Lovely Pictures

Lovely Pictures #17 | Intens verdriet maar ook veel liefde

Een heftige en intense week. Zo ging het van een normale week met eigenlijk niet veel boeiends, naar een week met intens verdriet maar ook weer heel veel liefde.

 

 

Maandag was een dag als elke andere. Ik had weer last van ontwijkgedrag maar zat wel veel achter de computer. ’s Avonds nog een bokstraining maar verder niet zoveel.

 

 

Dinsdag kwam dit leuke pakketje binnen. Een nieuwe foundation van Paula’s Choice. Een heel fijne en lichte foundation die goed dekt. Later komt hier nog een review van.

 

 

Ook kwam er een Circle of Gentlemen overhemd van de specialist in overhemden binnen voor Dafydd. Een heel mooi licht blauw, effen overhemd van een goede kwaliteit.

Ik ben gek op (mijn) mannen in een mooi overhemd, maar er zijn ook voldoende dingen die een man dus echt niet moet dragen!

En daarbij zat nog een reepje Tony Chocolony 😀

 

 

Het was me wel een week vol pakketjes! Woensdag kregen we de Storio Max van VTech binnen. Je begrijpt natuurlijk wel dat Ifan in de zevende hemel was. “Ohh mama, een echt tablet?! Helemaal voor mij?”

Misschien denk je nu, die Charlotte krijgt ook alleen maar gratis spullen! Kan ik me trouwens ook wel voorstellen dat je dat denkt, maar geloof me, ‘gratis’ is het niet.

Van die ‘gratis’ spullen moeten foto’s worden gemaakt. De foto’s moeten bewerkt worden. Er moet een artikel geschreven worden, dit wordt gedeeld op Social Media. Ik ben gemiddeld toch wel zo’n 3-4 uur bezig met zo’n artikel en alles wat er verder bij komt kijken. Dus voor die ‘gratis’ spullen moet hard gewerkt worden 😉

Ik ben inmiddels al 2 jaar bezig met Lovely Charlotte, en het is hard werken. Je hoort mij niet klagen hoor, maar het is wel doorzetten. Er zijn al talloze momenten geweest waarop ik dacht “Ik stop ermee!”. Gelukkig is het nooit zover gekomen en ben ik nog steeds ontzettend blij en dankbaar dat ik dit kan en mag doen!

 

 

Donderdagmiddag kon Ifan lekker met z’n tablet spelen. Ik had er geen kind aan 😉

 

 

Vrijdag brandden ik deze kaarsjes voor Youp. Youp is het zoontje van een van mijn beste vriendinnen en heeft kanker. Na het weekend begint hij met zijn eerste chemo.

Aan de ene kant is het allemaal zo onwerkelijk dat dit gebeurt, intens veel verdriet. Maar naast het verdriet is er ook zo ontzettend veel liefde. Door familie, vrienden, bekenden en onbekenden, hartverwarmend en zo bijzonder!

Geef jij ook wat liefde en steun door een kaarsje voor Youp te branden en een foto hiervan op Instagram of Facebook te zetten met #kaarsjevooryoup?

Een lichtpuntje in al dit verdriet.

 

 

Zaterdagavond gingen Dafydd en ik weer eens samen uit eten na bijna een jaar. Heerlijk om even wat tijd same door te brengen 🙂

 

 

Zondagmiddag zaten we voor het eerst dit jaar buiten. En voor het eerst in onze tuin! Wat een heerlijk gevoel!

We borrelden met vrienden. Zij hebben ook een zoon die bij Ifan in de klas zit. We kennen elkaar dan ook van het schoolplein en dat is uitgegroeid tot een fijne vriendschap.

 

 

“Heeft niemand dit nog gedaan?” Euhm, nee. Dat was nog niet in ons op gekomen 😉

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

6 Comments

 • Rory

  Wat verdrietig van het zoontje van je vriendin. Afschuwelijk. Sterkte voor hen, maar ook voor jou…
  Rory onlangs geplaatst…Ik ben echt, dus ik post niet-social media waardige dingenMy Profile

  16 maart 2017 at 10:05 Reply
 • Nanda

  Ach die Youp, ik zag het deze week al even voorbij komen bij je. Wat verschrikkelijk verdrietig. Ik stuur al mijn positieve vibes over de lijn. En als ik dit weekend een kaarsje zie, ga ik hem Instagrammen…
  Heel veel sterkte daar.
  Nanda onlangs geplaatst…Hotel Loskade 45 in bruisend MiddelburgMy Profile

  16 maart 2017 at 11:47 Reply
 • MC Kleuver

  Veel sterkte gewenst voor Youp! Hopelijk gaat het gauw beter met hem.
  Nog wel een postief bericht voor jou: wat een leuke rubriek!

  16 maart 2017 at 16:19 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: