Lovely Pictures

Lovely Pictures #18 | Zakenreis, Tandarts en Verjaardag!

Wederom een drukke week. Op woensdag en donderdag was ik alleen omdat Dafydd in Groot-Brittannie was voor een zakenreis. Vrijdag moest Ifan onder narcose bij de tandarts en zaterdag vertrokken we weer naar Brabant om de verjaardag van mijn zwager te vieren.

 

 

Maandag… de moeilijkste dag om je bed uit te komen en de tevens de moeilijkste dag om iets nuttigs te doen. Ik schreef er al eens een artikel over.

 

 

Dinsdagochtend gingen we op bezoek bij Youp. Wat een lieve sokken heeft ‘ie! Gelukkig mocht hij naar huis en kunnen ze als gezin een beetje op adem komen!

Dafydd was ook vrij vandaag dus ’s middag hebben we een broodje gegeten bij Subway en nieuwe pyjama’s voor Ifan gekocht bij H&M.

 

 

Intens gelukkig met z’n Ninjago pyjama 😀

 

 

Woensdag was het mooi weer en ik besloot om mijn nieuwe loafers van Zara aan te doen. Wel nog met kousjes, maar toch 😉

 

 

Ik kreeg dit grappig boek binnen. Maar toen ik het open deed was het helemaal leeg. Ter ere van de officiele start van het leesplatform Booqees. Booqees is een online aanbieder van kinderboeken. Overal waar je internet hebt, kan je bij Booqees lezen.

 

’s Middags gingen Ifan en ik lekker eten bij de McDonald’s. Doen we eigenlijk altijd als Dafydd op zakenreis is. Daddy uit eten, mama en Ifan ook 😉

 

 

Donderdag bakte ik macarons. De vorm is niet helemaal zoals het zou moeten zijn, maar ze waren wel lekker! Ik wilde er nog een video van maken, maar dat plan mislukte een beetje.

’s Avonds om 22:00 uur was Dafydd ook weer thuis. Hij hoefde deze keer dus maar één nachtje weg. Ik vind het echt niet erg als hij op zakenreis is, maar ik vind dan wel altijd weer fijn als ‘ie terug is ♥

 

 

Vrijdag moest Ifan naar de tandarts. Hij moest onder narcose zijn gaatjes laten vullen. Beste wel even spannend! Achteraf gezien viel het best mee, maar ik voelde me toch heel schuldig. Helaas heeft Ifan gewoon best zwakke tanden en is het niet onze schuld dat hij gaatjes heeft. We poetsen twee keer per dag voor twee minuten en ook nog eens elektrisch, dus daar kan het zeker niet aan liggen. Volgens de tandarts ook een glazuurprobleem…

We hebben vrijdag verder niet heel veel gedaan dus.

 

 

Zaterdagochtend reden we alweer richting Brabant. Ifan was alweer helemaal opgeknapt, dus we besloten te gaan. Mark, mijn zwager was jarig. En konden we eindelijk het nieuwe huis van mijn zusje en hem bekijken!

Ze hebben een nieuwbouw woning gekocht en ik was al twee keer eerder tevergeefs richting Brabant gereden om te gaan kijken. Helaas was er iedere keer iets met de vloer zodat ik alsnog niet kon kijken. Gelukkig konden we nu wel naar binnen 😉 En wat is het mooi!

 

 

Zondagochtend mochten we lekker uitslapen want opa en oma gingen er met Ifan uit. Zoals je kan zien ligt Dafydd nog in diepe coma 😆

Om 12:00 uur zaten we klaar voor het live-evenement van Play-Doh Touch.

 

 

“Play-Doh introduceert de Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio! Een geniale uitvinding waarmee je je zelfgemaakte Play-Doh figuren tot leven kan brengen in een virtuele wereld op je tablet of telefoon.”

Bij Ifan valt het ontzettend goed in de smaak!

 

 

’s Middags hebben Ifan en Dafydd de auto’s gecontroleerd. Mijn ruitenwissers moesten vervangen worden en de lampen werden gecheckt. Ifan mocht op het rempedaal drukken!

 

Aankomende week zal doordeweeks wat rustiger zijn, maar in het weekend ga ik op bloggers weekend met de dames uit ons appgroepje. Ik kijk er ontzettend naar uit en heb er super veel zin in!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: