Lovely Pictures

Lovely Pictures #22 | Gin Tonic om 11 uur ’s ochtends?!

Ja, je leest het goed. Donderdag zal ik om 11:00 uur al aan de Gin Tonic! En weet je wat misschien nog wel erger was, het smaakte heerlijk! Als ik niet met de auto was had ik er nog een genomen 😉

 

Inhoudsopgave

Dinsdag ♥

 

 

Eerst moesten we om 08:15 uur met Ifan naar de tandarts voor nacontrole. Alles zag er helemaal goed uit en we stonden binnen 15 minuten weer buiten. Ifan mocht nog wel iets uitzoeken en koos voor een gebitje met vieze tandjes.

Samen hebben we Ifan toen op school afgezet. Hij liet eerst de juf nog even goed schrikken met zijn ‘nieuwe gebit’!

Dafydd heeft ij thuis afgezet en is door naar zijn werk gegaan. Ik ben ook aan het werk gegaan. Ifan gaat op dinsdag altijd naar de NSO. Ik zorg er dan altijd voor dat om stip 17:30 uur het eten op tafel staat. Meestal is ‘ie namelijk best moe en is zijn geduld ook op.

 

Woensdag ♥

 

 

Woensdag bracht ik Ifan naar school en liep een extra groot rondje voordat ik naar huis ging. Ik ben van plan om dit iedere dag te gaan doen zodat ik meer beweging krijg. Aangezien ik de hele dag voor een scherm zit, is wat extra beweging en frisse lucht geen overbodige luxe.

Toen ik bijna thuis was zag ik dit wasrek bij de container staan. Ik maakte er een foto van en stuurde deze naar m’n moeder. Zij heeft een wasrek wat letterlijk van ellende uit elkaar valt, maar vertikt het om een nieuwe te kopen. Toen ze eindelijk een keer metaal zo ver was om dat toch echt een nieuwe aan te schaffen 😆 waren ze uitverkocht?! Je begrijpt dus wel waar we mijn moeder altijd mee pesten (sorry, mam 😉 )

 

 

Aan het einde van de dag heb ik nog een bokstraining gehad en ben daarna lekker onderuit op de bank geploft! Hand in poot met Poes ♥

 

Donderdag ♥

 

 

De donderdag begon goed met 1300 volgers op Instagram! Wow, wat een hoop mensen zijn dat, ik voel me heel vereerd 🙂

Rond 09:30 uur arriveert Fleur van Mama’s Liefste bij ons en rijden we samen nar Amsterdam voor een persevenement.

 

 

We begonnen de ochtend goed met een koffietje en croissantje op het terras van Weesper. Hier werd ook het evenement gehouden.

 

 

Daarna gingen we over op de Gin Tonic van S’Dam. Ze werden ter plekke voor ons gemaakt, heerlijk. En dat om 11:00 uur ’s ochtends 😉

Rond 13:30 uur vertrokken we weer naar huis. Om 15:15 uur haalde ik Ifan van school. Thuis speelde Ifan op zijn tablet en hielp hij me mee met koken.

 

 

In de goodiebag van het evenement zat een reep Hands Off My Chocolate. Poes dacht daar ook zo over 😆

 

Vrijdag ♥

 

 

We begonnen lekker actief met de opening van de Koningsspelen. Daarna gingen we terug naar de klas en kregen de kinderen een Koningsontbijt.

Ik ging naar huis om snel nog wat te werken en om vervolgens weer om 12:00 uur terug bij school te zijn.

’s Middags was Ifan goed moe en hebben we lekker een beetje voor de tv gehangen.

 

Zaterdag ♥

 

Lovely Favorites | Beauty, Kids & Lifestyle (begin '17.)

 

Zaterdag ochtend nam ik de Lovely Favorites video op. ’s Middags moest ik naar de tandarts. Verder hebben we eigenlijk niet echt veel gedaan. Beetje klusjes en zo.

 

Zondag ♥

 

 

Rond 11:30 uur kwamen mijn neef, zijn vrouw en hun kinderen bij ons op bezoek. We dronken koffie en aten een cakeje (die ik ’s ochtends nog met Ifan bakten) en gingen door naar het strand. ze zijn allemaal allergisch voor katten, dus thuis bleven leek ons niet zo handig 😉

De jongens vermaakten zich prima op het strand terwijl wij lekker binnen zaten te kletsen.

Om 16:00 uur vetrokken ze weer naar huis en gingen wij verder naar Utrecht om Youp te bezoeken. We aten samen in het Ronald McDonald huis. Het was heel fijn om ze te zien.

 

 

Onderweg terug naar huis een mooie zonsondergang. Toen we thuis waren heb ik Ifan meteen in bed gelegd want die was gesloopt na vandaag.

 

Vind jij Gin Tonic ook zo lekker?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Fleur

  Nou het zal geen verrassing voor je zijn dat ik ook gek ben op GT 😉
  Snel maar eens een datum prikken voor een Gin tour in S’dam!

  25 april 2017 at 12:23 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: