Lovely Pictures

Lovely Pictures #14 | Film, Valentijn & Partijtje

De laatste week voor de vakantie! Ik ging naar de film met een vriendin, kreeg een prachtige armband van mijn allerliefste Valentijn, Ifan had weer een rugby training en in het weekend een partijtje.

 

Maandag maakte ik deze foto van Ifan terwijl hij zijn nieuwe vestje van Beau Hudson aanhad. Ik had het besteld bij de Lovely Webshop Toddlers and Tees. Een heerlijke webshop waar je met gemak je maandsalaris achterlaat 😉

En nog een leuk extraatje voor jullie, in mijn blog over de webshop vind je ook nog een kortingscode!

 

 

Maandagavond ging ik met een vriendinnetje naar de film “Onze Jongens”. Een tijdje terug zijn we samen uit eten gegaan bij La Cubanita en kregen we kaartje voor de film. Die avond waren we te laat voor de film dus besloten we een andere keer te gaan.

De film was leuk. Niet hoogstaand, maar wel een lekkere wegkijker. En welke vrouw vind het nou erg om anderhalf uur naar het gespierde, ontblote bovenlijf van Jim Bakkum te kijken 😉

 

 

Ik kreeg van mijn Valentijn een prachtige armband cadeau! Voor onze bruiloft had ik al een Josh armband gekocht, en kreeg er nu nog eentje! Helemaal blij 😀

 

 

Ik zette Ifan af op school een reed door naar Aalsmeer voor een evenement van een PR-bureau. Daar konden we de nieuwste collecties bekijken van de merken die zij vertegenwoordigen en was er een gastspreker van Zeeman aanwezig. Onwijs interessant om te horen hoe het proces van kleding ontwerpen en maken bij zo’n gigant gaat.

Daarna gingen Fleur (van Mama’s Liefste) en ik door naar Amsterdam om een ander PR-bureau te bezoeken. Helaas was er iets niet helemaal goed gegaan en stonden we voor een gesloten deur. Er zat niks anders op dan weer terug te gaan. Ik zette Fleur af bij de trein en reed zelf door naar huis.

Ifan is op dinsdag altijd bij de NSO, dus kon ik nog even werken en alvast beginnen aan het eten.

 

 

Woensdag kwam deze brief met de post. Ifan heeft de afgelopen weken het thema “Post” op school gehad. Nu hadden ze speciaal voor Valentijn een kaart gemaakt en met de kinderen op de post gedaan. Super leuk!

 

 

Dafydd gaat op woensdag altijd hardlopen met een clubje van zijn werk, dus eet niet met ons mee. Ifan en ik probeerde de super snelle ovenfrites uit van de Albert Heijn. Binnen 6 tot 8 minuten zouden de frietjes knapperig uit de oven moeten komen. Mijn ervaring met ovenfrites is dat het meestal lang duurt voordat ze knapperig en gaar zijn, maar deze doen echt wat ze beloven. Binnen 10 minuten zaten we aan tafel met “gezondere” en knapperige friet! Aanrader dus 🙂

 

 

Donderdagochtend waren we nog even creatief bezig voordat we naar school gingen! Ifan heeft de laatste tijd veel meer interesse in kleuren en tekenen.

 

 

Ik maakte ’s middags voor een artikel wat aankomende week online komt deze foto. Goed gelukt, al zeg ik het zelf 😉

 

 

Vrijdagmiddag was Dafydd lekker vroeg thuis! We maakten voor de verandering weer eens een familiefoto. Ik merk dat we weinig foto’s hebben waar we allemaal samen op staan en dat vind ik best jammer! Eigenlijk zouden we dit een keer in maand moeten doen ♥

 

 

Daarna was het tijd om naar Ifan’s rugby training te gaan. In de vlog (die aankomende donderdag online komt), kan je meer hiervan zien.

Ifan heeft een gek bekkie omdat ‘ie een bitje moet dragen tijdens de training 😆

 

 

Kijk Poes nou eens liggen. Geen zorgen, ze kijkt altijd zo! Ik denk dat haar gezicht zo gewoon het lekkerste hangt 😉

Zaterdagochtend hebben Dafydd en Ifan geskyped met Wales en hoorden we dat we oom en tante zijn geworden van een neefje! Super leuk 🙂

’s Middags gingen we koffie drinken bij de oude buren. Zij verhuisden nét voordat wij ook ons huis te koop zetten. Was gezellig om weer bij te kletsen!

 

 

Zondag had Ifan een kinderfeestje. Ze gingen bij Blast Zone met Nerf guns schieten. Hij vond het helemaal fantastisch! Daarna borrelden we nog met vrienden. Een fijne afsluiting van het weekend!

 

Wie was jouw Valentijn? Of doen jullie niet aan Valentijnsdag?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • heidi

    Wat een fijne weekje was het zo te zien.

    27 februari 2017 at 19:53 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: