Beauty, Lovely Pictures

Lovely Pictures #27 | Zon, zwemmen en barbecueën!

Wij hebben echt een heerlijke week achter de rug. Afgelopen week waren Dafydd en ik 3 jaar getrouwd en gingen we uit eten en hebben we een heerlijk lang weekend gehad met veel zon!

Maandag ♥

 

 

Maandagochtend ging ik even knuffelen met Youp. Wat is het toch een ontzettende charmeur, heerlijk! Ook heel erg fijn om te zien dat hij zo genoot van het thuis zijn ♥

 

 

Daarna reed ik langs de supermarkt onderweg naar huis om wat dingetjes te kopen voor mijn lunch. We hadden van het weekend nog wat stokbrood over en ik besloot hiervan een panini met mozzarella, pesto en zongedroogde tomaatjes te maken. Verwennerij zo op de maandag!

 

 

’s Middags kwam er een vriendje van Ifan spelen. De jongens hebben buiten lekker met water gekliederd en daarna binnen met de Lego gespeeld. Al met al een zeer geslaagde dag!

 

Dinsdag ♥

 

 

Goedemorgen! Dit is nog eens leuk boterhammen smeren 😉

Ifan wil altijd graag dat ik een ‘happy face’ in een nieuwe pot met chocopasta of pindakaas maak. Your wish is my command!

Vandaag heb ik lekker zitten werken, het weer had toch een beetje een dipje dus dat maakt een dagje binnen zitten minder erg!

 

Woensdag ♥

De hele ochtend was een soort van rennen, vliegen, opstaan en weer doorgaan. Ik deed boodschappen, schreef twee artikelen, stofzuigde thuis en kocht een zwembad voor in de tuin.

 

 

Dafydd en ik waren vandaag 3 jaar getrouwd! Als verrassing nam Dafydd me ’s avonds uit eten bij de Thrill Grill. Dafydd nam een classic hamburger en ik ging voor de hamburger met pulled pork. We hebben ontzettend lekker gegeten!

 

 

Als toetjes haalden we een ijsje bij chocolaterie Pierre in de Kleine Houtstraat. Ik nam een bolletje Mojito, fris citroen ijs met kleine stukjes pure chocolade 😋

 

 

Daarna deden we nog een drankje bij wijnbar Viqh op de Grote Markt, vlakbij het stadhuis waar we 3 jaar geleden zijn getrouwd. We kozen uiteindelijk voor een wijnproeverij “The Italian Job”. We kregen drie halve glaasjes wijn. Leuk om zo wat meer verschillende soorten te kunnen proeven.

Om 21:00 uur waren we alweer thuis om de oppas af te lossen. We keken nog een aflevering van The Americans en zijn daarna lekker naar bed gegaan.

 

Donderdag ♥

 

 

Lekker allemaal vrij! Rustig wakker worden, en ik werd getrakteerd met ontbijt op bed. Helemaal vergeten om daar een foto van te maken trouwens 😆

 

 

Daarna was het natuurlijk tijd om het zwembad op te gaan zetten en te vullen. En dat vullen dat duurde wel even! Maar goed, Ifan heeft de grootste lol gehad dus het was het helemaal waard!

 

Vrijdag ♥

 

 

Ifan was afgelopen woensdag op slippers naar school gegaan. Ik dacht dat het wel zou kunnen, nou mooi niet dus. Hij was flink hard op z’n knie gevallen toen hij met zijn slipper ergens achter bleef hangen. We besloten vrijdag om te gaan lunchen in de stad en om meteen nieuwe sandalen voor Ifan te kopen. We hebben heerlijk in de zon op het terras van Stempels geluncht.

 

 

Na de lunch liepen we de stad in om te kijken voor sandalen. We kochten exact dezelfde sandalen als we vorig jaar voor Ifan hadden. Online had ik nog wat Esprit jurken voor de zomer gezien, maar kon  helaas zo snel het niet vinden in de winkel. Echt op m’n gemak kon ik ook niet kijken aangezien ik met twee mannen was. Je kent het wel, winkelen met mannen! Esprit heeft altijd mooie kwaliteit jurkjes die zeker een paar jaar mee gaan. En tegenwoordig ga ik liever voor kwaliteit en tijdloos dan voor veel en slecht. Kennis komt met de jaren zullen we maar zeggen 😉

We stopten ook nog even bij Kruidvat om wat zonnebrand en een nieuw waterpistool te halen. Daarna liepen we terug naar de fiets en gingen we weer richting huis om meteen het nieuwe waterpistool uit te testen!

 

 

’s Ochtends waste ik mijn haar met de Colors To Play van Kruidvat. Dit is een kleurspoeling die er na een aantal wasbeurten weer uitgaat. Zoals je kan zien een subtiel effect, maar wel heel leuk. Vooral heel fijn dat de kleur er naar een paar wasbeurten weer uit is, mocht het dan toch niet bevallen, ben je er ook zo weer vanaf 😉

Ik heb hier de kleur plum gebruikt. Ik heb het zo’n 10 á 15 minuten laten intrekken voordat ik het eruit heb gewassen. De kleurspoeling werkt het beste op natuurlijk licht blond haar of blond gekleurd haar. Mijn haar is aan de onderkant blond gekleurd, alleen niet heel licht blond. Vandaar dat de kleur niet heel duidelijk zichtbaar is.

Nadat we terug kwamen uit de stad hebben we weer lekker buiten gezeten en heeft Ifan in het zwembad gespeeld!

 

Zaterdag ♥

 

 

Die wimpers! Ik ben zo blij! Sinds een aantal maanden gebruik ik het Super Lash wimperserum van Kruidvat en ben echt helemaal verbaasd door het effect. Het heeft zeker een maand geduurd voordat ik iets zag gebeuren. Het begon met het steviger worden van mijn wimpers en daarna begon ik te merken dat ze voller en langer werden.

Dit product is een absolute aanrader en voor de prijs van € 9,99 hoef je het zeker niet te laten!

Even voor de beeldvorming hieronder een foto van toen ik het wimperserum nog niet had gebruikt.

 

 

’s Middags kwamen vrienden van ons bij ons barbecueën en zwemmen. We hebben een heel gezellige middag/avond gehad! De jongens konden hun lol niet op met de zon, het water en zwembad 🙂

 

Zondag ♥

 

 

Zondagochtend begon ik sportief met een rondje fietsen. De zon scheen en de wind door m’n haren, ideaal fietsweer! Ik ben aan het ’trainen’ voor de Tour du Youp die maandag 5 juni is en waar ik 40 kilometer zal fietsen.

 

 

’s Middags besloten we om gewoon nog een keertje te gaan barbecueën! Het was zo’n mooi weer en aankomende week zou het weer een stuk minder worden, dus we genoten er nog even optimaal van!

 

 

We begonnen lekker vroeg want Ifan moest nog douchen en weer op tijd naar bed om fris en fruitig te zijn voor een nieuwe schoolweek! Onderweg naar boven moest zijn knuffel Harry op zijn rug. Wat een schatje is het ook ♥

 

Wij hebben optimaal van de zon genoten, jullie ook?

You may also like

2 Comments

 • Joyce

  Wat een heerlijke foto’s allemaal. Die tosti alleen al ziet er heerlijk uit 😉
  Ja wij hebben ook van het mooie weer genoten. En dat gaan we vandaag weer doen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Maik is 8 maanden oudMy Profile

  31 mei 2017 at 08:44 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: