Lovely Pictures

Lovely Pictures #11 | Rugby en borrelen

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen! Een fijn weekje met leuke dingen, Ifan heeft veel met andere kindjes gespeeld, een speeddate, de eerste “echte” rugby training en samen borrelen 🙂

 

 

Maandagochtend vroeg een jongetje uit Ifan’s klas of hij tussen de middag een boterham bij hem kwam eten. Normaal gesproken blijft Ifan altijd over, maar als hij bij een vriendje gaat eten vind ik dat natuurlijk ook prima!

’s Middags, na school hebben we samen een beetje opgeruimd en heeft Ifan mij geholpen met koken. Rond 17:45 uur stond mijn trainer op de stoep. Een uur lang heb ik me weer van mijn beste en sportiefste kant laten zien 😆

Douchen, eten en op de bank!

 

 

Dinsdagochtend bracht Dafydd Ifan naar school omdat ik een speeddate had met 15 kinderkleding merken in Aalsmeer én met Fleur en Linda. Leuke en gezellige ochtend!

’s Middag ging ik nog even aan het werk en rond 17:00 uur begon ik met koken. Ifan was naar de naschoolse opvang en Dafydd haalde hem daar op.

 

 

Woensdagmiddag speelde Ifan bij een vriendinnetje uit de klas. Ik haalde hem op en dronk daar nog een kopje koffie.

 

 

Donderdag kwam ik deze foto weer tegen. Dit is mijn bruidsjurk in de staat toen ik hem ’s nachts uittrok. Wat een heerlijk gevoel was dat! Ik heb de hele dag geen last gehad van de jurk, maar als je hem dan uittrekt, voelt het echt al een bevrijding!

Donderdag was een normale dag. Ifan naar school, ik ’s ochtend eerst een boks training en daarna douchen en achter de laptop. Ifan speelde wederom ergens anders en ik haalde hem rond 17:15 uur weer op. We aten en hebben serie gekeken op de bank.

 

 

Vrijdag avond was het dan zover! Ifan’s eerste “echte” rugby training. Deze keer was ik ook mee 🙂 Zo leuk om die kleintjes te zien! en hij vond het echt heel erg leuk! Maar mijn tenen waren na een uurtje toch wel echt bevroren 😮

 

 

Zaterdagochtend hebben Ifan en Dafydd samen de auto’s gecontroleerd. Ifan krijgt ieder weekend een klusje en als ij dit doet zonder te klagen krijgt hij hiervoor € 0,50. We vinden het belangrijk dat Ifan begrijpt dat geld niet uit de lucht komt vallen en dat je ervoor zal moeten werken als je iets wilt hebben.

 

 

’s Middags kwam het buurmeisje spelen en haalden we de Duplo weer tevoorschijn. Nadat ze klaar waren met de Duplo hebben ze nog even buiten gespeeld en hebben daarna bij de buren binnen gespeeld. Dafydd en ik namen het ervan en hebben samen lekker geborreld!

 

 

Zondag werd de tent naar beneden gehaald. Annette vind het ook erg leuk om hierin te spelen 😉

 

Daarna bouwde Ifan een lange muur van Duplo. Die moest natuurlijk op de foto! De laatste tijd wil hij dat ik overal foto’s van maak, hmm… toch iets van zijn moeder meegekregen 😆

 

 

’s Middag deden Ifan en ik boodschappen en heeft Dafydd de tuin gedaan. We hebben aan beide kanten een border, maar die werd als kattenbak gebruikt door de katten uit de buurt. We besloten om ze vol te gooien met cacaodoppen. Dit zou de katten op afstand moeten houden!

De tuin ziet er weer opgeruimd uit 🙂

’s Avond deden zijn we nog gaan borrelen met de buren en gingen om 22:30 naar bed.

 

Heerlijk al dat borrelen, ben jij daar ook zo gek op?

 

 

 

You may also like

2 Comments

 • Vlijtig Liesje

  Ik vind die foto van je trouwjurk mooi. Die kan zo op de cover van een roman!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Haar verven met hennaMy Profile

  31 januari 2017 at 16:50 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: