Lovely Pictures

Lovely Pictures #29 | Delft & The Lion King

Maandag fietste ik 40 kilometer tijdens de Tour du Youp en werd er een mega bedrag opgehaald voor Villa Joep! Dinsdag kwamen we erachter dat Ifan krentenbaard had 🙁 en had ik nog een bokstraining, woensdag kwam mijn nieuwe computer binnen! Donderdag ging ik eerst naar Delft en toen door naar Scheveningen voor The Lion King, vrijdagmiddag vierden we feest op school en in het weekend gingen we op (verlaat) kraambezoek en hebben we lekker gebarbecued!

 

 

Inhoudsopgave

Maandag ♡

De wekker ging maandagochtend al vroeg. We maakten ons klaar en vertrokken om 08:00 uur richting Maastricht voor de Tour du Youp. Ik reed in onze auto voorop en m’n moeder, Dafydd en Ifan volgende in de auto van m’n ouders. We moesten met twee auto’s rijden omdat anders de fietsen niet zouden passen en wij ook direct vanuit Maastricht weer naar Haarlem zouden rijden.

Mijn vader vertrok al om 07:15 uur richting Veldhoven. Hij zou de hele laatste etappe fietsen en startte dus bij het NH hotel in Veldhoven.

Eenmaal aangekomen in Maastricht vertrokken we vrij snel. We fietsen in een groep van 8 de 35-40 kilometer. Ik was van tevoren best wel zenuwachtig voor de fietstocht, maar achteraf was dat gelukkig nergens voor nodig. We hebben heerlijk gefietst, het weer was super en hebben het erg leuk met z’n alle gehad!

Dafydd startte om 11:30 uur met hardlopen van de 5 kilometer. Mijn moeder en Ifan bleven bij het hotel tot we weer terug waren.

Net voor het NH hotel in Maastricht wachtten we eerst op de hardlopers en daarna op de fietsers die vanuit Veldhoven kwamen. Samen zijn we gefinisht. Wat een bijzondere ervaring en wat een ontzettend warm en feestelijk onthaal! Super tof en dankbaar dat we hier aan mee hebben gedaan!

Daarna hebben we allemaal samen geluncht en werd het bedrag dat opgehaald was bekend gemaakt. Er was maar liefst € 22.500!!! En dit was een tussenstand want er werd ondertussen nog steeds gedoneerd 😁

Na de lunch vertrokken we weer richting Haarlem waar we om 19:00 uur aankwamen. We legden Ifan snel op bed en ploften moe maar ontzettend voldaan op de bank!

 

 

Dinsdag ♡

Dinsdagochtend zag we een raar blaasje op Ifan’s oor. Dafydd is toen meteen met hem naar de huisarts geweest. Wat bleek, Ifan heeft krentenbaard en moet aan de antibiotica 😕

Dinsdag had ik ’s Middags eerst een afspraak bij BBB Health Boutique in Haarlem. Ik ga hier in samenwerking een half jaar sporten en hierover bloggen en vloggen!

Na de afspraak liep ik de stad in om mijn nieuwe computer te kopen! Eindelijk had ik voldoende geld bij elkaar gespaard en kon ik de begeerde iMac kopen 😎

 

 

Helaas was hij niet voorraad en werd mijn geduld nog meer op de proef gesteld!

Ik deed nog wat boodschappen en ging weer richting huis. Om 17:30 stond mijn trainer Floris alweer voor de deur voor mijn wekelijkse bokstraining. Of 60 kilometer fietsen in 2 dagen nog niet voldoende was 😉 Achteraf ben ik wel blij dat ik het heb gedaan want het zorgde er wel voor dat de spierpijn meteen uit m’n billen verdween!

 

 

Woensdag ♡

Woensdag = wachtdag… de iMac kwam vandaag, maar er werd alleen geen tijd aangegeven 😔 En uiteindelijk kwam hij pas om 18:00 uur ’s avonds.

 

 

Maar goed, dat gaf allemaal niet meer toen ‘ie er eindelijk was! Ik heb hem natuurlijk meteen geïnstalleerd en wat dingetjes uitgeprobeerd. Ik vind het heerlijk zo’n groot scherm! Ifan vond het overigens ook heel ‘vet’!

’s Avonds moest ik nog even wat afmaken en lag ik pas om 01:00 uur in bed, oeps!

 

 

Donderdag ♡

Een super leuk, maar lange dag. Dafydd, Ifan en ik gingen allemaal rond dezelfde tijd de deur uit. Dafydd en Ifan richting school en ik richting Leiden om Fleur van Mama’s Liefste op te pikken en vervolgens samen door te gaan richting de bloggerstour in Delft.

De bloggerstour in Delft werd georganiseerd door Linda van Mama Liefde en door Annemarie van Bloei.

 

 

We verzamelden allemaal bij de Botanische Tuin. We kregen een verkorte rondleiding door deze prachtige wildernis van planten, bomen en bloemen. Een absolute aanrader om hier een keertje met je kinderen naartoe te gaan. Er zijn voor kinderen twee verschillende speurtochten aanwezig waarbij ze aan het einde een leuk prijsje krijgen! En daarnaast is het toch ook gewoon heerlijk om met je kinderen lekker door de natuur te lopen en alle indrukken, geuren en kleuren in je op te nemen?!

 

 

Hierna vervolgden we onze tour door Delft heen naar Bakker Suikerbuik. Hier werden we opgewacht door een toffe goodiebag van Studio Springboon en een heerlijk rabarber-kruimel taartje met koffie!

 

 

Na deze fijne versnapering gingen we verder naar Something Extra. Hier maakte we een hilarische foto van iedereen in kostuum. Helaas moesten Fleur en ik al eerder weg en hadden we geen tijd om met z’n alle op de foto te gaan. Daarom staan Fleur en ik samen op een foto. Maar evengoed heel leuk 😂

Ik zette Fleur af op het station in Den Haag en reed zelf door naar Scheveningen. Ik had met mijn moeder en zusje afgesproken. We hadden mijn moeder vorig jaar voor haar verjaardag de musical The Lion King cadeau gedaan en de voorstelling was vandaag.

 

 

We lunchten bij Oceans Square in Scheveningen en kwamen hier na wat flaneren op de boulevard ook weer terug om te dineren 🍔 een ontzettende aanrader als je in Scheveningen bent! Vriendelijke bediening, heerlijk vertoeven en goed eten! Als toetje aten we een ijsje bij Ben & Jerry’s. Mijn zusje en ik gingen allebei voor de Peanut Butter Cup. Mijn oma zou hebben gezegd: “Zo lekker, alsof er een engeltje over je tong piest!”

 

 

Om 20:00 uur begon The Lion King. We hebben genoten, wat een prachtige voorstelling is het! Nadat we afscheid namen reed ik naar huis en was ik om 00:30 uur thuis.

 

Vrijdag ♡

Vrijdagochtend kwam er niet zoveel van alles terecht. Ik was ontzettend moe van het fietsen en de avonden (te) laat naar bed.

Om 12:00 uur haalden ik Ifan van school en deden we samen wat boodschappen. Na de lunch had ik hem belooft om samen de Minions film te kijken. Uiteindelijk is het Robin Hood geworden. Ik heb de eerste twee minuten van de film gezien en toen ik m’n ogen weer open deed was de film al afgelopen 😅 blijkbaar ben ik dus op de bank in slaap gevallen en heb ik toch wel een uurtje geslapen.

 

 

Toen ik eenmaal goed wakker was gingen we naar het zomerfeest van Ifan’s school. Het hele plein stond vol spelletjes voor de kinderen, er stond een frietkraam en in de aula kon je gebakjes kopen. We hebben een heel gezellige namiddag gehad!

 

 

Zaterdag ♡

Zaterdagochtend gingen Dafydd en Ifan naar de kapper. Over een kleine twee weken trouwt mijn zusje, dus dan moeten we er netjes uitzien!

’s Middags gingen we op verlaat kraambezoek bij een vriend van Dafydd.

 

 

Zondag ♡

Dafydd skypten samen met Ifan met mamgu en tadcu. Mamgu was jarig, dus we moesten natuurlijk met z’n alle zingen! Ik heb even meegezongen en m’n schoonmoeder een heel fijne dag gewenst en ben toen boven op kantoor gaan werken.

Aan het einde van de ochtend ging Dafydd richting de ijsbaan voor een hardloopwedstrijd. Dafydd is dit jaar begonnen met hardlopen omdat hij wat meer aan sport wilde doen. Hij was bang dat ‘ie anders dicht zou groeien 😂 Hij heeft 5 kilometer  hard gelopen in 22:49! Echt heel knap, ik doe het hem niet na!

 

 

’s Middag hebben we lekker buiten gezeten en om een uurtje of 17:00 uur hebben we heerlijk gebarbecued! Het begon tegen de avond wel flink te waaien, dus aan het einde was het wel weer fijn om naar binnen te gaan.

 

 

Ben jij al naar The Lion King geweest? En wat vond je ervan?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • Fleur

  Gezellig weekje met genoeg wisselende activiteiten! Ik ben in maart voor het eerst naar de Lion King geweest en we gaan mss in oktober nog een keer als cadeau voor onze oudste dochter
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 24My Profile

  13 juni 2017 at 20:47 Reply
 • Mamabloggers bezoeken Delftse pareltjes tijdens Bloggerstour Delft

  […] Lovely Charlotte van blogger Charlotte (onderdeel van weekoverzicht) […]

  16 juni 2017 at 13:23 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: