Lovely Pictures

Lovely Pictures #19 | Tom-Du, Zon & BloggerWeekend

Een heerlijke week achter de rug! Ik lunchte met een vriendin, maakte leuke foto’s van Ifan in z’n nieuwe zomer outfit, het was prachtig weer en een fantastisch bloggerweekend gehad in Vaals met leuke andere bloggers!

 

 

Maandag een dag als elke andere…

 

 

Dinsdag ging ik lunchen met een vriendin bij Stempels. Voor het eerst dit jaar haalde ik mijn zomerjas weer van de zolder en fietste ik met een zonnebril op m’n neus naar de stad. Heerlijk om de zon op mijn gezicht te voelen en buiten te zitten. Echt genieten!

’s Middags moest er toch nog wel het een en ander gedaan worden, dus ging ik toch met wat tegenzin binnen achter de computer zitten.

 

Eindelijk mooi weer! Hip de zomer in met Tom-Du!

 

Woensdagmiddag was het niet zo’n mooi weer, maar maakte ik toch wat foto’s van Ifan in zijn nieuwe zomerkleding van Tom-Du. Het fotograferen vond ik lastiger dan verwacht. Ifan had er niet heel veel zin in en na drie keer omkleden vond ik het wel weer mooi geweest. Gelukkig zijn de foto’s (al zeg ik het zelf) wel goed gelukt!

 

 

Donderdag was het zo’n mooi weer dat Ifan en ik lekker buiten hebben gezeten ’s middags. Hij lekker spelen en ik languit op de bank 😉 Doe mij maar vaker zo’n middag!

 

 

Ik appte de foto naar Dafydd en kreeg bovenstaande foto terug, arme man!

 

Lovely Pictures #19 | Tom-Du, Zon & BloggerWeekend

 

Vrijdag vertrok ik richting Vaals. Eerst ging ik langs Bodegraven om Marguerita op te halen en samen reden we door naar het zuidelijkste puntje van Nederland.

Met nog 7 andere (mama)bloggers hadden we een bloggerweekend bij Landal Hoog Vaals.

Wij kwamen rond kwart over 8 aan. Saskia en Merel waren er toen al. De rest arriveerde rond 11 uur.

 

 

’s Avonds deden we nog even een foto momentje met LieveSyl 😆

 

 

Zaterdag begonnen we met workshops die we voor elkaar hadden voorbereid. Die avond gingen we met z’n alle uit eten en sloten de avond af met wijn, bier en foute nummers.

 

 

Zaterdag hebben we geluncht bij het Brouw Lokaal van Gulpener Bier. We kregen ook een rondleiding. Super leuk!

Daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan. Onderweg stopte ik nog even bij mijn ouders. Ik kwam er praktisch langs, en het was wel even een fijne onderbreking van een 3 uur durende reis.

Toen ik eindelijk thuis aankwam stond het eten al op tafel en kon ik zó aanschuiven, heerlijk! Die avond gingen we vroeg naar bed aangezien het redelijk laat was geworden afgelopen avonden 😉

Morgen volgt nog een uitgebreid verslag van ons bloggerweekend, so stay tuned!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: