Lovely Pictures

Lovely Pictures #1 | Januari, I love you!

Eindelijk hebben we alle verjaar- en feestdagen gehad 😉 Man, wat een drukte in december! Maar nu is het januari en is het weer heerlijk rustig! Ifan naar school, Dafydd naar zijn werk en ik ook weer gewoon aan het werk, i love it!

Inhoudsopgave

Maandag 8 januari

De kerstvakantie is officieel voorbij, het is januari en de scholen beginnen weer. Voor Ifan is het ’s ochtends nog wel even inkomen aangezien hij in de vakantie echt wel uitsliep tot 7:30/8:00 uur. Maar zodra hij uit bed is gaat het weer als vanouds!

Als ik Ifan naar school heb gebracht ga ik eerst naar de tandarts. Gelukkig weer helemaal goedgekeurd voor het komende half jaar.

Dan ga ik lekker aan de slag! Ik merk dat ook ik weer even moet inkomen wat betreft werken en discipline 😉 daarom besluit ik ’s middag foto’s te gaan maken voor Instagram. Ik wil graag oefenen met het maken van flatlays, dus sleep ik van alles naar kantoor. Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf!

 

 

’s Avonds heb ik mijn tweede bokstraining na de vakantie die heerlijk gaat! De eerste training was ik niet vooruit te branden, maar gelukkig gaat het nu een stuk beter!

 

Dinsdag 9 januari

’s Ochtend herinner ik Ifan dat we vandaag voor het eerst naar zwemles gaan en plots begint hij te huilen. Voor de kerstvakantie had hij er ongelofelijk veel zin in, maar nu puntje bij paaltje komt… Ik verzeker hem dat alles goed komt en dat hij het vast leuk zal vinden! Alleen zie ik er als een berg tegenop 🙁

Om 15:15 uur haal ik hem weer op van school. Even wat drinken en eten thuis en hup, meteen weer door. Ifan zwemt bij Nauwelaerts in Overveen/Bloemendaal dus ik moet even inschatten hoe lang het rijden is en hoeveel tijd we kwijt zijn met omkleden en dergelijke.

Uiteraard komen we véél te vroeg aan, wat niet goed is voor de zenuwen kan ik je vertellen, en moeten we nog ruim een half uur wachten. 15 minuten voor tijd gaan we omkleden en staat meneertje klaar. Er is geen spoortje zenuwen of angst meer bij ‘m te bekennen. Hij loop als een ervaren zwemmer naar de badmeester, krijgt bandjes en gaat op de rand van het zwembad zitten.

 

 

Omdat het de eerste les is mogen we de hele tijd blijven kijken. Ifan doet het super goed en heeft de volledige les een grote glimlach op z’n gezicht! Na de les is hij nog vol met adrenaline en totaal niet vermoeid.

Als we thuiskomen heeft Dafydd het eten gekookt en kunnen we direct aanschuiven, heerlijk!

 

Woensdag 10 januari

Na schooltijd komt er een vriendje van Ifan spelen. Door de drukte van december hebben de jongens maar weinig kunnen afspreken dus werd het nu in januari wel weer eens tijd! De mannen spelen samen een computerspelletje en gaan daarna verder met de Lego.

 

 

Aan het einde van de middag breng ik mijn auto naar de garage voor de APK en een kleine beurt. Daarna brengen we Ifan’s vriendje terug naar huis. Ik drink nog snel een klein glaasje wijn met zijn moeder en ga daarna samen met Ifan weer richting ons eigen huis.

Dafydd is hardlopen dus Ifan en ik eten samen. Als ik Ifan in bed heb gelegd is Dafydd ook thuis. Nadat hij heeft gegeten en gedoucht gaan we verder met onze favoriete serie van dit moment, Lucifer!

 

Donderdag 11 januari

Ifan heeft uitgevonden dat er op de tandenpoets-tijd-app een leuk spelletje zit met het robotje uit Star Wars.

 

 

’s Ochtend dronk ik koffie met een vriendin nadat we onze kinderen hadden afgezet op school. We hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien, dus genoeg om over te kletsen 😉

Daarna ben ik lekker aan het werk gegaan tot ik Ifan weer van school ging ophalen. Een fijne maar normale dag!

 

Vrijdag 12 januari

In de ochtend gaat Ifan naar school en ik snel aan het werk. Ik vind de vrijdagen altijd zó kort! ’s Middag halen we loempia’s als lunch en spelen samen met de K’NEX. Ifan heeft twee setjes voor z’n verjaardag gekregen en vind het helemaal leuk!

’s Middags word ik gebeld dat de auto klaar is. Ifan en ik lopen naar de garage om hem op te halen. Helaas zijn de kosten nogal hoog uitgevallen omdat er een aantal belangrijke dingen vervangen moesten worden. Zowat blut maar wel met auto rijden we terug naar huis…

Om 17:00 uur is Dafydd thuis en gaat met Ifan direct door naar rugby training. Ik werk m’n make-up bij en ga richting een vriendin. Samen met haar fietsen we richting een andere vriendin en met z’n drieën gaan we door naar de stad.

 

 

We eten een hamburger en frites bij Thrill Grill en doen daarna nog één (en twee, drie , vier) drankjes bij café De Lift. Rond 01:00 uur vertrekken we enigszins aangeschoten weer richting huis. Een half uurtje later kruip ik naast mijn man in bed.

 

Zaterdag 13 januari

Ik word om 10:00 uur wakker. Man en kind zijn al lang beneden en aan het Skypen met Wales. Als ik beneden kom drink ik koffie en eet ik wat. Rond 12:00 uur ga ik douchen en daarna voel ik me een stuk beter

’s Middags kijken we The Jungle Book 2 en hangen we wat rond in huis. Ik kookte een van mijn favoriete pasta met gegrilde paprika, spekjes en peterselie. Super snel en makkelijk!

 

 

Dafydd en ik hebben een luie avond op de bank en gaan op tijd naar bed.

 

Zondag 14 januari

Ik ga er als eerste uit met Ifan. Beneden gaat Ifan meteen lekker spelen en ik maak mijn planning voor de komende week in m’n Milly Pie. Nog steeds ben ik zó blij met deze alles-in-een!

Als Dafydd beneden is ontbijten we samen en daarna drinken we koffie aan tafel. Na een uurtje gaat Dafydd hardlopen en mag Ifan even op zijn Xbox spelen.

’s Middag doen de mannen de boodschappen en ruim ik het huis op, zet een was aan en stofzuig alle kamers.

 

 

Bij de boodschappen hebben we wat lekkere dingen meegenomen voor onze wekelijkse Game Night. Ik maak Dafydd in met Skip-Bo en win 2 van de 3 potjes. Om 22:30 uur kruipen we ons bedje weer in om goed uitgerust te beginnen aan een nieuwe week!

 

Hoe was jullie eerste schoolweek van januari?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

 

You may also like

2 Comments

 • Sylvia

  Wat een heerlijk drukke week! Balen dat je zoveel geld kwijt was aan je auto. Dat vind ik ook altijd zo zonde maar helaas wel noodzakelijk. Oh wat goed van Ifan dat hij zo zelfverzekerd in het zwembad was!

  18 januari 2018 at 08:04 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ja, dat was echt even een flinke domper. Maar goed hij rijdt weer en we vergeten de rekening maar snel 😉 Ifan deed het echt fantastisch, ben er nog steeds een beetje verbaasd over haha! Hoe is het met jullie? Lukt het een beetje zo tussen de dozen?

   19 januari 2018 at 16:12 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: