Lovely Pictures

Lovely Pictures #12 | Leuke afspraak en ziek zijn :-(

Een enerverend weekje zullen we maar zeggen. Ik had een leuke afspraak voor een samenwerking, haalde Ifan ziek uit school en werd vervolgens zelf ook ziek. En ging nog naar een leuk evenement!

 

 

Maandag was een dag zoals alle andere maandagen. Man naar werk, kind op school en ik achter de laptop!

Ik probeer de laatste tijd wat meer op m’n eten te letten en wat meer tussendoortjes te nemen. Zie hier de onwijze #fail 😆 nouja, de banaan is wel oké, maar de snoepjes wat minder. Ik kon er echt niks aan doen, ze riepen me!

 

 

Dinsdag zette ik mijn camera te koop op Marktplaats. Ik heb de camera zo’n 2 jaar gebruikt. Ik vond de camera altijd erg fijn, alleen heb op het moment van aanschaf niet voldoende onderzoek gedaan naar wat ik nou precies wilde. Uiteindelijk heb ik daarom ook de verkeerde keuze gemaakt.

Ik ben al een tijdje aan het sparen voor een iMac. Ik wil graag een vaste computer op mijn kantoortje en vind een iMac de perfecte computer. Maar omdat ik ook graag een nieuwe camera wilde heb ik ervoor gekozen om een deel hiervan bij te leggen voor een nieuwe camera.

De oude camera heb ik vrijdag verkocht en zondag meteen een nieuwe besteld!

 

 

Onze ochtend routine is zo’n beetje elke dag hetzelfde. Om 06:15 uur gaat de wekker, we snoozen tot 06:30/06:40 uur en gaan er dan uit. Dafydd gaat er meestal eerder uit dan ik. Ik ben niet zo goed in opstaan 😉 Ik kleed me aan en meestal is Ifan rond die tijd ook wakker.

Met z’n drieën ontbijten we en daarna ga ik alvast naar boven om kleding e.d. voor Ifan klaar te leggen terwijl hij nog even beneden speelt. Dafydd ruimt ondertussen de afwas op en maakt Ifan’s lunch en komt dan samen met Ifan naar boven.

Ifan kleed zichzelf aan en poetst zijn tanden terwijl ik mijn make-up doe. Dafydd poetst alleen zijn tanden en gaan dan door naar zijn werk.

Als Ifan en ik klaar zijn, doe ik gel in zijn haar en poets ik mijn tanden en gaan daarna weer naar beneden. Meestal heeft Ifan dan nog even wat tijd om te spelen en ik zet alles vast klaar voor school. Om 08:10 uur vertrekken we lopend naar school.

’s Middags had ik een leuke afspraak bij een schoonheidssalon voor een toffe samenwerking. Heel veel zin in!

 

 

Woensdag kwam de bestelling van H&M binnen. Op 14 februari viert Ifan Carnaval op school. Zij verkleedpak van vorig jaar past hij niet meer dus moesten we iets nieuws verzinnen. We kwamen een Transformer pak tegen bij H&M en Ifan was natuurlijk meteen verkocht!

 

 

’s Middags gingen we spontaan lunchen bij HEMA en deden we nog wat aankopen bij Action. We kochten o.a. dit poezenmandje. In de eerste instantie vond Annette het niks, maar uiteindelijk ligt ze er toch in!

 

 

Ifan vind het erg leuk om met zijn tent te spelen. Oma heeft voor hem een mooie Tipi-tent gemaakt en die staat op zijn slaapkamer. Voor beneden had hij de andere tentjes meegenomen. Annette vond het ook leuk speelgoed!

 

Donderdag haalde ik Ifan ziek op van school. Juf zei dat hij het erg koud had gehad ’s middags en hij kwam huilend naar me toe, arm kind! Eenmaal thuis bleek dat hij 39,5 graden koorts had 😮

Dat werd dus een middagje tv kijken en bankhangen.

 

 

Vrijdag bleef Ifan nog thuis van school. Hij was al wel wat opgeknapt en niet meer zo ziek als gisteren, maar nog niet helemaal optimaal. Gelukkig ook maar want toen ik om 09:30 uur de douche uitstapte voelde ik me niet heel fantastisch. In de eerste instantie dacht ik dat het aan het té warme douchen zou liggen, maar toen ik mijn temperatuur opnam bleek ik ook 39 graden koorts te hebben!

Ondertussen kwamen er nog een aantal pakketjes binnen. Eén hiervan was mijn bestelling bij de webshop Toddlers and Tees. Daarover deze week meer!

Hoewel we eigenlijk wilde dat Ifan geen tv meer zou kijken, zat er niks anders op. Ik voelde me zo ontzettend beroerd dat ik, buiten een boterham en drinken voor hem te maken, echt niks kon. Gelukkig is Dafydd eerder van z’n werk naar huis gekomen en kon ik om 14:30 uur mijn bed in.

Ik heb tot ’s avonds geslapen. Gelukkig had ik wel gewoon trek en heb ik wat gegeten. Na het eten heb ik me maar verplaatst naar de bank. Ook zo ongezellig anders.

 

 

Zaterdag was ik al wel wat opgeknapt, maar nog niet helemaal fit. Ik schakelde een beetje tussen bed en bank. Ifan had Dafydd’s oude camera gevonden en was de hele dag druk met foto’s maken! Fotograaf in de dop!

 

 

Toen ik zondagochtend wakker werd, voelde ik me gelukkig weer goed! ’s Middags ben ik met Fleur van mamasliefste.nl naar ShowUP in de EXPO Haarlemmermeer gegaan. Voor mij, een soort van, om de hoek.

Heel veel leuke, mooie en inspirerende dingen gezien en (hopelijk) goed kunnen netwerken 🙂

 

Zijn er in jou omgeving ook zoveel mensen/kinderen ziek?

You may also like

6 Comments

 • Sylvia

  Wat fijn dat je je oude camera verkocht hebt en een nieuwe hebt besteld. Hier gelukkog nog niet ziek of ziek geweest. Hopelijk slaat het virus ons over.. Fijne aankomende week!

  7 februari 2017 at 07:59 Reply
 • Vlijtig Liesje

  Dat transformer pak is echt geweldig! Prachtig.

  Ik werk overigens ook op een iMac en vind hem superfijn.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Koffiesoorten: wat is eigenlijk het verschil?My Profile

  7 februari 2017 at 10:26 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Leuk is ‘ie hé! Goed om te weten dat jij een iMac ook zo fijn vind. Moet nu nog wel weer even door sparen, maar hij gaat er komen!

   7 februari 2017 at 12:05 Reply
 • heidi

  Toch nog een fijne weekje.
  Wel vervelen dat jullie ziek waren.
  Hope zijn jullie al beter.

  8 februari 2017 at 21:33 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: