Lovely Pictures

Lovely Pictures #2 | Naar de kapper en een rustige werk week!

De tweede Lovely Pictures van 2018! Een huishoudelijke mededeling, ik heb besloten om één keer per twee weken een Lovely Pictures te doen en de andere week komt er een Lovely Vlogs online. Op deze manier zal er geen dubbele content komen en heb ik iets meer tijd om een leuke en interessante vlog te maken 😉

 

Inhoudsopgave

Maandag 15 januari

Na het weekend iedereen weer lekker terug in de routine. Ik kan daar erg van genieten, heb jij dat ook?

Vandaag heb ik lekker gewerkt, de maandagen gaan de laatste tijd steeds beter! We aten ’s avonds lekker Hollandse pot, gewoon aardappels, vlees en groente.

 

 

Dinsdag 16 januari

Ik bracht Ifan naar school en ging meteen door naar de kapper. Het was hoognodig om er een verfje doorheen te gooien en de dooie puntjes weg te knippen. Hier was de kapper wel een ochtendje zoet mee 😉

Toen ik klaar was deed ik nog wat boodschapjes en ging ik weer richting huis om nog even te werken.

’s Middags haalde ik Ifan op van school en ging nog even naar de winkel. Uiteraard was ik die ochtend iets vergeten wat ik nodig had. Overkomt mij zó vaak als ik geen briefje heb…

 

 

Woensdag 17 januari

Weer een dagje lekker werken. Ifan speelde ’s middags met een vriendje dus kon ik nog wat extra werken! Ook ben ik bezig geweest met het herinrichten van mijn kantoor. Het is nog steeds niet helemaal naar m’n zin, maar als je benieuwd bent kijk dan dit artikel!

’s Avonds aten we curry. Ifan is niet zo gek van de saus en wij hebben geen zin in een gevecht dus eet hij droge rijst met kip. Ik maakte er wel een grappig gezichtje van 🙂 Werkte erg goed want hij begon meteen met eten en klaagde niet eens dat er nog wat saus op de kip zat.

 

 

Donderdag 18 januari

Wat.een.storm! Ik had ’s ochtends met Lisette afgesproken in Leiderdorp. Met gevaar voor eigen leven liet ik me over de A5 en de A4 blazen. Gelukkig kwam ik, na een hoop file, veilig aan. Toe aan koffie!

We namen een ontbijtje, dronken koffie en kletsen tot een uurtje of 12. De storm was alweer flink afgenomen dus konden we rustig naar huis!

 

 

Vrijdag 19 januari

Ifan had een half dagje school dus voor mij ook maar een korte werkdag. Heerlijk om hem om 12 uur op te halen en dat het dan weekend is!

’s Middags speelde we wat en rommelde samen lekker in huis. Ifan at al vroeg omdat hij naar rugby training ging. De training is van 17:45 tot 18:45 uur, best een lastige tijd op vrijdag! Dafydd gaat altijd samen met hem, het is ook echt hun ding samen.

Ik bakte koekjes met zo’n pot van HEMA, echt ideaal! En ze waren ook nog eens erg lekker! Daarna maakte ik het huis schoon en ruimde alle losse dingen op. Aan het einde van de week heeft zich een hoop verzamelt op de tafel en in de kamer en dan vind ik het altijd heerlijk om weer een lege tafel te hebben.

 

 

Zaterdag 20 januari

’s Ochtends heb ik wat gewerkt terwijl Dafydd en Ifan aan het Skypen waren met mijn schoonouders. Ik maakte foto’s van de mascara en eyeliner van NARS en de look foto’s. Ook deed ik de foto van m’n zusjes bruiloft in een lijstje. Zo’n leuke foto, we staan er allemaal precies op zoals we zijn!

Mijn ouders kwamen ’s middags. Mijn vader moest de bedrijfsbus afzetten bij de jaarbeurs in Utrecht en ze hadden bedacht om dan door te rijden richting ons 🙂

Het was heel gezellig en na het eten zijn ze weer naar huis gegaan. Dafydd en ik zijn serie gaan kijken op de bank.

 

Lovely Pictures #2 | Naar de kapper en een rustige werk week!

 

Zondag 21 januari

Eigenlijk zouden we vandaag naar de verjaardag van een zoontje van een vriendin gaan, maar we kwamen er ’s ochtends achter dat Ifan krentenbaard had. Leek ons niet zo goed idee om met een hoop andere kinderen te zijn.

Ik plande mijn week in in mijn Milly Pie en deed lekker rustig aan. Dafydd ging hardlopen en ’s middags deden we boodschappen.

’s Avonds hadden Dafydd en ik weer onze wekelijkse ‘niet-op-de-bank-zit-avond’ en speelde Skyp-Bo. Uiteraard verloor ik.

 

Lovely Pictures #2 | Naar de kapper en een rustige werk week!

 

Hoe was jullie week, ook zo’n lekker rustige werk week?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

2 Comments

 • Sylvia

  Wat een mooie haarkleur heb je uitgekozen! Staat je heel goed. Haha hier ook eentje die geen curry/korma saus wil. Dus droge kip met rijst is heel herkenbaar! Die koekjes van de hema zien er wel heel lekker uit zeg. Gaat op mn lijstje voor als we weer in NL zijn. Alvast een heerlijk weekend gewenst
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. week 3 – 2018My Profile

  25 januari 2018 at 20:10 Reply
 • Lovely Vlogs #7 | Ik ben ook de luizenmoeder! | Lovely Charlotte

  […] ik al eerder aangaf in de Lovely Pictures, heb ik ervoor gekozen om de ene week een Lovely Vlogs te doen en de andere week een Lovely […]

  31 januari 2018 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: