Mama & Kids

Lovely Mom | 5 manieren om prachtige herinneringen te creëren

Ze worden allemaal veel te snel groot, onze kinderen. Zijn ze nog maar net geboren en poef… gaan ze alweer naar de basisschool. Soms betrap ik mezelf erop dat ik met teveel andere dingen bezig ben. Dingen die er helemaal niet toe doen. Daarom deel ik vandaag 5 manieren om prachtige herinneringen te creëren.1. Fotografeer de lievelingsknuffel van je kind. Dit kan in huis zijn maar je kan het ook op een bijzondere plek doen, zoals op het schoolplein, in het bos of in je kind zijn autozitje (met gordel om natuurlijk!).

Harry op de bruiloft

2. Gebeurt er iets leuks/fijns/mooi/grappigs, schrijf het op een briefje en stop het in een potje. Je kan het potje van tevoren samen met je kind versieren. Open het potje aan het einde van het jaar om herinneringen van dat jaar op te halen. Is eens wat anders dan de oudejaarsconference 😉

3. Maak een jaar/maand/seizoen lang elke dag een foto van je kind en zet ze aan het einde van deze periode achter elkaar. Je kan hiervoor Picasa of Windows Movie Maker gebruiken. Het resultaat is super leuk en dierbaar! Top: vergeet het filmpje niet op te slaan op je externe harde schijf of bijvoorbeeld Dropbox!

4. Al die knutselwerkjes van je kind zijn echt heel leuk, hoor. Maar waar laat je het allemaal? Ifan komt zo ongeveer dagelijks thuis met een tekening die hij heeft gemaakt op het kinderdagverblijf.
Maak er een foto van en laat deze foto’s afdrukken. Koop een mooi album en plak ze hierin. Of nog makkelijker, maak een digitaal album en laat dit afdrukken. Kan al

5. Geef je kind ieder jaar voor kerst een speciaal iets voor in de kerstboom. Op het moment dat hij het huis uit gaat, heeft hij een doos vol mooie herinneringen aan elke kerst.

 

Wat doe jij om herinneringen te creëren? 

Hartje

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: