Mama & Kids, Video & Vlog

Lovely Mom | Brandweerman Sam

Zondag zijn we met Ifan naar de voorstelling van Brandweerman Sam in de stadsschouwburg in Haarlem geweest. Een dag met spanning, enthousiasme en gezelligheid!

De voorstelling begon ’s middags om 16:00 uur. Zo kon Ifan eerst nog even een klein dutje doen voordat we gingen.

Toen Ifan net wakker werd had hij echt geen zin om te gaan, gelukkig was dit alleen omdat ‘ie nog niet goed wakker was 😉 Wij dachten al, kak! Nadat hij was aangekleed wat had gedronken en een banaan had gegeten hadden we er zin in! De brandweer hoed en zijn brandweer koffertje met een (mini) brandblusser, bijl, fluit (die gelukkig geen geluid maakt!) en nog wat andere dingen, moesten natuurlijk mee!

Eenmaal in de zaal overdonderen het Ifan allemaal even waardoor hij even dicht tegen me aan wilde zitten. Na een aantal minuten ging het weer goed en zat hij weer vol spanning tussen ons in.

Toen de voorstelling eenmaal begon vond hij het fantastisch! Meezingen, roepen en wijzen. Echt heel leuk om hem zo enthousiast te zien!

Ik zal niet teveel verklappen maar het is echt een heel leuke voorstelling. Hij is zeker geschikt voor Ifan’s leeftijd (3,5). Wij zaten eerste rangs, en dat merkte je omdat we een aantal “extra’s” hadden, we werden met water besproeid en aan het einde werden er van die linten de lucht in geknald.

Een kleine sneak peak!

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: