Lovely Pictures

Lovely Pictures #5 | Kerstboom en Ninjago Party

Afgelopen week vierden we Sinterklaas en Ifan’s Ninjago partijtje. Maakte ik een prachtige foto van de zonsopkomst en hebben we de kerstboom opgezet. Kijk je mee?

 

 

Maandag was het natuurlijk tijd voor pakjesavond! Ifan had helemaal niet door dat hij nog meer cadeautjes van Sinterklaas zou krijgen en dacht dat hij alleen zijn schoen mocht zetten. Wat een droppie is het toch ook!

Ik werd ook verrast door Sinter(Dafydd)klaas. Ik kreeg het mooie trio “The Manizer Sisters” van The Balm. Super blij mee 🙂

 

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

Dinsdagochtend bracht ik Ifan naar school en werden we verrast door deze prachtige zonsopkomst. Ifan vond het fantastisch dat de wolken roze waren!

Nadat ik Ifan in de klas had afgezet ging ik naar huis om even goed door te werken. Er lagen nog een hoop kleine klusjes op me te wachten. De hele dag ben ik eigenlijk bezig geweest met verschillende dingen. Wassen, bloggen, opruimen, schoonmaken etc.

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

’s Middags kreeg ik deze foto doorgestuurd. De Ninjago party kist was helemaal klaar voor gebruik!

De moeder van een meisje uit Ifan’s klas heeft sinds kort haar eigen bedrijf gestart en organiseerd kinderpartijtjes. Zij heeft verhuurd boxen die helemaal kant-en-klaar zijn voor een kinderfeestje. Van bekers en bordjes en versiering tot spelletjes en een draaiboek!

Ideaal dat iemand dit allemaal voor je regelt! Ik ben niet zo’n creatieveling 😉

Mocht je interresse hebben, kijk even op de website van Made By Melissa.

 

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

Woensdgmiddag gingen Ifan en ik samen naar IKEA, met het doel om een opbergmand te kopen voor Ifan’s Lego. Hij heeft de afgelopen week zoveel nieuwe Lego gekregen dat het allemaal niet meer pastten 😉

Ook kocht ik nog een lamp voor op onze slaapkamer met bijbehorende lampjes (klinkt heel raar, maar je weet wat ik bedoel!), een toiletborstel en nieuwe kopjes en glazen.

Eigenlijk wilde ik nog door naar de GAMMA voor een kerstboom, maar Ifan was moe en had daar geen zin meer in. Op naar huis dan maar!

 

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

Donderdag na school zijn we wel meteen op weg gegaan om een kerstboom te kopen! Ifan vond alle kerstbomen geweldig en wilde er het liefste inklimmen 😉

Eenmaal thuis zijn we meteen begonnen met versieren van de boom. Mama heeft de ballen van glas gedaan en Ifan de plastic ballen. Samen hebben we de piek op de boom gezet. En tadaa… hij staat!

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

Vrijdag was het tijd voor Ifan’s partijtje. Samen met Dafydd en Melissa haalden we de kinderen op uit school.

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

Eenmaal thuis moest er eerst verkleed worden als een echte Ninjago. Daarna hebben we wat gegeten en kon het partijtje van start! Hier komt binnenkort nog een uitgebreid artikel over!

 

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

’s Avonds waren we bekaf van al die Ninjago’s en toe aan drank 😆

 

 

Zaterdag hebben we de verjaardag van ons buurjongetje gevierd. Daarna zijn we boodschappen gaan doen en MOESTEN we naar Intertoys.

Ifan had namelijk voor zijn verjaardag en tijdens zijn Ninjago party een hoop cadeaubonnen gekregen en hij wilde hier graag iets van (jawel!) Lego van kopen. De hele dag hebben we niks anders gehoord dan: “Gaan we al?”, “Gaan we al?”. Zodra we konden ging we dus ook maar 😉

Hij koos het politiebureau uit. Dit stond al op zijn verlanglijstje, dus helemaal in de zevende hemel!

Dafydd is tot 22:00 uur ’s avonds bezig geweest met bouwen. Maar goed, dan heb je wel een heel blij kind waar je de rest van de dag niks meer van hoort!

 

Lovely Pictures #5 | Rustig aan en lekker werken

 

Zoals ik al zei, geen kind aan!

 

 

’s Avonds besloten we spontaan uit eten te gaan. Ifan heeft zich keurig gedragen en vond het hartstikke leuk! Wij hebben ook genoten.

Om 19:00 uur waren we weer thuis en hebben Ifan meteen in bed gelegd. Hij heeft zulke drukke weken achter de rug dat op tijd naar bed wel een vereiste is op het moment. Gelukkig trekt ‘ie het heel goed, beter dan verwacht!

 

Aankomende week is het weer een normale week. Behalve dat we op zaterdag mijn verjaardag en nze housewarming vieren! Helemaal zin in 😀

 

Vind jouw kind Ninjago ook zo fantastisch?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Marian

    Mooie foto van de zonsopkomst inderdaad. Altijd gezellig de kerstboom versieren.

    18 december 2016 at 12:16 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: