Lovely Pictures

Lovely Pictures #4 | Ziek, zieker, ziekst!

De afgelopen week bestond met name uit ziek zijn, bank hangen, tv kijken en ons ellendig voelen. Zoals je in de vorige Lovely Pictures kon lezen haalde ik Ifan vrijdag, ziek, op bij een vriendje. ’s Ochtends was er nog niks an de hand, en ’s middags had hij ineens 39 graden koorts…

Het hele weekend heeft ‘ie als een klein hoopje ellende op de bank gelegen. Zaterdagmiddag heeft hij zelf bijna de hele middag op de bank geslapen. Iets wat normaal gesproken echt nooit meer voorkomt.

Net toen ik dacht de dans te zijn ontsprongen werd ik maandagochtend wakker en voelde me niet helemaal top. Na het ontbijt besloot ik eerst maar even onder de douche te springen. Na het douchen nog wel snel m’n haar geföhnd, maar vanaf toen ging het bergafwaarts.

 

 

Uiteindelijk belandde ik naast Ifan ook met ruim 39 graden koorts op de bank.

Dafydd moest helaas gewoon werken en had geen vakantie. Gelukkig was hij vroeg naar z’n werk gegaan en ok weer vroeg thuis. Om klokslag 4 uur kwam Dafydd binnen en raapte ik al mijn moed bij elkaar om mezelf naar boven in bed te verplaatsen.

 

 

Dinsdag verliep hetzelfde. Woensdag begon ik iets op te knappen, maar donderdag hadden we allebei weer even een terugval. Gelukkig waren we, op wat hoesten en verkoudheid, vrijdag allebei weer in orde.

Zaterdag ging de wekker om 05:45 uur. Onze jaarlijkse familiedag was vandaag. Om 7:15 uur zaten we allemaal in de auto richting Duitsland, naar het huis van mijn tante. Dit jaar waren we daar uitgenodigd. Elk jaar is het bij iemand anders. We hebben een vrij grote familie en dit is de enige dag in het jaar dat we elkaar allemaal zien, heel fijn! Ik nam mijn laptop mee in de auto zodat ik nog een beetje kon werken.

 

 

Rond 11:5 uur kwamen we aan in Detmold. Daar hebben we eerst lekker gekletst en koffie gedronken en rond 13:30 uur gingen we op weg richting het kasteel in het centrum van Detmold. Omdat Ifan en ik allebei de hele week ziek zijn geweest gingen samen met mijn moeder en zusje er met de auto naartoe, maar de rest ging wandelen.

De rondleiding in het kasteel duurde niet té lang en het was mooi om alles te zien. Voor Ifan was het wel een beetje saai, maar hij heeft zich ontzettend netjes gedragen. Trots op hem!

 

 

Na de rondleiding hebben we nog wat gedronken in een cafeetje in het centrum voordat we weer terug naar mijn tante’s huis gingen. Op de terugweg heeft Dafydd gereden en ben ik gaan lopen. Het was ijskoud en begon ook nog te sneeuwen 😮 Gelukkig liepen we stevig door, was ik ondertussen gezellig aan het kletsen met mijn nicht en was het niet al te ver.

We hebben gegeten bij mijn tante en zijn daarna weer naar huis gegaan. We vertrokken om 18:00 uur en waren om 21:45 uur weer thuis. Ik heb Ifan snel in bed gelegd, Dafydd en ik dronken nog wat en zijn toen ook direct door naar bed gegaan. Was toch wel erg vroeg 😉

Zondagochtend waren we allemaal om 08:00 uur wakker. Dafydd en Ifan gingen alvast naar beneden om te Skypen met Wales. Ik paste ondertussen een setje aan wat ik voor een speciale gelegenheid had gekocht, en het stond heel mooi. Ik ben blij en klaar voor het feest!

Toen ik beneden kwam hadden de mannen al ontbeten en was Ifan lekker met z’n Lego aan het spelen. Ik ontbeet, dronk koffie en werkte nog even. Zo blij met m’n laptop!

’s Middags ging ik op weg naar Valkenburg (bij Leiden) voor het verjaardagsfeest van Fleur! Een aantal andere bloggers waren er ook en we hebben een heel gezellig middag gehad 🙂

 

 

Om 18:00 uur ging ik weer terug naar huis waar Dafydd eten voor me heeft gekookt. Samen keken we ook nog even naar zomervakanties. We willen graag weg, maar alles is zó duur…

Ik stuitte op iets heel leuks. Ifan wil, sinds Annette de poes er niet meer is, een nieuw huisdier en dan het liefste een hond.  Nou kwam ik vakanties tegen waar je niet alleen een woning huurt, je krijgt er een hond bij! Zo kan je in Portugal eindeloos wandelen en spelen met twee trouwe labradors of in Zweden het sneeuwplezier beleven met een kudde Huskies.

 

 

Het lijkt mij dus echt heel erg leuk om naar zo’n vakantiehuis toe te gaan. Zeker omdat we thuis geen hond, of ander huisdier, hebben. Zeker iets wat in onze gedachte blijft voor aankomende zomer!

Daarna zijn we samen op de bank gaan zitten en hebben we nog een aflevering van Touch gekeken. Een heel leuke serie waar we nu mee bezig zijn. Dafydd ging vroeg naar bed omdat hij super vroeg op moest om naar Genève te vliegen.

Beetje jammer dat we de hele vakantie op de bank hebben doorgebracht, maar wel fijn dat we alsnog een goed weekend hebben gehad!

 

Zijn jullie al ziek geweest?

 

Handtekening Charlotte

You may also like

4 Comments

 • Will Langenberg

  Nee gelukkig heb ik nooit de griep
  Ik krijg elk jaar de griepspuit en dat helpt blijkbaar wel bij mij.
  Mag ik mij gelukkig prijzen.

  7 maart 2018 at 20:38 Reply
 • Sylvia - alovelyadventure

  Ja helaas wel. Wij kwakkelden zo’n 2 weken met ziek zijn. Wat een leuk idee om zoiets met de familie te doen. Bij ons kan dat helaas niet. Teveel problemen haha. Vond de familiefoto erg grappig. Gezellig met zn allen sloffen aan.

  8 maart 2018 at 08:54 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Die sloffen moesten we aan in het kasteel om de vloer te beschermen 😉 Beterschap, hoop dat jullie snel opknappen!

   8 maart 2018 at 09:36 Reply
 • Lovely Pictures #5 | Lammetje, Ducktales en Twix | Lovely Charlotte

  […] we in de vakantie allemaal zo ziek zijn geweest hebben we niks leuks kunnen doen met z’n drieën. Daarom besloten we om vandaag lekker uit […]

  13 maart 2018 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: