Lovely Pictures

Lovely Pictures #10 | Telekids Familie Feest en New Born Shoot

Een leuke week waarin we terug in de tijd gingen, het ontzettend koud was maar wel heel mooi, de pers presentatie van het Telekids Familie Feest, maakte ik een New Born Shoot én Ifan’s eerste rugby training!

 

 

Maandag gingen we even terug in de tijd. Ifan had de duplo op zolder gespot en wilde hier graag mee spelen. Natuurlijk mag dat! Hij heeft zich hier toch bijna een hele week zoet mee gehouden 😉

We begonnen weer aan een nieuwe week vol frisse moed!

 

 

Dinsdagochtend was het koud! Maar ook ontzettend mooi buiten. Overal bevroren rijp, op de bomen maar ook op dit spinnenweb. Prachtig!

Ik bracht Ifan naar school en zou eigenlijk meteen doorrijden naar Amsterdam voor een afspraak. Helaas kwam ik tot de ontdekking dat er heel veel file stond op de wegen die ik moest nemen. Daarnaast was er een stroomstoring waardoor er ook geen treinen reden. En begon het ook nog net te sneeuwen bij -5 graden. Ik heb toen maar besloten om thuis te blijven. Erg jammer, want had er graag bij willen zijn.

 

 

’s Avonds ging ik lekker uit eten met een vriendin. Eigenlijk zouden we hierna nog naar de film gaan, maar omdat haar werk uitliep haalden we dit niet meer. Geeft ook niet, zo hebben we lekker uitgebreid kunnen eten en kletsen!

 

 

Woensdagmiddag haalde ik Ifan op uit school en aten we snel een broodje. Daarna reden we nog langs de winkels om een cadeautje te kopen en gingen we door naar een vriendin in Zandvoort. Haar zoontje was jarig en werd 1 jaar!

Ifan en haar oudste zoon hebben lekker gespeeld en wij lekker gekletst 🙂

Daarna deden we snel nog even wat boodschappen en weer richting huis. Dafydd had vandaag een hardlooptraining dus at niet met ons mee.

Ifan ging nog onder de douche en lag er tussen 18:30 en 19:00 uur in.

 

 

Mijn pakketje van Zalando kwam binnen en daar zaten de items in die ik besteld had voor de bruiloft van mijn zusje eind juni. Let vooral niet op mijn haar/make-up/keuken-die-niet-is-opgeruimd, maar dit is wat het gaat worden! De jurk is van Chi Chi Londen. Hij is donker blauw en heeft een strak lijfje met een uitlopende rok. Een perfecte jurk voor mijn figuur 🙂

Daarna ploften we op de bank en keken een aflevering van The OA. En kropen er ook lekker vroeg in!

 

 

Donderdagochtend bracht ik wederom Ifan naar school en snelde naar huis om nog even wat mailtjes de deur uit te doen. Om 09:30 uur vertrok ik richting Leiden om Fleur van Mama’s Liefste op te halen om samen naar de pers presentatie van het Telekids Familie Feest te gaan.

Het was een onwijs leuke presentatie! We hebben een hoop TV-helden mogen ontmoeten en dat moest natuurlijk vast worden gelegd!

Rond 13:00 uur vertrokken we weer richting huis. Ik zette Fleur thuis af en reed snel door naar Haarlem. Gelukkig was ik precies op tijd om Ifan van school op te halen!

Wederom was Dafydd niet thuis want hij speelde een voetbal wedstrijd. Het komt haast nooit voor dat hij er twee dagen achter elkaar niet is met avondeten, maar nu kwam het gewoon zo uit. Dafydd was rond 18:30 uur weer thuis en legde Ifan meteen in bed. Ik kookte ondertussen voor hem. Daarna , vaste prik, lekker op de bank met Netflix!

 

 

Vrijdagochtend schreef ik een artikel, nam ik de “How To | Benfit Soft & Natural Brows” video op en beantwoorde ik nog wat e-mail.

’s Middags gingen Ifan en ik naar een vriendin. Haar oudste zoon is even oud als Ifan en haar tweede zoontje is in december geboren. Als kraamcadeau had ik haar een New Born Shoot, die ik zelf zou maken, cadeau gedaan.

Hierboven zie je een paar foto’s. Mocht je het nou ook heel leuk vinden om een New Born Shoot, foto’s je kind(eren) of het hele gezin te laten maken, stuur me dan even een mailtje -> charlotte@lovelycharlotte.nl 🙂

Terwijl Ifan en Dafydd naar de rugby training gingen, bewerkte ik de foto’s. Ifan vond het erg spannend en heeft nog niet meegetraind. Toen Ifan naar bed was hebben Dafydd en ik, je raad het al, nog een aflevering van The OA gekeken. Echt een aanrader trouwens!

 

 

Zaterdagochtend gingen Dafydd en Ifan samen naar de kapper. Omdat er wat problemen waren met mijn hosting provider en WordPress heb ik die dag ervoor geen artikelen kunnen schrijven. Nu had ik mooi even de tijd om het een en ander in te halen!

Ifan had met zijn verjaardag en kerst best wat geld gekregen. Al tijden wilde hij daar graag een cadeautje voor kopen. Na de lunch reden we naar Heemstede om bij de Bart Smit iets uit te gaan zoeken. Hij koos voor twee setjes met Lego. Ook was de nieuwe catalogus van Lego uit en namen we deze mee. Ifan kijkt hier erg graag in 🙂

Daarna moest er thuis geoefend worden met rugbyen! Ifan had gisteren al wel een bitje gekregen, maar wilde deze eigenlijk niet in. Ik heb zelf ook een bitje voor het boksen en toen ik deze in deed wilde Ifan die van hem ook wel in.

Met z’n drieën hebben we in de huiskamer staat te oefenen 😆

De rest van de dag zijn we thuis gebleven. Ik stofzuigde het hele huis en deed de was terwijl Ifan lekker aan het spelen was.

 

 

Zondagochtend hebben Dafydd en Ifan geskypt met Wales en zondagmiddag deden we boodschappen. ’s Avond aten we frietjes (Ifan mocht kiezen 😉 ) en verder was het een rustig dagje!

 

Het was een fijne week met leuke dingen! Ik ben best trots op het resultaat van de New Born Shoot. Het was de eerste keer dat ik zo’n shoot deed en vind dat de foto’s erg goed gelukt zijn 🙂

Aankomende week staat er weer een pers afspraak op de planning, twee boks trainingen en verder lekker werken!

 

Heb jij een New Born Shoot laten maken van jouw kind(eren)?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Sylvia

  Super mooie foto’s heb je gemaakt voor de newborn shoot wauw. Jammer dat het weer roet in het eten gooide wat betreft de afspraak en de film. Hele mooie jurk heb je uitgekozen staat je heel goed! Fijne aankomende week
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #03My Profile

  24 januari 2017 at 08:14 Reply
 • Marguerita

  Oh ja The OA hebben wij ook gezien, superspannend en heel apart. Nu kijken we Shooter, ook zo’n toffe serie. En Disgnated Survivor is ook een aanrader trouwens, als je deze serie afgekeken hebt. Was leuk om je weer even te spreken van de week, Brandweerman Sam rules!
  Marguerita onlangs geplaatst…Juf Liesbeth over ontwikkeling van de motoriek en schrijvenMy Profile

  24 januari 2017 at 18:44 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: