Lovely Pictures

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

Een super drukke week! Aanstaande vrijdag is de bruiloft van mijn zusje en er moesten nog wat dingen geregeld worden. Ik had mijn eerste proefles bij BBB, m’n auto moest naar de garage, ging naar de kapper, had een vriendje van Ifan te spelen, hadden we een verjaardag van een ander vriendje van Ifan en hebben we Vaderdag in stijl gevierd met een nieuwe parasol en lekkere barbecue!

 

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

 

Maandag ♡

Meteen om 09:00 uur had ik mijn proefles bij BBB. Ik dacht ‘Doe ik even!’, boy was I wrong! Het is best wel heel intensief om in een cabine van 50 graden een warkout te doen. Weliswaar steekt je hoofd er buitenuit, maar dat had het niet minder warm 😉

Daarna heb ik lekker gewerkt en heb Ifan ’s middags van school gehaald. ’s Avonds deed Dafydd de boodschappen. Eigenlijk doe ik doordeweeks de boodschappen en Dafydd vaak nog een keertje in het weekend, alleen omdat het deze week zo druk was heeft hij het ’s avonds voor me gedaan. En kreeg ik ook nog eens deze mooie pioenrozen van hem ❤︎

 

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

 

 

Dinsdag ♡

Eigenlijk heb ik vandaag de hele dag gewerkt, telefoontjes gepleegd, afspraken gemaakt en dingen geregeld.

Voor mijn zusjes bruiloft maak ik de naamkaartjes voor bij het diner. Hier ben ik vandaag ook verder mee gegaan.

 

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

 

Woensdag ♡

’s Ochtends meteen nadat ik Ifan naar school had gebracht, bracht ik mijn auto naar de garage. Toen ik afgelopen week in Scheveningen was voor het uitje met mijn moeder en zusje, had ik een probleem met de koppeling. Zodra ik in z’n één stond bleef het pedaal helemaal plakken aan de bodem, wat dus betekende dat ik niet weg kwam. Enigszins paniekerig stond ik voor de stoplichten en bij de ingang van de parkeergarage.

Mijn auto heeft dit al langere tijd, maar het was ook weer een tijdje verdwenen. Nu besloot ik hem toch maar te laten maken, want zo kon ik er geen langere stukken meer in rijden.

Ik dronk hierna koffie met een vriendin, heel fijn en gezellig. ’s Ochtends waren Dafydd en ik met woorden uit elkaar gegaan (hij naar z’n werk en ik naar school, dus niet echt uit elkaar…) en ik was er eigenlijk nog steeds boos om. Gelukkig hielp het me om even met iets anders bezig te zijn en hierdoor koelde ik af. Om tot het inzicht te komen dat ik ook niet echt heel aardig was geweest. Ik belde hem op om m’n excuses aan te bieden en gelukkig was alles weer goed.

’s Middags haalde Ifan en ik de auto weer op. De reparatie was de helft goedkoper dan waar we op hadden gerekend, dus dat was een aangename verrassing! Daarna deden Ifan ik nog even wat boodschappen en kocht ik bij Kruidvat dit leuke spelletje voor € 1,99 voor Ifan.

 

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

 

Donderdag ♡

Dafydd bracht Ifan naar school en ik ben nog snel aan het werk gegaan. Om 10:30 uur werd ik verwacht bij de kapper en om 13:30 uur stond ik weer buiten. Helemaal gelukkig met het resultaat! Eerder ging ik altijd naar Salon B in Haarlem, alleen deze is verhuist naar Alkmaar. En dat vind ik toch te ver rijden voor de kapper.

Dafydd en Ifan gaan altijd naar Randy ‘The Cutting Crew’. Dus ging ik deze kapper ook een keer proberen. Zoals ik al zei, super blij met het resultaat. De balayage is die echt assige kleur die ik zo graag wilde!

 

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag! Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

 

Vrijdag ♡

Vrijdagmiddag kwam er een vriendje van Ifan bij ons spelen. De twee mannen hebben heerlijk gespeeld en ik ondertussen gestofzuigd en wat opgeruimd in huis, ideaal 🙂

 

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag! Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

 

Zaterdag ♡

Zaterdag ochtend hadden we een verjaardag van een vriendje uit Ifan’s klas en tevens onze vrienden. Rond 11:30 uur waren we daar. Het zou eigenlijk tot 14:00 uur duren. Uiteindelijk gingen we om 19:30 uur weer naar huis 😉 We hebben een super gezellige middag gehad!

 

Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag! Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag! Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag! Lovely Pictures #30 | Druk & Vaderdag!

 

Zondag ♡

Vaderdag! Ifan sliep redelijk uit en om 07:45 uur waren we samen beneden. Ik ruimde de tafel op en bereidde het ontbijt voor. rond 09:00 uur heeft Ifan daddy wakker gemaakt en hebben we hem zijn cadeautjes gegeven en samen lekker ontbeten.

Daarna heb ik gedoucht en me aangekleed en opgemaakt. Rond 12:30 hebben we geluncht en daarna is Dafydd boodschappen gaan doen en ik ben met Ifan naar de IKEA gegaan om een nieuwe parasol te kopen. Dafydd vervroegde verjaardagscadeautje van m’n ouders.

Ifan bouwde met het karton van de doos een mooi huis 😅

’s Avonds hebben we lekker gebarbecued met z’n drieën! Een ideale afsluiting van een fijne dag ♡

 

Hoe hebben jullie Vaderdag gevierd?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: