Lovely Pictures

Lovely Pictures #10 | Logeren & Dafydd is jarig!

De rust is wedergekeerd in huize Evans. Afgelopen week was de eerste week dat Dafydd weer aan het werk was 🙁 en ik met Ifan thuis was. Ifan ging logeren bij opa en oma en uiteraard werd er weer met Lexie geknuffeld ❤️ Ook was de liefste man van de wereld jarig.

 

Inhoudsopgave

Maandag

Dafydd voor het eerst weer aan het werk en wij thuis. ’s Ochtend werd ik door Ifan uit bed geroepen dat de koffie klaar was. Say Whuttt?! Mij kleine vent – note to self: niet meer zo klein dus! – had koffie voor me gemaakt ♡ te lief!

 

 

We deden heerlijk rustig aan, speelden spelletjes, Ifan speelde op zijn Xbox en ik werkte wat. Al met al een heerlijk relaxte dag!

 

Dinsdag

Wederom werd er weer koffie voor me gezet en nu werd zelfs de tafel gedekt. Wel met diner borden, maar who cares! Dat kind van mij wordt straks een kanjer van een vent voor zijn toekomstige huisgenoten. Tafel dekken, koffie zetten, wat wil je nog meer 😉

 

 

Eigenlijk hadden we een beetje een soort gelijke dag als gisteren. Lekker rustig aan gedaan en vooral het huis niet uit geweest!

Wel heb ik nog lekker geshopt bij Sans Online! Zodra het weer wat kouder wordt kan ik niet wachten om lekkere vesten en truien te kopen. Ook keek ik nog naar sportkleding van Zoso. Mijn sportsetjes worden intensief gebruikt, dus dat was ook wel toe aan vervanging! Foto’s volgen snel op Instagram 🙂

 

Woensdag

’s Ochtends reden we richting mijn ouders in Brabant. Ifan ging een paar dagen logeren bij opa en oma. We lunchten daar en gingen toen nog even langs bij mijn zusje, zwager en Lexie! When in Brabant moet er uiteraard geknuffeld worden met het leukste en liefste nichtje van Nederland!

Ook geef ik mijn zusje haar (verlate) verjaardagscadeautje. Ik wilde hier graag mee wachten tot de kleine dame er was omdat ik al iets in gedachte had, maar daar moest ik wel haar naam voor weten!

 

 

Rond een uurtje of 4 reed ik vanuit Anne weer richting huis. We waren bang dat ik in de file terecht zou komen, maar ik kon in een keer vlot doorrijden. Toch wel een geluksmomentje.

 

Donderdag

Toch is het gek om dan ineens weer een dagje helemaal alleen thuis te zijn. ’s Ochtends worden Dafydd en ik samen wakker, we ontbijten samen en daarna gaan we allebei aan het werk. Dafydd op kantoor en ik thuis op kantoor. Ik heb die dag onwijs lekker door kunnen werken en veel dingen kunnen afmaken.

’s Avonds besluiten we uit eten te gaan. Heerlijk dat dit opeens kan! Normaal is dan natuurlijk een stuk lastiger.

Overdag kreeg ik foto’s van mijn moeder en Ifan die een dino park bezochten. Zo te zien heeft Ifan de tijd van z’n leven 🙂

 

 

Vrijdag

Rond de middag kom ik weer bij mijn ouders in Brabant aan. Mijn zusje, zwager en nichtje komen ook naar m’n ouders dus dat is gezellig! We lunchen samen, zitten lekker buiten en ’s avonds na het eten gaan we allemaal weer naar huis.

 

 

Tenminste dat was mijn plan…

Mijn moeder gaat haar nagels laten doen en rijdt weg. 10 minuutjes later wil ik ook vertrekken en als ik mijn spullen in de auto zet realiseer ik me dat m’n moeder met het autostoeltje van Ifan in de auto is weggereden. Ik moet ontzettend lachen om mijn eigen sufheid.

Samen met m’n vader en Ifan wachtten we tot mijn moeder weer terug is. Uiteindelijk zijn we pas om 22:00 uur thuis. Gelukkig is het weekend en vakantie dus maakt dat niks uit.

 

Zaterdag

Ifan en ik rijden naar de Action om wat voorbereidingen te treffen voor Dafydd’s verjaardag op zondag. We kopen nog een paar cadeautjes en ik koop voor Ifan een rol met rekensommen en pennen die uit te gummen zijn.

 

 

Ook gaan we nog even naar de supermarkt om voor een lekker ontbijtje te zorgen.

Verder doen we die dag niet zoveel en zijn we lekker samen.

 

Zondag

Hieper de piep, hoera! Dafydd is 35 jaar geworden! ’s Ochtends wordt hij uiteraard op een ontbijtje met cadeautjes getrakteerd. Daarna skypt hij met z’n ouders.

 

 

Na de lunch rijden we naar Elswout om lekker te gaan wandelen in de bossen. Ifan mag kiezen welke route we doen en kiest voor de lange route van 4 kilometer.

 

 

Hoe burgerlijk en degelijk het ook is, we genieten ontzettend van deze tijd samen. Soms is het zo lekker om gewoon in de natuur samen te zijn. Zo nu en dan komen we iemand tegen, maar grotendeels lopen we alleen. Ifan vindt het ook heerlijk en kletst honderduit over alles wat hij ziet en tegenkomt, zijn fantasie krijg de vrije loop!

Op de heenweg naar Elswout rijden we nog snel even langs de supermarkt omdat ze een fietspomp met drukmeter in de aanbieding hebben die Dafydd graag wil hebben. Nog een extra verjaardagscadeautje 😉

 

 

Hij is er meteen druk mee en pompt alle fietsbanden thuis op! Na het eten leggen we Ifan in bed en gaan samen lekker borrelen aan tafel. Om 23:00 uur duiken we ons bed in na een fijne en gezellige dag ❤️

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: