Lovely Pictures

Lovely Pictures #32 | Stripper en piemeltaart 😮

Wat een week! Van een mamabloggers borrel rolde ik door naar een vrijgezellenfeestje met stripper én piemeltaart! 

 

 

Inhoudsopgave

Maandag ♡

Maandagen zijn nooit echt mijn ding. Ik moet altijd weer een beetje op gang komen na het weekend. Zo ook vandaag. Ik bracht Ifan naar school, deed wat werk en wat huishoudelijke taken.

Ifan haalde de duplo weer van zolder en poes besloot dat ze hier ook wel mee wilde spelen 😸

’s Middags kwam er nog een vriendje van Ifan spelen. Heel gezellig, en je hebt er geen kind aan! ’s Avonds nog een bokstraining en daarna lekker op de bank. Ik voel me altijd zo fijn na zo’n training, alsof ik het extra verdient heb om niks te doen en op de bank te hangen 😉

 

 

Dinsdag ♡

Ifan naar school, ik aan het werk en boodschappen doen. Ik kocht bij Albert Heijn dit leuke vetplantje. Staat zo leuk op de vensterbank!

 

 

Woensdag ♡

Wederom kwam er een (hetzelfde) vriendje bij ons spelen. De jongens hebben heerlijk met Lego gespeeld en ik heb ondertussen gewerkt.

’s Avonds ging ik onderweg naar Den Haag voor onze mamabloggers borrel 2.0 bij het Hofhouse. Een super leuke plek waar ze verschillende food stands hebben. Je kan onder andere kiezen voor Italiaans, Mexiaans, Thais en burgers met frietjes.

 

We begonnen met oesters. Niet mijn favoriet, maar wel weer geproefd. Weet je nog, niet kauwen maar gewoon doorslikken 😂

Daarna een lekker drankje met de nodige heerlijke hapjes. En als afsluiting een vers gemaakt ijsje 😍

Ik was uiteindelijk nét voor twaalven thuis. Bij deze borrel ging het beter met het openbaar vervoer 😉

 

 

Donderdag ♡

Sinds kort hebben we een vlinderstruik in de tuin. Ik heb iets speciaals met witte vlinders en donderdagochtend kwam dit exemplaar voorbij fladderen. En ja, dat moet natuurlijk vastgelegd worden!

Zoals je aan de lucht wel kan zien was het niet al te best weer. Lekker een dagje beeldscherm dus!

 

 

Vrijdag ♡

Alweer weekend! De week is echt voorbij gevlogen. Heb ik trouwens elke week wel last van hoor, voor ik het weet is het alweer donderdag/vrijdag om maar te zwijgen over het weekend 😮

Poes zat lekker uit het raam te kijken. Ons vorige huis was een masisonette (bovenwoning met twee verdiepingen) en kon ze niet zoveel zien. Nu zit ze regelmatig naar buiten te kijken en geeft ze de andere poezen uit de buurt haar resting bitch face 😼

 

 

Zaterdag ♡

’s Ochtends skypten Dafydd en Ifan met Wales en daarna een snelle lunch want ze brachten mij weg naar Lisse voor het vrijgezellenfeestje van een vriendin.

We begonnen meteen goed met stripper en piemeltaart 😅 De taart was heerlijk! De stripper was leuk, absoluut niet mijn ding, maar goed 😉 Laten we zeggen dat ik blij was dat ik niet op die stoel zat, maar het kan weer van m’n lijstje. Doe mij maar een lip dub!

Stripper ✔️

Hierna werden we naar Silverstone Partycenter in Zwanenburg gebracht. We hebben Bungie voetbal gespeeld en deden twee potjes lasergamen.

Daarna snel door naar het station om weer op tijd in Haarlem te zijn bij La Cubanita. We kregen een prachtige kamer waar we met z’n alle aan een mega grote tafel zaten. Nadat we ons helemaal vol hadden gegeten aan alle tapas, zijn we naar XO gegaan om daar de calorietjes er weer af te dansen. Rond 1 uur zijn we allemaal huiswaarts gegaan. Ik met de taxi en de rest weer terug met de bus naar Lisse.

Al met al een heel geslaagde dag!

 

 

Zondag ♡

’s Ochtend viel me een beetje zwaar. Gelukkig had ik niet zoveel gedronken, dus geen kater! Maar wel erg moe! Na nog even op de bank te hebben gedut ging het wel weer redelijk 😉

Zaterdag waren de nieuwe stoelen van Zuiver bezorgd. We hebben ze besteld bij de Zitfabriek in Eindhoven. Een fijne zaak in het hippe Urban Shopper op Strijp-S. Helemaal blij en tevreden 😍

’s Middags haalden Ifan en ik zijn nieuwe fiets op bij de een van de oud leidsters van Ifan’s kinderdagverblijf en fervent lezer van Lovely Charlotte. Dankjewel Lara, Ifan is er erg blij mee!

In de avond is Dafydd gaan hardlopen en ik heb de allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars languit op de bank gekeken. Deze twist had ik niet verwacht, jullie?

 

Heb jij al eens een stripper gezien? Wat vond je ervan?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: