Lovely Gastbloggers ♡

 

 

Lovely Gastbloggers: Dagmar

 Dagmar

Mijn naam is Dagmar. Ik ben trotse moeder van Bram van vijf en Youp van acht maanden oud. Samen met deze 2 mannen en mijn man Raymond wonen we in het prachtige Haarlem. In het normale leven werk ik als Hotel Directeur in Amsterdam voor een grote hotelketen. Samen met mijn man proberen we de balans te vinden tussen hard werken, de kinderen, elkaar, sporten, vrienden en familie, en ook af en toe wat terug doen voor de maatschappij.

Ik ben een trotse Rotarian, een matige maar gezellige Hockeyer, een familie mens foodie lover, gezelschapsdier, en probeer altijd het goede in iemand of iets te zien. En dat, dat is nu soms moeilijk. Want onze jongste zoon heeft neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker. En daarmee ben ik ook een zorgmama.

Bij Lovely Charlotte mag ik gastblogger zijn. Ik hoop mijn visie op de wereld en mezelf en ons gezin te kunnen delen. Met emotie, oprechtheid, openheid en humor, maar vooral met compassie zonder zweverig te zijn. Ik ben benieuwd naar andere vrouwen en hun dilemma’s, oplossingen, geluksmomenten en zorgen. Ik zoek de verbinding en gelijkenissen en respecteer en omarm de verschillen….

 

 

Lovely Gastbloggers: Roelfien

Roelfien

Ik ben Roelfien. Jullie kennen me misschien al van andere websites of van mijn eigen website, Ladybos.nl. Dat ik nu ook blog voor Lovely Charlotte vind ik een hele eer!

Ik ben 35 lentes jong. Ik ben getrouwd met de leukste man die ik ken en samen hebben we twee schatten van jongens. Naast het bloggen werk ik thuis als gastouder. Het is hier altijd een gezellige drukte.

Ik schrijf heel graag omdat er altijd veel in mijn hoofd rond gaat. Het schrijven is voor mij een goede uitlaatklep. Het maakt het extra leuk als ik van mijn lezers reacties krijg. Sinds 2016 weet ik dat ik PCOS heb. Om de ergste klachten hiervan de baas te worden, is de eerste stap om af te vallen. Dit gaat moeizaam en hier zal ik vooral over schrijven.

Ik hoop jullie mee te kunnen nemen in mijn reis naar een gezonde levensstijl!

Liefs, Roelfien

Lees alle gastblogs van Roelfien!

 

 

Lovely Gastbloggers: Froukje

Froukje

Mijn naam is Froukje Dominicus en ik ben de trotse moeder van twee jongens, waarvan de jongste 1,5 is en de oudste bijna 4. Samen met mijn man woon ik in het midden van het land.

Ik houd erg van kletsen en vind het dan ook helemaal leuk mijn ervaringen als moeder van twee met jullie te mogen delen (online welteverstaan )
Naast het delen van mijn ervaringen, zal ik soms een tip aandragen die mij in bepaalde situaties heeft geholpen. Mijn verhalen zijn uit het leven gegrepen en zullen daarom wellicht bij het lezen een gevoel van herkenning oproepen. Naast de tijd die ik heerlijk samen met mijn kids doorbreng, werk ik parttime.

Hartelijke groet, Froukje

Lees alle gastblogs van Froukje!

 

 

Lovely Gastbloggers: Karin

Karin

Hoi, ik ben Karin (49) en woon met mijn vriend, dochter (10) en part time stiefzoon (19) in Zeeland.

Ik werk al 27 jaar in de mode en wil jullie een kijkje geven in mijn leven en bij mijn kledingkeuzes. Ook schrijf ik over de laatste modetrends en opvallende nieuwtjes uit de fashionwereld. Alles vanuit mijn beleving en met de nodige zelfspot.

Hopelijk genieten jullie van mijn blogs en je mag natuurlijk altijd reageren!

Lees alle gastblogs van Karin!