Lovely Pictures

Lovely Pictures #31 | Bruiloft van m’n zusje!

De week stond in het teken van de bruiloft van mijn zusje! Naar de schoonheidsspecialist, hals over kop nog even naar de stad, Ifan op schoolreisje, een reis van 3,5 uur naar Brabant, DE BRUILOFT, nieuwe stoelen kopen én een fijn pakketje wat bij thuiskomst op ons lag te wachten!

 

 

Maandag ♡

Een normale dag. Ifan naar school, Dafydd aan het werk en ik ook aan het werk. Deze dag voelde echt als kalmte voor de storm. Vanaf morgen zou het druk worden met werk en allerhande afspraken.

Toen Ifan ’s avonds voor me op de trap naar boven liep zag ik dat hij z’n broek verkeerd om aan had 😂 hij was daarvoor naar de toilet geweest en had zijn broek helemaal uit gedaan en vervolgens dus verkeerd om aan!

 

 

Dinsdag ♡

Ik maakte de naamkaartjes voor de bruiloft af en schreef ook de tekst voor op mijn zusjes Instagram.

Na de lunch had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Even een momentje voor mezelf en even ontspannen in alle drukte. Heerlijk!

Aan het einde van de middag hadden we een afspraak op school. We kregen in dit gesprek te horen of Ifan naar groep 3 zou gaan of nog een jaartje in groep 2 zou blijven. Voor ons maakten het niks uit, we vinden het belangrijker dat Ifan het naar zijn zin heeft op school en dat we het beste voor hem doen.

 

 

Woensdag ♡

’s Ochtends moest ik hals over kop nog even naar de stad. Ik zou eigenlijk, in samenwerking met een merk, een setje kleding voor Ifan krijgen wat hij zou dragen bij de bruiloft van mijn zusje. Helaas was er iets mis gegaan met de verzending en zou het setje niet op tijd binnen zijn.

Snel naar de stad dus om een outfit te scoren. Ik koos voor een net kort broekje en een wit overhemd. Het thema van de bruiloft was ’touch of gold’ en Anne (mijn zusje) had voor alle mannen een gouden strik laten maken. Dit zou de outfit helemaal afmaken.

Ik stuitte zelf nog op een paar fantastische oorbellen! Ik ben normaal gesproken niet zo van grote, statement oorbellen, maar voor deze gelegenheid vond ik ze wel erg mooi! Tikje bezweet op de foto, maar het was ook zo warm!

’s Avonds lakte ik mijn nagels met een nude kleur en glitters. De hele avond mee bezig geweest, maar het resultaat mag er dan ook wezen!

 

 

Donderdag ♡

Ifan begon de dag met zijn schoolreisje. Ze zijn naar attractiepark De Goudvis gegaan. Volgens mij was het meer een enorme speeltuin dan dat het een attractiepark was, maar hij heeft het in ieder geval naar z’n zin gehad!

Dafydd was die dag ook vrij. We hadden ’s middags een afspraak bij de notaris om het een en ander te regelen. Daarna snel door naar school om Ifan op te halen en door te rijden naar Brabant.

We reden iets voor vieren weg bij school en waren uiteindelijk om kwart over 7/half 8 bij mijn ouders 😰 Er was enorm veel file! Op de onderste foto zie je het bordje van Eindhoven wat ik naar m’n vader appte, eindelijk zijn we er bijna!

We aten bij mijn ouders en toen snel Ifan naar bed. Mijn ouders gingen nog wat drinken en versieren met Anne en Mark en zijn ouders, op de locatie waar het feest morgen zou plaatsvinden. Wij keken wat tv en toen m’n ouders weer thuiskwamen hebben we nog wat gekletst en zijn we gaan slapen.

 

 

Vrijdag ♡♡♡

Eindelijk was de dag hier! Ik stond vroeg op om me klaar te maken. Rond 08:30 uur werden mijn moeder en ik verwacht bij Anne. Mijn haar werd nog door de kapper gedaan.

Daarna kwam Mark, Anne ophalen om foto’s te maken. Daarna gingen we met z’n alle naar het kasteel in Geldrop voor de plechtigheid. Hierna liepen we naar het Heerenhuys 23 voor de receptie, het diner en het feest.

Op een later moment zal ik nog een complete blog wijden aan deze prachtige dag!

 

 

Zaterdag ♡

We werden wakker na een bijzonder dag. Fijn dat we bij opa en oma logeerden en zij Ifan ’s ochtends opvingen. Wij hebben lekker uitgeslapen.

’s Middags gingen Dafydd en ik naar Strijp-S om voor onze nieuwe stoelen te kijken. Ik had al lang uitgezocht welke ik graag wilde en deze gingen we vandaag bestellen bij de Zitfabriek!

Daarna kwamen Anne en Mark nog even langs om een taartje te eten, gezellig om nog even na te kletsen over de dag 🙂

 

 

Zondag ♡

Na de lunch reden we weer terug naar Haarlem. Dit keer gelukkig zonder files! Ifan was halverwege in slaap gevallen en werd pas wakker toen we nét stil stonden voor ons huis!

Bij thuiskomst lag er (bij de buren) een fijn pakketje op ons te wachten. Bij de postcode loterij hadden we een standlaken met zonnebrand van Rituals gewonnen. Ik sta nogal belabberd op de foto, ik was ook zo moe!

’s Avonds ploften we op de bank en gingen we vroeg naar bed, helemaal op!

 

Hoe was jullie week? Ook zo druk en genoten van het warme weer?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • Sylvia

  Wat een heerlijke week ennwat kan je mooi schrijven / kalligraferen! Wat schattig dat Ifan zn broek verkeerd om aan had. Hij heeft het iig geval geprobeerd. . Wat een leuke foto met je (ik denk dat het je vader is?). Fijne week weer gewenst
  Sylvia onlangs geplaatst…What’s in my bag – editie zwemtasMy Profile

  28 juni 2017 at 21:15 Reply
 • Marieke

  Wat leuk om te lezen dat de bruiloft in het kasteel va Geldrop plaatsvond. Mijn zusje is daar vorige maand ook getrouwd. Toplocatie.
  Marieke onlangs geplaatst…Flessenfee en het grote bedMy Profile

  29 juni 2017 at 12:00 Reply
 • Karin

  Jazeker toplocatie! Ik was daar jaren geleden ook op een bruiloft, zo gaaf! Als we in de buurt hadden gewoond hadden we het vast ook als trouwlocatie gekozen 🙂

  30 juni 2017 at 07:35 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: