Lovely Pictures

Lovely Pictures #5 | Housewarming en feest!

Een lekker weekje! Weer back to business en alles weer normaal. Even tussen al het feestgedruis door op adem komen. Maar in het weekend gaan we gewoon lekker door met feesten tijdens onze housewarming en mijn verjaardag!

 

 

Goedemorgen! Lekker twee van die nog-niet-wakker-gezichten 😆

Ifan ging vandaag gewoon naar school, Dafydd aan het werk en ik ook. Aangezien Lovely Charlotte sinds 1 november officieel mijn eigen bedrijf is, kan ik het werken noemen. Ik vind het helemaal leuk!

Maandagavond was het weer tijd om te gaan boksen. Heerlijk even alles om me heen vergeten en alle spanning eruit gooien. Het was alweer een paar weken geleden en het voelde weer ontzettend fijn en goed. De maand december is bij ons altijd drama qua tijd en planning. Het boksen schiet er dan vaak even bij in, helaas!

 

 

Beetje donkere foto, maar Ifan is helemaal blij met z’n nieuwe t-shirt van Star Wars! Vest eroverheen en klaar voor school.

Nadat ik Ifan weg had gebracht ging ik snel aan het werk. Deze week is het win 5-daagse op Lovely Charlotte. Als dit artikel online komt kan je nog anderhalve dag meedoen met de winacties!

 

 

’s Middags liep ik in de HEMA om iets te ruilen en kreeg ik het berichtje dat mijn lieve vriendinnetje was bevallen van haar tweede zoon! Daar moest ’s avonds natuurlijk op gedronken worden!

 

 

Woensdagochtend haalde ik de lamp op die we van mijn ouders hebben gekregen voor het nieuwe huis. Super mooi cadeau 🙂 De poten zijn onderaan koper en daarna zwart. De buitenkant van de lampenkap is ook zwart en de binnenkant weer koperkleurig.  Eindelijk wat meer licht in het donkere hoekje.

Dankjewel, paps en mams xx

 

 

Woensdagmiddag lunchte en speelde Ifan bij een vriendje. Zo leuk dat ze het zo goed samen kunnen vinden!

Om 15:00 uur werd hij ook nog eens thuisgebracht, wat een luxe!

 

 

Donderdagmiddag was knutselmiddag! Ifan zat aan tafel lekker te verven en las ondertussen een boekje op de bank. alleen van het naar hem kijken kan ik al zo genieten. Hij gaat helemaal op in wat hij aan het doen is en heeft er ondertussen hele verhalen bij!

 

 

Doet jullie dit soort wolken ook nooit denken aan de Lion King? Het stuk waarin Simba wordt toegesproken door Mufassa vanuit de wolken? Misschien ligt het aan mij, hoor 😆

Anyway, vrijdagochtend heb ik lekker doorgewerkt. Vrijdagmiddag heeft Ifan heerlijk gespeeld boven en heb ik ondertussen de zolder en eerste verdieping schoongemaakt en opgeruimd. Morgen is de housewarming en vieren we tegelijkertijd mijn verjaardag, dus moet alles spik en span zijn!

 

Zaterdagmiddag was het dus tijd voor een feestje! Om 15:00 uur ging de housewarming en mijn verjaardag van start. We hebben een onwijs gezellige dag gehad! Zó gezellig, dat ik helemaal ben vergeten om foto’s te maken 😮

’s Ochtend ruimde ik beneden nog op en maakte ik schoon. Deden Dafydd en Ifan boodschappen en wat klusjes en maakte ik de home tour video!

 

 

Zondagochtend ging een tikkie brak van start, de housewarming en verjaardag hadden toch wat sporen achter gelaten. Toen ik eenmaal een beetje “among the living” was, ben ik met mijn zusje (die was blijven slapen met haar vriend) Haarlem in gegaan. Was heel gezellig om even te winkelen samen!

 

Aankomende week (deze week dus) ben ik jarig, is mijn vader jarig, heeft Ifan voor het eerst kerstdiner op school en vieren we Kerstmis!

 

Fijne feestdagen allemaal!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: