Lovely Pictures

Lovely Pictures #4 | Verjaardag en Sinterklaas

Een super drukke week, waarin ik misschien iets teveel hooi op m’n vork nam. Maar uiteindelijk is alles wel goed gekomen 😉 Kijk je mee naar onze verjaardag week?

Maandag heb ik samen met de moeder van een meisje uit Ifan’s klas geshopt voor de traktaties. Haar dochter is ook op 2 december jarig en ze wilden samen trakteren.

Een tripje naar de Action zorgde voor een snelle en leuke traktatie. Na school hebben we ze samen met de kinderen in elkaar gezet. Is dat ook weer klaar 😉

 

 

Dinsdag kregen we de verhuisberichten binnen. We hebben de kaartjes laten maken bij Kaartje2go. Een ideale website die snel levert. Precies waar ik van houd!

 

Woensdag reed ik ’s ochtend in alle vroegte naar Bussum. Ik werd een tijdje geleden gevraagd voor een online commercial voor de SNS bank. Het ging over mensen die een huis verkocht hadden én net een nieuw huis hebben aangekocht.

Het was ontzettend leuk om te doen! Wel heel anders dan wanneer ik zelf een filmpje maak in m’n kantoortje. Hier kwam een hele crew en professioneel licht etc. bij kijken. Maar dan zie je er ook wel gelikt uit!

Zodra het filmpje online staat zal ik het met jullie delen!

 

 

Ifan ging ’s middags lekker bij een vriendje van school eten en spelen. Kwam goed uit, want ik was pas om 12:30 uur terug uit Bussum. Ik haalde hem rond een uurtje of 3 weer op.

 

 

Op donderdag deed ik een hoop inkopen voor Ifan’s verjaardag. Ook kocht ik dit speeltje voor Poes. Ze interesseert zich niet zo in spelen en heb iedere keer de ijdele hoop dat het nu wel goed gaat. De eerste 5 minuten was het leuk, maar daarna heeft ze het niet meer aangeraakt. Ik geef het op 😮

 

 

Na het eten bakten Ifan en ik de taart voor zijn verjaardag. Op het moment is ‘ie helemaal idolaat van Ninjago, dus werd het een Ninjogo taart. Your wish is my command 😉 De fondant heb ik overigens wel alleen gedaan, leek me wel zo’n goed idee!

Daarna zijn Dafydd en ik als een razende gaan inpakken en hebben we de kamer versierd. Om 22:30 uur lagen we uitgeteld in bed!

 

 

Hieper de piep, hoera! Ifan is 5 jaar!

We begonnen ’s ochtend al lekker vroeg om 06:30 uur. We hadden hem eerder verwacht, dus dit viel allemaal reuze mee 🙂

Beneden hadden we de cadeautjes op de tafel gezet en werden ze uitgepakt. Het felbegeerde gevangeniseiland van Lego zat in één van de pakjes. Intens blij was het tijd om te skypen met mamgu en tadcu in Wales. Hier had hij ook nog een berg cadeautjes van gekregen die allemaal nog uitgepakt moesten worden!

 

 

Na de overload aan cadeautjes hebben we snel aangekleed en gingen we op weg naar school. Daar vierde Ifan zijn verjaardag én kwam Sinterklaas! De jarigen mochten zelf op het podium bij Sinterklaas om toegezongen te worden en een hand te krijgen van Sint en zijn Pieten.

Ik ging natuurlijk mee om wat foto’s en filmpjes te maken. Rond een uurtje of 11 ben ik weer naar huis gegaan om even bij te komen. Om 11:30 uur arriveerden mijn ouders, zusje en vriend. Om 12:00 uur haalden we Ifan op van school met ballonnen!

 

 

Om 14:00 uur kwamen er twee vriendjes van Ifan zijn verjaardag vieren. De jongen hebben heerlijk samen gespeeld 😀 Er werd ook nog een super leuke ballon bezorgt voor Ifan van mijn oom!

’s Avonds aten we frietjes, Ifan’s lievelingskorstje!

 

 

Zaterdagochtend reden we weer richting Brabant omdat Sinterklaas ook bij opa en oma kwam! Wat een mooie lucht, hé!

 

 

Ifan kreeg weer mooie cadeautjes, waaronder het Buurman & Buurman spel. Super leuk! We spelen nu een eenvoudige versie, maar dat kan steeds complexer worden gemaakt.

 

 

’s Avonds was het aan ons de beurt om cadeautjes uit te pakken. Ik kreeg een heel mooie bureaulamp voor op ons kantoortje en nog heel wat andere cadeautjes.

Mijn vader kreeg een spel “Saboteur”. Dit moest natuurlijk meteen gespeeld worden! In het begin even lastig, maar daarna heel leuk 🙂

 

 

Zondag ontbeten en lunchten we nog bij mijn ouders en zijn daarna weer richting huis gegaan. Het was een druk en bomvol weekend en we wilden dat Ifan weer op tijd (vroeg!) in bed zou liggen. Hij moet wel weer fris en fruitig zijn voor een nieuwe week school!

 

 

A.s. vrijdag vieren we Ifan’s partijtje met nog 5 andere kindjes. Hier kan je binnenkort alles over lezen!

Hoe vier jij de verjaardag van jouw kind(eren)?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

 • Marguerita

  Gefeliciteerd met je zoontje, leuke week heb je gehad!
  Marguerita onlangs geplaatst…Marstyle’s 5 leuke dingen in december: goodiebag, brief van mijn dochter, haarfrutsels, spelletje en swap inboxingMy Profile

  8 december 2016 at 19:19 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: