Lovely Pictures

Lovely Pictures #21 | Pasen en PR

Hoi! Hoe was jouw week? Fijn (lang) Paas weekend gehad? Van PR bureau’s bezoeken en de sponsorloop naar Pasen, we deden het allemaal deze week!

 

Maandag ♥

 

 

Mijn make-up was helemaal on fleek dus besloot ik weer eens een selfie te maken. Ik ben daar niet zo heel goed in, maar dit was wel echt een lucky shot (al zeg ik het zelf 😉 )

 

Dinsdag ♥

 

 

In de ochtend heb ik geschreven en de rest van de middag ben ik druk geweest met het maken van foto’s. Ik wilde al een tijdje wat flatlay stockfoto’s maken, en zie hier het resultaat! Ik ben er heel tevreden mee, en heb zo een mooi voorraadje aan foto’s voor bij artikelen!

Fotografie vind ik echt heel leuk om te doen. Ik merk ook dat ik er steeds beter in word, en steeds vernieuwende foto’s maak. Enige nadeel nu is dat ik soms echt zie ik “plaatjes” 😆

 

Woensdag ♥

 

 

Woensdag ging Ifan na school bij een vriendje spelen. Ik kon lekker doorwerken die dag. Rond 15:00 uur ging ik hem ophalen en dronk nog een kopje koffie met de moeder van het vriendje.

’s Avonds ging ik samen met een vriendin naar een kledingparty van een moeder van school. Ik kocht hier een nieuwe zwembroek voor Ifan. Helaas bleek deze na passen te groot te zijn 🙁

 

Donderdag ♥

 

 

’s Ochtends brachten Dafydd en ik Ifan samen naar school. Ifan had passontbijt en had er heel veel zin in!

 

 

Dafydd zette mij weer thuis af en om 09:30 uur arriveerde Fleur. Samen vertrokken we naar Amsterdam om twee PR-Bureau’s te bezoeken. Altijd leuk om een kijkje te nemen bij de nieuwe collecties van de merken die het PR-Bureau vertegenwoordigd.

 

 

Om 13:45 uur was ik alweer terug op school voor de sponsorloop. In Ifan’s klas hebben ze het thema gezondheid en het was gezondheidsweek op de hele school. De sponsorloop is georganiseerd om geld in te zamelen om nieuwe dingen voor de school te kunnen kopen.

 

 

Na school kwam er nog een vriendje bij ons spelen. En daarna plofte ik uitgeblust op de bank. Een heel leuke maar ook drukke dag!

 

Vrijdag ♥

 

 

Goede vrijdag, Ifan was vrij van school. ’s Ochtends deden we lekker rustig aan, heerlijk geen wekker! ’s Middags had ik wederom met Fleur afgesproken. We waren allebei uitgenodigd voor de persvoorstelling van The Boss Baby en besloten vanaf Amsterdam samen verder te gaan.

De screening was op het hoofdkantoor van Warner Brothers in Amsterdam. En wat bleek, wij waren de enige. Dus we hadden, heel luxe, een zaal voor ons alleen!

 

 

En dan kan je dit soort gekke dingen doen 😆

 

Zaterdag ♥

 

 

Zaterdag reden we naar Brabant. We gingen bij mijn ouders logeren met Pasen.

Zij hebben een prachtige bloesemboom in de tuin en zag er misschien nog wel mooier uit in het donker!

 

Zondag ♥

 

 

Zondagochtend begon natuurlijk met het zoeken van de eieren. Dit kan je trouwens in mijn komende weekvlog zien! Mocht je dit nog niet gedaan hebben, zou ik het heel leuk vinden als je je gratis zou abonneren op mijn YouTube kanaal 🙂

Na de zoektocht hadden we allemaal wel trek gekregen in het ontbijt. Lekker lang en uitgebreid aan tafel zitten met z’n alle! ’s Middags kwamen mijn zusje en haar vriend ook. We hebben gezellig gekletst, spelletjes gedaan en lekker gegeten samen.

 

Maandag ♥

 

 

Ik plak maandag er nog even aan vast aangezien dit een soort van weekend was 😉

’s Ochtend timmerde Ifan er nog even op los in pyjama en ’s middags reden we weer terug naar huis vanuit mijn ouders.

Thuis hebben we lekker rustig aan gedaan en gingen we op tijd naar bed om een nieuwe week tegemoet te gaan!

 

Hoe was jullie Pasen?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Sylvia

  Wat een leuke week en inderdaad je makeup zat erg mooi zeker een selfie waard
  Sylvia onlangs geplaatst…De wereld leren kennen! + WinactieMy Profile

  19 april 2017 at 07:56 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: