Lovely Pictures

Lovely Pictures #13 | Blogger Meeting & Sneeuw!

Maandag kwam mijn nieuwe camera binnen (YAY!), dinsdag ging ik lunchen met een vriendin en ’s middags door naar Amsterdam voor een leuk pers evenement. Woensdag maakte ik een fantastisch getimede foto van Ifan en stond ik een dagje voor de klas, donderdag kwam er een vriendinnetje spelen en vrijdag was ik belachelijk laat (vroeg!) thuis van een borrel in Rotterdam 😮 Het weekend bestond vooral uit volop sneeuw pret!

 

 

Jaaaaaa, hij is er! Zoals ik al in mijn vorige Lovely Pictures vertelde had ik mijn oude camera verkocht en een nieuwe gekocht. Deze beauty is het dus geworden. De Canon PowerShot G7 X mark II. Ik ben er helemaal in mijn nopjes mee 😀

 

 

Dinsdag ging ik lekker lunchen met een vriendinnetje bij Brownies & downieS in Haarlem. We begonnen met een fantastische karamel cappuccino, to die for! Daarna koos ik voor een iets gezondere optie, een salade pittige kip met gegrilde groenten. Die heerlijk was!

 

 

Thuis heb ik nog snel even mijn make-up bijgewerkt en ging ik door naar Amsterdam voor een pers evenement. Tijdens dit evenement konden we kennis maken met merken die lifestyle en technologie aan elkaar verbinden en het leven hierdoor een stukje gemakkelijker maken.

Ik heb prachtige smartwatches gezien van Fossil en Skagen. Een slimme thermostaat en rookmelder van Nest en had ik voor het eerst in m’n leven een Virtual Reality bril op.

Uiteindelijk was ik weer rond 19:30 uur thuis en ben ik met Dafydd op de bank gekropen.

 

 

Woensdagochtend stond ik voor de klas. Het blijft toch echt mijn passie om leerkracht te zijn. Ik vind het zó leuk en haal er zoveel voldoening uit! Zeker als je weet dat er een aantal kinderen zijn die het wat lastiger vinden, maar die aan het einde van de dag wel hun werkjes af hebben 🙂

’s Middags maakte ik deze perfect getimede foto van Ifan. Je ziet Dafydd er nog achter in beweging, dus echt op het juiste moment! Wat een heerlijk kind is het toch ♥

 

 

Donderdag kwamen mijn nieuwe visite kaartjes binnen. Er is niet veel aan veranderd, maar het design is nét even anders. Blij met deze nieuwe indeling 🙂 Ik maak mijn visitekaartjes trouwens altijd bij HEMA.

 

 

’s Middags uit school kwam er een vriendinnetje van Ifan spelen. Ze hebben samen heerlijk gespeeld!

’s Ochtends had ik al koffie gedronken met haar moeder, en nu kwam ze haar ophalen en hebben we ook nog een dik half uur zitten kletsen. We aten wel wat laat, maar het was erg gezellig 😆 moet kunnen voor een keertje!

 

 

Vrijdagmiddag ging ik met de trein richting Rotterdam om daar mijn collega bloggers te ontmoeten. We hebben nu al een tijd een app groepje en er wordt aardig op los gekletst! Tijd om elkaar eens in het “echt” te ontmoeten!

We werden uitgenodigd door Roots Rotterdam om daar heerlijke Gin Tonic te komen drinken onder genot van wat lekkere hapjes. De oesters zijn niet helemaal mijn ding (in de vlog van a.s. donderdag zie je hoe lekker ik het vond 😆 ), maar de Gin Tonic was goddelijk!

Het was echt een heel gezellige avond met Marguerita, Merel, Linda, Fleur, Miriam, Saskia, Lori, Nanouk en Sonja, dankjewel lieve meiden voor deze leuke avond!

Uiteindelijk liepen we met een klein groepje om 00:30 uur weer richting het station. De laatste trein naar Haarlem ging om 01:00 uur. Ruim op tijd dus. Wat bleek nou, deze trein deed er ten eerste heel lang over én ik moest eerst helemaal naar Amsterdam Centraal en dan weer terug naar Haarlem. Ik zou pas om 04:00 uur thuis zijn 😮

Daar zat ik dus niet echt op te wachten. Ik besloot uit te stappen in Schiphol en vanuit daar heb ik een taxi genomen naar huis. Dure grap, maar echt niet dat ik dus pas om 04:00/04:30 uur m’n bed in ging!

Uiteindelijk was ik om 02:30 uur thuis en lag ik er nét voor 03:00 uur in.

 

 

Zaterdagochtend mocht ik gelukkig wel uitslapen! Rond 09:30 uur was ik beneden. Er lag een flink pak sneeuw en was wit!

Eerst hebben we in onze achtertuin een sneeuwballen gevecht gehouden met z’n drieën en vervolgens ging we aan de voorkant weer verder met de buren, super leuk!

’s Middags deden Dafydd en Ifan boodschappen en maakte ik ondertussen het huis schoon. Om 16:00 uur kregen we bezoek van een oud collega van Dafydd.

 

 

De mannen hadden bedacht dat ze wel een winter barbecue wilden doen, dus stonden ze de hele avond buiten in de sneeuw. Maar het was wel lekker!

 

 

Zondagochtend werden we wakker geroepen door Ifan. “Mama, kom eens kijken!”, alles was bedolven onder een nog dikkere laag sneeuw.

Dat vroeg natuurlijk om weer een sneeuwballen gevecht met de buren! Na zo’n anderhalf uur waren we allemaal moe en rozig van de kou en hebben we met z’n alle koffie gedronken.

 

 

’s Middags speelden Ifan en ik nog in de sneeuw in onze tuin en maakte we een sneeuwpop terwijl Dafydd de barbecue schoon maakte. Daarna is Dafydd gaan hardlopen en hebben Ifan en ik de was opgevouwen en wat tv gekeken.

’s Avonds aten we pannenkoeken en ging Ifan op tijd naar bed. Gisteren was het best laat geworden en morgen moest hij weer naar school, dus kon hij zijn slaap wel gebruiken!

 

 

 

You may also like

4 Comments

 • Marguerita

  Wow jij was wel heel laat thuis Charlotte! Maar het was erg gezellig inderdaad bij Roots. Leuk om je vanmorgen ook weer even te zien 😉
  Marguerita onlangs geplaatst…Eenzaam op Valentijnsdag? Hier Bloggerliefde + winactie My Profile

  14 februari 2017 at 14:51 Reply
 • Schaduwwinkel.nl

  Wat leuk om te lezen! Bevalt je nieuwe camera? Barbecueën in de achtertuin en dan ook nog is in de sneeuw, die staat ook nog op mijn lijstje om snel is te doen! Maarten

  21 februari 2017 at 11:06 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: