Lovely Pictures

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

Een volle feestweek! Op maandag mijn verjaardag, donderdag kerstdiner op Ifan’s school, op vrijdag begon de vakantie en op zondag rolden we moeiteloos door in de kerst!

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Vandaag blies ik 29 kaarsjes uit! De ochtend van mijn verjaardag werd ik feestelijk wakker gezongen door mijn lieve man en zoon. Eenmaal beneden werd ik getrakteerd op een lekker ontbijtje en cadeautjes.

Ik kreeg van Ifan dit te zoete armbandje en van Dafydd deze mooie Cluse horloge. Ik ben een gelukkig mens! Ondertussen werd ik ook nog door mijn ouders gebeld en werd er – traditiegetrouw – door mijn vader op de trombone en zingende moeder “lang zal ze leven” ter gehoren gebracht. Toen mijn zusje en ik nog thuis woonden werd dit ieder jaar op onze verjaardag gedaan en nu over de telefoon 😀

Samen met Dafydd brachten we Ifan naar school en deden we nog snel wat boodschappen. Dafydd zette mij thuis af en ging door naar zijn werk.

Om 10:30 arriveerden Tante Fia en Piet. Geen echte tante, maar we noemen haar wel altijd zo 🙂 Een klein half uurtje later waren mijn ouders er ook.

Samen hebben we lekker gekletst en taartjes gegeten. We haalden Ifan tussen de middag op om thuis te komen eten. Normaal blijft hij altijd over, maar vandaag kwam hij lekker thuis eten.

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

’s Avonds hebben we met mijn ouders lekker gegourmet. Na het gourmetten ging Ifan naar bed. Samen met mijn ouders hebben we nog koffie gedronken en om 20:30 uur vertrokken zij ook weer naar huis. Dafydd en ik zijn toen lekker op de bank gekropen om nog een aflevering van Homeland te kijken. Ik heb een heel fijne verjaardag gehad!

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Dinsdag heb ik overdag vooral veel gewerkt. Rondom de kerst zou het druk zijn en had ik geen zin om nog achter de computer te moeten gaan zitten om artikelen klaar te zetten. Deze week bestond overdag dus vooral uit werken!

’s Middags haalden ik Ifan van school en hebben we samen de was opgevouwen. Nou ja, ik heb gevouwen en Ifan lag op het logeerbed te tekenen 😉

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Veel kinderen in Ifan’s klas deelden kerstkaarten uit en natuurlijk wilde Ifan dat ook doen. Aangezien we niet zoveel kerstkaarten over hadden, hebben we ze maar zelf gemaakt 😆

Ik tekende de kerstboom, Ifan kleurde deze in en schreef zijn naam aan de binnenkant. Heeft ‘ie toch 22 keer geoefend met het schrijven van zijn naam!

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Donderdag was mijn allerliefste papa jarig. Helaas hadden we geen tijd om erheen te gaan 🙁 Ifan moest overdag gewoon naar school en ’s avonds was het kerstdiner.

Overdag bestond voor mij voornamelijk weer uit werken. ’s Middags hebben Ifan en ik de toetjes voor het kerstdiner gemaakt. Banaan gedipt in chocolade en daarna in de disco dip. Super makkelijk en snel, maar het ziet er toch feestelijk uit.

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Voordat we ’s avonds weer naar school gingen vond Ifan het toch best een beetje spannend. Eenmaal op school aangekomen was alle spanning verdwenen en was hij weer zijn gewone “stuiterbal” zelf ♥

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Voor de ouders was er glühwein op het plein. Daar maakten wij natuurlijk graag gebruik van!

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Vrijdagochtend maakte ik snel nog wat dingen af zodat ik om 12:00 uur mijn laptop dicht kon klappen en een aantal dagen met rust kon laten. Zo ziet mijn kantoor er dus uit als ik bezig ben 😉

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

’s Middags kreeg ik een super leuk pakketje binnen! Het was een kerstcadeautje van een bedrijf waarmee ik heb samengewerkt.

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Ifan wilde ook even typen op de computer, mijn kleine directeur 😀

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Stiekem was ik toch nog niet helemaal klaar en heb ik vrijdagmiddag écht de laatste dingen afgemaakt. Normaal werk ik niet als Ifan thuis is, maar nu moesten er even wat dingen gedaan worden die niet konden wachten.

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Zaterdag begonnen we rustig onze vakantie. Het grootste deel van de dag hebben we in onze pyjama doorgebracht. Lekker een beetje rommelen in huis en samen zijn.

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Goedemorgen op deze eerste kerstdag! Buiten voelde het niet als Kerstmis, maar dat mocht de pret niet drukken!

Nog voor het ontbijt skypten we met Mamgu en Tadcu. Ifan werd weer ontzettend verwend met deze mooie kerstcadeaus. Mijn schoonmoeder is zo ontzettend georganiseerd en heeft ons in augustus al een hele doos vol met cadeaus meegegeven voor de komende periode! Daar kan menig persoon een puntje aan zuigen!

 

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

Lovely Pictures #6 | Verjaardag en Kerstmis!

 

Ons kerstdiner! Als voorgerecht carpaccio en voor Ifan wat plakjes bacon met rucola. En als hoofdgerecht schouderrollade, mini krieltjes, haricots verts in spek en een salade. Als nagerecht lekker simpel een ijsje. Wij hadden pistache ijs met noten en Ifan een vrieslollie, zijn favoriet!

 

Deze week zijn we bij mijn ouders geweest met tweede kerstdag, heb ik met mijn moeder gewinkeld, waren we weer een paar dagen lekker rustig thuis en vierden we oud en nieuw met vrienden.

 

Wanneer is jouw verjaardag?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Kerst Inspiratie | Onze kerstkaarten ⭐️ | Lovely Charlotte

    […] doe ik wel ieder jaar. Of we nou wel of niet thuis zijn, die kerstboom en kerstversiering zal er komen. Eindelijk hebben we nu ook voldoende plek voor een redelijk formaatje dus die zal er […]

    28 december 2017 at 15:22 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: