ophaalde van school 😉

Rondom het avondeten was Dafydd weer thuis, fijn! Ifan is de laatste tijd weer helemaal in-to zijn tablet. Toen Dafydd thuis kwam speelden ze samen nog even ♡

 

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

 

Vrijdag

Vrijdagochtend bracht Dafydd Ifan naar school, beantwoorde ik wat mail en ging daarna door naar Five21 voor een tweede training deze week. Ik zie altijd van die mannen die met van die stangen met gewichten boven hun hoofd staan, en dat lijkt me zo tof om ook te kunnen!

Dit is dus mijn nieuwe doel! Ik wil kunnen gewichtheffen en ik wil mezelf kunnen optrekken aan een ‘klimrek’. Je weet wel, met je kind boven de stang. Lijkt me zo badass als je dat ‘even’ doet!

Ik dacht dat ik wel op tijd thuis zou zijn om even te douchen en dan pas Ifan van school op te halen, alleen redde ik dat niet dus ben ik meteen, bezweet en wel, doorgereden naar school. Nadat we hadden geluncht ben ik maar onder de douche gesprongen.

Dafydd had samen met de mannen van twee vriendinnen een mannenavond gepland. Een van de dames bedacht dat het wel een goed idee was om samen met de kinderen gezellig te eten. Anders zouden we ook maar zo alleen zitten. Het was een super gezellige avond en Ifan en ik waren pas rond 21:15 uur thuis 😮

 

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

 

Zaterdag

We waren alweer vroeg op pad. Eerst skypten Dafydd en Ifan met Wales en ondertussen ging ik los met make-up. Ik vind dat ik zelf een erg mooie ooglook heb gecreëerd! Daarna reden we richting Brabant. Mijn zwager werd 30 én had zijn diploma gehaald dus reden voor een feestje!

 

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

 

Het was een gezellige dag en rond 22:30 uur reden we weer terug naar man ouders. Zij hadden Ifan na het eten al mee naar huis genomen zodat wij nog even konden blijven.

 

Zondag

Het was heerlijk zonnig weer bij mijn ouders! We zijn lekker buiten geweest en na de lunch vertrokken we weer naar huis. Ifan moet maandag gewoon weer naar school en we willen dat hij dan gewoon op tijd in bed ligt.

Eenmaal thuis aten we samen pizza en hebben Dafydd en ik een lekker avondje op de bank gehangen.

De Sweater van Sissy-Boy bestelde ik ook vandaag. Ik kreeg een mailtje met de nieuwe Colours of Spring campagne en ik kon het niet laten om deze trui te bestellen 😉 Ik kan je vertellen, hij is echt geweldig! Ik heb er al menig compliment over gehad en hij zit echt heerlijk! Volgende week komen de outfit foto’s met de trui.

 

Lovely Pictures #7 | Invallen, Feestje & Colours of Spring!

 

Ken jij de Colours of Spring campagne al van Sissy-Boy?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: