Lovely Pictures

Lovely Pictures #23 | Ik ging viral :o

Afgelopen week ging Ifan bijna de hele week logeren bij opa en oma. Wij hadden dus een weekje voor onszelf! Dafydd moest helaas wel gewoon werken, maar we hebben wel een aantal leuke dingen samen gedaan! En ging ik viral met een oude blogpost 😮

 

Maandag ♥

 

 

Maandagochtend haalde mijn ouders Ifan bij ons op. Ik had ’s ochtends eerst een afspraak en mijn ouders waren precies op tijd zodat Ifan niet mee hoefde. Daarna hebben we samen geluncht en zijn ze vertrokken.

Op zo’n moment heb ik stiekem toch een beetje een knoop in m’n maag. Ik mis Ifan meestal niet echt heel erg als hij logeren is, maar vind het afscheid nemen toch lastig. Herken je dit?

’s Middags heb ik nog wat gewerkt en ’s avonds keek ik de nieuwe aflevering van PLL op Netflix!

 

Dinsdag ♥

 

 

Dinsdagochtend Facetimede ik met Ifan. Gelukkig heeft mijn moeder ook een iPhone en kan dit.

Verder werkte ik die dag en deed ik wat in het huis. Ik merk wel dat het nu lastiger is om mijn ritme en discipline te houden. Nou was ik daar toch al niet zo’n ster in, maar zonder enige tijdslimieten wordt het nog moeilijker 😆

 

 

’s Middags viel deze kaart in de bus. We hebben net een moeilijk hoofdstuk afgesloten. Een moeilijk onderwerp waar ik me verder ook niet over ga uitlaten omdat dit simpelweg té persoonlijk is. Lieve Dag, dankjewel voor je lieve kaartje xxx

’s Avonds sprak ik af met een paar vriendinnen om bij mij thuis te borrelen. We hebben een onwijs leuke avond gehad en alleen maar gelachen. Ik ging alleen wel pas om 03:00 uur naar bed, oeps 😮

 

Woensdag ♥

 

 

Je begrijpt natuurlijk wel dat ik zo gaar als een tientje was na gisteravond/nacht. Ik heb dan ook vandaag eigenlijk echt helemaal niks gedaan. Nou ja, een beetje zielig om de bank gelegen en medelijden met mezelf hebben omdat ik me zo slecht voelde 😉

Deze foto kreeg ik nog van m’n moeder doorgeappt. Ifan had een oude telefoon van haar gekregen en kreeg het voor elkaar om daar nog een spelletje op te spelen haha!

 

Donderdag ♥

 

 

En wat doe je op Koningsdag? Juist, de muur schilderen 😆 Dafydd was vandaag vrij en Ifan nog steeds bij opa en oma, dus voor ons de ideale gelegenheid om dit soort klusje te doen. We begonnen om 10:30 uur met schilderen van de eerste laag.

 

 

Toen de eerste laag er eenmaal opzat, werd ons al snel duidelijk dat we nog een laag moesten verven omdat de kleur eronder te donker was. Tijdens het drogen zijn we naar de stad gefietst en hebben we hier een biertje gedronken. We hebben dus heus wel Koningsdag gevierd hoor 😉

 

 

Eenmaal thuis hebben we de tweede laag geverfd. Terwijl die droogde heb ik gekookt en hebben we gegeten. Na het eten alle spullen weer op z’n plek en klaar zijn buurman en buurman 😉 Helemaal gelukkig met het resultaat!

Vandaag ging ik viral (voor mijn doen dan 😉 ) met de blog die ik afgelopen jaar schreef over de onderkin van Prinses Amalia en de irritante stem van Nicolette van Dam. aan de ene kant heel fijn om zoveel bezoekers te krijgen, maar aan de andere kant ook walgelijk om te zien welke zoektermen er gebruikt worden!

 

Vrijdag ♥

 

 

Dat is dan wel weer het voordeel van niet zoveel drinken op Koningsdag, je voelt je de dag erna een stuk beter!

Vandaag waren Dafydd en ik 7 jaar samen. ’s Middags kwam Dafydd wat eerder thuis van zijn werk en gingen we even de stad in omdat ik nog een huidskleurige panty nodig had voor de bruiloft van morgen.

Heel nonchalant zei hij dat we op de terugweg wel even langs de supermarkt konden om boodschappen voor het eten te halen. Ik was dus in de veronderstelling dat hij vergeten was dat we 7 jaar samen waren. En daar kwam mijn boosheid. Hoe kan hij dat nou vergeten, en wat een botte l*l dat ‘ie me ook nog laat koken!

Natuurlijk was niks minder waar en mijn boosheid absoluut niet terecht. Op de terugweg reden we langs het wok restaurant waar we wel vaker gaan eten om daar nu ook te eten. We hebben heerlijk gegeten en gingen met een heel volle buik weer naar huis.

 

Zaterdag ♥

 

 

Zaterdagochtend brachten mijn ouders Ifan weer terug naar ons. Om ons vervolgens weer te brengen naar de bruiloft van vrienden. Heel fijn dat ze dit allemaal wilden doen!

De bruiloft werd gehouden op landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord. Echt een prachtige locatie!

 

 

Na de ceremonie was er de receptie buiten. Ifan speelde met de andere kinderen en had het erg naar zijn zin. Wij namen een glas champagne en genoten van de heerlijke bruidstaart!

 

 

Na de ceremonie hebben we lekker gegeten. Ifan werd door mijn ouders aan het einde van het diner opgehaald. Zo konden wij nog genieten van het feest, heel fijn!

 

 

Het feest was erg gezellig! En zelfs Dafydd heeft gedanst (wel maar 5 minuten, maar toch!). Om 01:30 uur namen we een taxi naar huis en kropen we snel ons bed in.

 

Zondag ♥

 

 

Brakdag 2 van deze week 😮 ’s Ochtend was ik alweer op tijd wakker. Ik liet Dafydd nog even slapen en ging vast naar beneden. Ifan was al beneden met opa en oma. Na m’n ontbijt voelde ik me al een stuk beter. Dafydd kwam even later ook naar beneden.

Opa is toen gaan fietsen met Ifan en wij hebben gekletst met m’n moeder. Daarna hebben we geluncht en zijn mijn ouders samen gaan fietsen richting Bloemendaal.

Ik ben gaan douchen en heb daarna de nieuwe aflevering van PLL in bed gekeken. Dafydd en Ifan waren ondertussen aan het skypen met Wales.

’s Avond hebben we samen gegeten en is Ifan op tijd naar bed gegaan. Wij keken de live-action versie van The Jungle Book. Een echte aanrader trouwens! Ook wij zijn vroeg naar bed gegaan 😉

 

Heb jij mijn viral post al gelezen en wat vind je daar nou van?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • Fleur

  Heerlijk weekje zo te lezen. Fijn dat Ifan kan logeren bij zijn opa en oma, dat vond ik ook altijd zo leuk vroeger.

  4 mei 2017 at 08:10 Reply
 • Sylvia

  Heerlijke week! En wat heb je een mooi jurkje aan naar de bruiloft.
  Sylvia onlangs geplaatst…Update: persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

  4 mei 2017 at 08:59 Reply
 • janske

  Mooie week. Gefeliciteerd met jullie 7 jaar samen 🙂

  4 mei 2017 at 09:36 Reply
 • Femke

  Een week vol feest 🙂 Ziet er leuk uit! En hoe lief van je ouders dat ze een weekje op Ifan wilden passen. Dat heeft jullie beslist ook deugd gedaan 🙂
  Femke onlangs geplaatst…Week #39: brief aan mijn baby, die op D-Day nog steeds in de buik zit!My Profile

  4 mei 2017 at 11:06 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: