Lovely Bodies

Lovely Bodies | Roelina van roelina.nl

Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag is het de beurt aan Roelina. Roelina vind haar lichaam een noodzakelijk kwaad. En is allesbehalve een beauty Queen die dagelijks in de weer is met middeltjes en smeerseltjes!

Naam: Roelina

Leeftijd: 35 (op een haar na 36)

Lengte: 1.71 m

Gewicht: 56 kg

Kledingmaat: 36

 

 

Lovely Bodies | Roelina van roelina.nl

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Pfoe, het is een noodzakelijk kwaad? Eigenlijk niet veel bijzonders. Ik probeer er wel goed voor te zijn, maar meer in de zin van gezond eten dan bijvoorbeeld sporten of smeren. Ik ben namelijk allesbehalve een beauty Queen die dagelijks in de weer is met middeltjes en smeerseltjes.

 

Waar ben je blij mee?

Met mijn buik, mijn middel. Zeker na de 3 zwangerschappen die ik achter de rug heb. Ik heb er niet veel aan gedaan om weer in model te trekken, behalve gezond(er) eten en dus vind ik dat ik best trots mag zijn dat ik weer in maatje 36 pas. Hij zou wellicht nog platter en wat gespierder mogen, maar daarvoor moet ik dan toch echt mijn abs gaan trainen. Heb ik nu (nog) geen zin in.

 

Lovely Bodies | Roelina van roelina.nl

 

Waar ben je minder blij mee?

Mijn benen, die vind ik wat minder mooi. Ik heb redelijk stevige bovenbenen, ook al zie je dat niet direct. In verhouding tot mijn middel zouden ze wat smaller mogen. Aan de andere kant, het gaat om millimeters dus waar hebben we het eigenlijk over. Een cupmaatje meer zou ook best mogen, maar ik zeg altijd: mijn intelligentie zit niet in mijn borsten. En is dat nou echt zo belangrijk?

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Vrij weinig. Lange wandelingen maken met mijn boxer. Elke dag in ieder geval een uur, en in het weekend nog wel eens wat langer. Sporten is niet aan mij besteed, dat houd ik hooguit een paar maandjes vol en dan haak ik af. In dat opzicht ben ik absoluut geen doorzetter. Wel let ik op mijn eten. Niet in de zin van minder, maar wel gezond. Ik lees etiketten, probeer bewust met suiker en zout om te gaan en kook zoveel mogelijk vers, vezelrijk en voedzaam. En balansen, daar geloof ik ook heilig in. Ene dag iets meer, is de andere dag iets minder. Dus ik zondig net zo goed als ieder ander. Een MACje op zijn tijd kun je mij namelijk echt voor wakker maken.

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Pfoe, post 35? Althans bijna (ik weet niet wanneer dit blogje precies uitkomt). Voorlopig nog niets. Jawel, zo iets simpels als mijn haar kleuren. Dat staat wel hoog op mijn wensenlijstje. Na mijn bevalling 9 maanden geleden is er van mijn haar niet veel meer over. Dat polletje piekhaar, daar zou ik dus wel wat aan willen doen.

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Balansen, dat is echt mijn gouden tip! Welk dieet je ook volgt, het moet mijn inziens iets zijn wat je vol kunt houden. Je moet kunnen genieten!

 

Je kan Roelina volgen op www.roelina.nl

Facebook: roelinas / Instagram: roelinas / Twitter: @roeloveintheair

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

 • roelina

  Dank je! Ik vond het erg leuk om mee te doen!
  roelina onlangs geplaatst…Puzzelen leuke, leerzame tijdsbestedingMy Profile

  30 januari 2017 at 23:21 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: