Lovely Pictures

Lovely Pictures #16 | Kapper, Film en Familiedag

Een volle week! Ik ging eindelijk weer naar de kapper, naar de persvoorstelling van een fantastische film en in het weekend was onze jaarlijkse Familiedag.

 

 

Maandagochtend is het weer tijd om mijn wekelijkse planning te maken. Doordat ik aankomende week best wat dingen op de planning heb staan is het even goed passen en meten wat betreft het (vooruit) werken.

De hele dag ben ik in mijn kantoortje te vinden. Om 15:15 uur sta ik op het schoolplein om Ifan op te halen. Die heeft het ontzettend naar zijn zin gehad op school na een weekje vakantie.

Thuis speel ik wat met Ifan en begin aan het avond eten. Om 17:30 uur staat mijn PT op de stoep en heb ik een boks training tot 18:30 uur. Dafydd legt Ifan op bed, ik spring onder de douche en daarna eten we samen.

Dan plof ik voldaan op de bank en kom er alleen van af om me te verplaatsen naar bed 😉

 

 

Happy st. David’s Day! Ifan krijgt een cadeautje van Mamgu en Tadcu. Dit wordt aan de ontbijttafel opgemaakt en vastgelegd.

 

 

De ochtend begint met flinke regen. Ik breng Ifan lopend naar school en loop dan door naar de bushalte. Ik stap uit in het centrum en loop door naar de kapper.

Van 09:00 tot 14:30 uur zit ik bij de kapper, maar het resultaat mag er wezen 😮 Gelukkig heb ik mijn laptop meegenomen en werk ik ’s ochtend nog aan wat artikelen en verstuur ik een hoop mailtjes.

 

 

Nadat ik (eindelijk) klaar ben bij de kapper duik ik even de stad in om te shoppen. Helaas is m’n zin ver te zoeken dus besluit ik om maar snel weer naar huis te gaan. De rest van de middag maak ik nog wat artikelen en mail af.

 

 

Woensdagmiddag besloot ik spontaan om met Ifan naar IKEA te gaan. Niet dat ik iets nodig had, maar om wat inspiratie op te gaan doen. Ifan wilde voor het eerst spelen in Smaland. Ik heb in alle rust kunnen kijken op de eerste verdieping.

Toen ik beneden kwam is er zo’n raampje waar je kan kijken hoe het gaat. Net op dat moment begon Ifan ontzettend hard te huilen. Wat bleek nou, die dropveter had zijn lippenbalsem in zijn broekzak gedaan en toen is hij de ballenbak in gegaan. Tja, dat is natuurlijk vragen om pech. Nadat ‘ie over de ergste schrik heen was is hij met mij verder door de winkel heen gegaan.

Aan het einde hebben we maar een ijsje gegeten als troost 😆

 

 

Donderdag ging ik als gastblogger naar de persvoorstelling van Beauty and the Beast. De voorstelling was in Pathé Arena. Het was echt een fantastische film, zeker een aanrader. Een recensie van de film vind je binnenkort op de blog MeervanMir!

’s Middags heb ik niet meer zoveel gedaan. Ifan ging bij een vriendinnetje van school spelen, dus ik had lekker de hele middag om even te niksen. Zo fijn!

 

 

Vrijdagmiddag reden we richting Brabant alvast voor de familiedag van morgen. Daar hebben we lekker gezellig geborreld met mijn ouders en zusje. Altijd fijn om (bijna) met z’n alle samen te zijn!

 

 

Zaterdag hadden we onze jaarlijkse familiedag. Ieder jaar is het bij iemand anders, en nu waren mijn ouders aan de beurt om alles te organiseren.

Rond 11:00 uur druppelden iedereen binnen. We hebben koffie gedronken en om 13:00 uur hebben we samen geluncht. Daarna zijn we naar het bedrijf van mijn vader gelopen om een familiefoto te maken. De dresscode was blauwe spijkerbroek en wit shirt.

 

 

Na de foto zijn we weer naar het huis van mijn ouders gegaan en hebben we geborreld tot het avondeten.

Na het eten ging praktisch iedereen naar huis en hebben wij uitgepuft op de bank. Het was een erg gezellige dag!

 

 

Zondag zijn we na de lunch weer richting Haarlem gegaan. Dafydd en Ifan hebben geskypt met Wales en ik heb wat YouTube filmpjes gekeken in bed. Was niet helemaal lekker, vandaar.

 

Een lekker volle week dus weer! Aankomende week staat er eigenlijk niks bijzonders op de planning dus lekker rustig aan. Hebben jullie ook wel eens een familiedag?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

6 Comments

 • Sylvia

  Pff wat heb je het lang bij de kapper volgehouden zeg! Het resultaat mag er inderdaad wezen. Leuk hoor zo’n familiedag.
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #09My Profile

  7 maart 2017 at 08:33 Reply
 • Fleur

  Was een lekker druk weekje zo te lezen.
  En je haar is mooi geworden.
  Wij hebben niet echt een familieweekend, want we hebben maar een kleine familie, waarvan de helft in Engeland en Zuid Afrika woont

  7 maart 2017 at 09:02 Reply
 • jose

  Hai! Ben benieuwd naar je recensie over Beauty and the Beast :). Wanneer staat hij online? En je hebt een superlief zoontje zo te zien 🙂

  Liefs!

  7 maart 2017 at 16:05 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: