Lovely Pictures

Lovely Pictures #18 | Schoonheidssalon, Autisme en Opruimen!

Leuke afspraak, mooie documentaire over autisme, Ifan speelde twee keer bij een klasgenootje en in het weekend sloeg de opruimwoede toe in huize Evans!

 

 

Met de schoonheidssalon Love 4 Skin heb ik een heel leuke samenwerking. Maandagochtend was ik daar om te filmen en wat dingen door te nemen. Stay tuned want er komt iets heel leuks aan!

 

 

Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt en rommelde ondertussen wat in huis. Ik zette weer eens wat anders op een van de salontafeltjes. Verrassend goed gelukt, al zeg ik het zelf 😆

’s Middag hadden we oudergesprek op school. Het gaat goed met Ifan en de juffen zien dat hij met veel plezier naar school gaat. Aan het einde van het jaar zullen we samen besluiten of hij  nog een jaartje in groep 2 zal blijven of over zal gaan naar groep 3 (hij zou dan maar 1,5 jaar “gekleuterd” hebben).

 

 

 

 

Woensdag speelde Ifan bij een vriendje na school. Ik haalde hem rond drie uur op en dronk nog een kopje koffie met zijn moeder. Een gezellige middag!

 

 

Donderdagmiddag ging ik op weg naar Het Ketelhuis om de persvoorstelling van LIFE, ANIMATED bij te wonen. Ik had al iets over deze film/documentaire gehoord bij De Wereld Draait Door en wilde hem graag zien.

De documentaire vertelt het verhaal van de autistische Owen Suskind. Toen Owen drie jaar was stopte hij plotseling met praten. Op deze manier komen zij ouders erachter dat hij Autisme heeft. Het enige waar Owen nog wel op reageert zijn Disney films.

Ik vond het een indrukwekkend film en was erg onder de indruk. Ik vind het een absolute aanrader!

Ifan speelde ’s middag bij een vriendinnetje van school omdat ik niet zeker was of ik op tijd terug zou zijn. Super fijn en hierdoor kon ik meteen mijn verslag van de film schrijven terwijl het nog vers in m’n geheugen zat 😉

 

 

Vrijdagochtend heb ik gewerkt en ’s middags hebben Ifan en ik wat boodschappen gedaan. Eenmaal thuis besloten we om een cake te bakken. Nou ja, toen ik bezig was had meneer er niet meer zoveel zin in en ben ik alleen verder gegaan.

’s Avonds na Ifan’s rugby training heeft ‘ie nog een plakje geproefd. Zoals je ziet viel het wel in de smaak 😀

 

 

Zaterdag was Super Saturday. Dit betekent dat het de laatste dag van de Six Nations is en dat er drie wedstrijden op één dag worden gespeeld.

’s Ochtend eerst skypen met Wales, daarna heeft Dafydd wat boodschappen gedaan en terwijl hij rugby aan het kijken was hebben Ifan en ik opgeruimd in zijn slaapkamer.

 

 

Sinds de verhuizing hebben we (de kasten) niet echt meer opgeruimd en het was hoog nodig! Alle boeken er eerst uit, uitzoeken welke naar de zolder kunnen en daarna alles weer netjes inruimen. Zijn we toch wel even zoet mee geweest.

 

 

Zondagochtend heb ik wat ramen gewassen en gestofzuigd. Na de lunch zijn we samen naar het winkelcentrum gegaan om wat dingen te kopen die we nog moesten hebben. Ik kocht bij Douglas een aantal verzorgingsproducten van Clinique en kreeg nog een leuk cadeau, bij Hema wat cadeautjes, bij Etos twee haarproducten en een make-up product en bij Action een aantal mandjes om de badkamer opnieuw in te delen. Morgen komt er een shoplog online (zowel op de blog als op YouTube) van een gedeelte van deze dingen!

Daarna ruimde Ifan en ik zijn speelgoed kast nog op en heeft Dafydd hardgelopen. Na het eten hebben we og even met z’n drieën, nou ja vieren, op de bank gezeten.

 

 

Hoe was jouw week? Ben jij bekend met autisme en lijkt LIFE, ANIMATED je wat?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Sylvia

  Wat een fijne week lekker om zo een hoofdmassage te krijgen heerlijk! Ik vind je armbanden ook zo tof!
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#11My Profile

  20 maart 2017 at 09:04 Reply
 • sabrina

  🙂 je kast lijkt precies op onze badkamerkast!
  Ik heb een zoon met autisme, de documentaire ga ik snel bekijken!

  20 maart 2017 at 09:23 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: