Lovely Pictures

Lovely Pictures #26 | Oud en Nieuw en spelletjes!

Alweer een week voorbij, waar blijft de tijd?! Afgelopen week speelde Ifan twee keer met een vriendjes van school, kreeg ik een nieuwe fiets, vierden we Oud en Nieuw en deden we veel spelletjes!

 

Inhoudsopgave

Maandag ♥

 

 

Nieuwe week met nieuwe kansen! Maandag moet ik altijd weer een beetje opstarten en in het ritme komen. Opstaan (blijft een dingetje hoor en niet alleen op maandag 😆 ), aankleden, make-up, ontbijten en Ifan op tijd op school afleveren en weer ophalen. Ik ben altijd blij als deze dag er weer op zit.

Boksen zat er vandaag niet in, en daar baalde ik stevig van. Het hoe, wat en waarom lezen jullie binnenkort.

Ik maakte nog wel deze foto van Ifan onder zijn SNURK dekbedovertrek. Ik vind hem zo cool!

 

Dinsdag ♥

 

 

Een tijdje geleden kreeg ik dit kaartje ook al eens door de bus. Ik appte Dafydd toen al een foto ervan omdat hij mij altijd voor de gek houd dat ik persoonlijk ervoor zorg dat de H&M niet failliet gaat. Nu werd het toch iets wat ongeloofwaardig 😏

 

Woensdag ♥

 

 

Woensdagmiddag vertrokken we naar Naarden om aanwezig te zijn bij de bruiloft van het jaar, namelijk de PLAYMOBIL bruiloft van de Ridder en de Prinses!

We hebben een heerlijke dag gehad in Speelpark Oud Valkeveen. Echt een ideaal park om met je (kleine) kinderen naartoe te gaan. En mocht het onverwachts gaan regen? Dan kan je terecht op het grote PLAYMOBIL speelplein. Als papa of mama kan jij hier lekker zitten en een koffietje drinken terwijl je kind(eren) zich vermaken met PLAYMOBIL!

 

Donderdag ♥

 

 

Onze overbuurvrouw stuurde me een appje dat ze de kast had opgeruimd en een aantal spelletje weg ging doen die voor haar kinderen niet meer zo interessant zijn. En vroeg of wij ze wilden hebben. Ja, graag! Ze kwam meteen deze hele stapel brengen, super lief!

’s Middag kwam er een vriendje bij ons spelen. Eén van Ifan’s beste vrienden, al meteen vanaf het begin dat hij startte op school. Leuk om te zien dat ze elkaar zo hebben gevonden. Ik hoor ook altijd zijn naam wanneer ik vraag met wie hij op school heeft gespeeld.

 

Vrijdag ♥

 

 

’s Ochtends begon goed met de bovenste foto. Ifan wilde in het hoekje van het bad zitten om zijn tanden te poetsen 😆

Om 12:00 uur haalde ik Ifan weer op van school. Samen lunchten we met gebakken eieren en ontbijtspek. Dafydd was op tijd thuis om met Ifan naar zijn laatste rugby training van dit seizoen te gaan.

’s Middag werd door onze buurman, de Fiets Freak, mijn tijdelijke nieuwe fiets afgeleverd. Voor de Tour du Youp heb ik een racefiets nodig en aangezien hij in de fietsen zit, vroeg ik of hij iets voor me te leen had. Super fijn!

 

Zaterdag ♥

 

 

Zaterdagavond vierden we Oud en Nieuw met vrienden 😉 We zouden 31 december eigenlijk samen vieren, maar onverwacht werd een van hen ziek en kon het niet doorgaan. We hebben het nu dus nog even dunnetjes over gedaan!

Ik stond ’s avonds dus samen met Ifan oliebollen te bakken 😆 dit waren de ‘gezonde’ variant, namelijk uit de oven. En eerlijk is eerlijk, oliebollen horen gewoon uit de frituur te komen. Ze waren niet heel vies, maar echt heel lekker, nee niet echt…

 

Zondag ♥

 

 

Zondagochtend begon een tikkie brak. Niet zozeer omdat ik teveel had gedronken, maar meer omdat we te weinig hadden geslapen. Daarom besloot ik om iets lekker te maken voor ontbijt, kaneelbroodjes. Ifan vond ze ook echt heerlijk! ze komen gewoon uit een blikje van Albert Heijn hoor, niks bijzonders 😉 Het werkt hetzelfde als van die Danerolles croissants.

Ik pas bijna helemaal in Ifan’s bed, wel met m’n knieën opgetrokken. Maar het past! Samen gingen we uitrusten in zijn bed ♥

’s Middags was het zo’n mooi weer dat we lekker buiten zaten en een ijsje aten.

’s Avonds deden Dafydd en ik een spelletje. Is eens een keertje wat anders dan voor de tv hangen. Het beviel ons zo goed dat we hebben afgesproken om dit vaker te doen!

 

Heb jij wel eens Oud en Nieuw halverwege het jaar gevierd?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

 • Sylvia

  Wat een heerlijke week! Superlief van je buurvrouw dat je de spelletjes kreeg die zij niet meer gebruiken! Ik speelde vroeger ook graag boggle maar dan via de playstation. Haha oud en nieuw vieren! Grappig om dat nu nog te doen. Maar je moet van elke dag gewoon een feestje maken. En inderdaad oliebollen horen gefrituurd te zijn/worden. Die kaneelbroodjes zijn eg goed gelukt ik krijg er spontaan trek van fijne week weer
  Sylvia onlangs geplaatst…De I love sleep tag!My Profile

  24 mei 2017 at 08:45 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: