Lovely Pictures

Lovely Pictures #20 | Vulkanen, Rugby Wedstrijd & Gebarbecued!

Wederom deed poes een gekke move, maakten we vulkanen van hutspot en jus, had Ifan zijn eerste rugby “wedstrijd”, hebben we samen gebarbecued en genoten we ontzettend van het mooie weer!

 

Inhoudsopgave

Maandag

 

 

Van mij ouders kreeg Ifan een kabouter voor in de tuin. Deze werd natuurlijk meteen buiten onder de appelboom en bij de frambozen gezet. Dan kan ‘ie opletten 😉

 

 

Dafydd liet zijn winterbanden vervangen door de zomerbanden. De winterbanden werden eerder altijd bij de garage opgeslagen. Maar omdat we nu een schuur hebben doen we het lekker thuis!

Ik moest wel lachen doen ik hem zag, net of hij druk aan het sporten was met een personal trainer!

 

Dinsdag

 

 

 

Dinsdagmiddag kwam Ifan’s juf op bezoek. Niks aan de hand, het huisbezoek is iets wat ze altijd doen in de kleuterklas. Ifan vond het ontzettend spannend en was een beetje stil toen juf er was (ja, echt!).

Om 19:30 uur was het nog licht, wat heerlijk!

Zo tegen het einde van de zomer kan ik niet wachten om weer de kaarsjes aan te doen en dat het weer vroeg donker is. Ik vind dat helemaal niet erg, juist wel heel knus! Maar als de klok dan weer een uur vooruit gaat vind ik het eigenlijk ook wel weer lekker dat het wat langer licht is. Je merkt, ik ben de moeilijkste niet!

 

 

Ik besloot ’s avonds op de bank nog een artikel af te maken. Met een half oog keek ik mee naar de televisie. Ik vind het een stuk gezelliger om ’s avonds met de laptop op de bank te zitten naast Dafydd, in plaats van boven op ons kantoortje. Ik zit dan boven alleen en Dafydd beneden alleen. Dit is veel gezelliger. Misschien wel minder productief, maar voor mij werkt het wel beter.

 

Woensdag

 

 

Er kwam een vriendje bij Ifan spelen. Het vriendje moest eerder altijd naar zwemles op woensdag, maar nu niet meer. Ifan was helemaal blij! Samen hebben ze een spelletje gedaan op de tablet en hebben daarna nog boven op Ifan’s kamer gespeeld. Die trouwens ook weer onwijs netjes was opgeruimd 🙂

Zijn moeder tevens vriendin kwam rond 14:30 uur. We dronken nog wat samen en om 15:30 uur vertrokken ze weer naar huis.

 

 

Daarna deden Ifan en ik nog snel wat boodschappen. Ik zet Ifan eigenlijk nog steeds voor in het winkelwagentje, anders wordt het helemaal niks!

 

Donderdag

 

 

Dafydd en ik hadden een afspraak bij de tandarts. Ik was niet snel genoeg met het invullen van een vragenlijst, dus Dafydd ging eerst. Hij kreeg van dat spul op z’n tanden om te zien waar hij nog plak had zitten. Heel charmant 😉

 

 

’s Avonds aten we hutspot met worstjes. Op voorhand begon Ifan al te klagen dat hij het niet lekker vond. Hij heeft al vaker hutspot gegeten en toen at hij zijn bord netjes leeg, dus we wisten dat hij het wel lust.

Ik maakte een vulkaan van de hutspot en de jus diende als magma/lava. Zonder enige problemen at hij zijn bord leeg, crisis voorkomen 😉

 

Vrijdag

 

 

Yes! Vrijdag behaalde ik de 1250 volgers op Instagram! Hiep, hiep, hoera! Volg jij me al?

 

 

Poes was het er geloof ik niet mee eens dat ik op de bank aan het werk zou gaan. Demonstratief ging ze op mijn laptop liggen 😆

 

 

Zaterdag

 

Dafydd en Ifan vertrokken al vroeg naar Castricum voor Ifan’s eerste rugby “wedstrijd”. Het was niet echt een wedstrijd, maar ze gingen trainen met en bij een andere club.

Ik deed wat in het huis en heb nog wat boodschappen gedaan. Rond 12:30 uur arriveerden mijn nichtje en haar man. Zij kwamen gezellig lunchen en ons huis bekijken. Rond 13:00 uur waren Dafydd en Ifan ook weer thuis.

We hebben een heel gezellige middag gehad!

 

Zondag

 

 

Zondag was het prachtig weer! We zijn de hele dag buiten geweest. Ifan speelde met de watertafel, we hebben gevoetbald, gerugbyd en ’s avonds lekker gebarbecued.

 

 

Tussendoor deze we nog wel wat boodschappen en moesten we terug naar de Action om iets te ruilen.

De overbuurkinderen hadden een soort Nerf pistool en Ifan wilde er ook graag eentje hebben. Nou, vooruit dan maar! Maar helaas was deze binnen twee dagen stuk. Gelukkig mochten we een nieuwe uitzoeken!

 

Lovely Pictures #20 | Vulkanen, Rugby Wedstrijd & Gebarbecued!

 

Zondagavond reed ik naar Utrecht om even bij lieve Youp en Dagmar op bezoek te gaan. Wat een kleine dappere held is dat mannetje toch. En respect voor zijn sterkte papa, mama en grote broer!

 

Lekker veel foto’s deze week! Aankomende week wordt het helaas niet meer zo’n mooi weer, maar staan er wel weer leuke dingen op de planning 🙂

 

Hebben jullie afgelopen weekend ook gebarbecued?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: