Beauty, Make-up, Verzorging

Lovely favorites van Boots Apotheek

Al jaren ben ik fan van Boots. Zodra we in Groot-Brittannië zijn is dat een van de eerste winkels die ik binnenloop wanneer ik op zoek ben naar verzorgingsproducten.

Een tijdje geleden kreeg ik een box met allemaal fijne producten die verkrijgbaar zijn bij Boots opgestuurd. Ik heb ze inmiddels allemaal getest en heb ze voor jullie op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

Champneys Summer Dream Rewarding Body Lotion

Deze body lotion ruikt ook echt, zoals de naam al doet vermoeden, naar zomer. Je krijgt er meteen een vrolijk en zonnige gevoel van.

De body lotion trekt snel in en laat je achter met een heerlijke (ruikende) gladde en zachte huid!

Botanics All Bright Micellar Cleanser

Ik ben gek op micellar water, zo ook op deze! Ik gebruik het al jaren als onderdeel van mijn huid reinigingsroutine.

Ik gebruik altijd eerst een lotion om mijn make-up grotendeels te verwijderen en daarna een micellar water als toner en om de laatste restje make-up te verwijderen.

Soap & Glory Pink Credible mini’s – Flake Away en Body Butter

Dit heerlijke duo gebruik ik erg graag. Eerst mijn huid lekker scrubben en daarna insmeren met de heerlijke ruikende body butter. De producten van Soap & Glory hebben altijd zo’n bepaalde geur dat je ze overal herkent, heerlijk!

Deze twee mini’s zijn ook ideaal om mee te nemen op reis!

Boots Tea Tree & Witch Hazel Berry Boost Jelly Face Wash

Een fijne facewash met de geur van tea tree en een vleugje bessen. De facewash reinigt mild je gezicht en laat een stralende huid achter.

Ik heb deze facewash een aantal dagen ’s ochtends en ’s avonds gebruikt, maar toen begon mijn huid wel erg droog aan te voelen. Ik heb sowieso al een wat drogere en gevoeligere huid, mocht dit ook hebben gebruik de facewash dan niet elke dag twee keer 😉

No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum

De ingrediënten in deze booster zijn veel belovend. Het bevat het klinisch bewezen Matrixyl 3000 Plus™. Dit is een fancy naam voor peptines. Peptines zijn o.a. de bouwstenen van je huid en zorgen voor de stevigheid en veerkracht.

Je kan het serum direct aanbrengen op de 6 probleemgebieden, rimpels op het voorhoofd, kraaienpootjes, lijntjes rond de lippen, fronsrimpels tussen de wenkbrauwen, lijntjes onder de ogen en de lachrimpeltjes. 

Het serum smeert lekker en trekt snel in. Het viel me op dat binnen een week de lijntje ook daadwerkelijk minder zijn geworden. Ik heb dan niet enorm veel fijne lijntjes, maar de ‘groeven’ in m’n voorhoofd lijken oprecht minder heftig.

No7 Matte Liquid Lipstick

Wanneer het om lipstick gaat, gaat mijn voorkeur uit naar een matte variant. Dit roze exemplaar is dan ook helemaal mijn ding! De lipstick brengt gemakkelijk aan, heeft een goede dekking en doodt je lippen niet uit.

Na een maaltijden of meerder kopjes koffie is het wel nodig om ‘m even bij te werken. Maar buiten dat blijft de lipstick perfect op zijn plaats zitten. Echt een go-to lipstick voor mij.

No7 Eyeliner Pencil

Een mooi grijs/zwart oogpotlood. Het potlood is best zacht dus dat is wel even wennen. Na een aantal keer proberen zit de eyeliner er mega snel en strak op.

Mocht ‘ie nog niet zo strak zijn, kan je hem gemakkelijk met een wattenstaafje corrigeren. Het potlood blijft de hele dag goed zitten maar is ook makkelijk te verwijderen.

Veel liefs,
Charlotte 💕

You may also like

1 Comment

 • Leonie van Mil

  Ik zou het alleen al voor de verpakking kopen. 🙂 Ziet er zo lekker voorjaars uit. Ik hou daar echt van
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Update doelen 2019My Profile

  14 juni 2019 at 08:30 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: