Lovely Bodies

Lovely Bodies | Mounira van Mounira’s Mansion

Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag is het de beurt aan Mounira. Mounira beschouwt haar lichaam als haar huisje waar ze goed voor zorgt en oud in moet worden.

 

Naam: Mounira Mansour

Leeftijd: 31

Lengte: 1,70 m.

Gewicht: 60 kilo

Kledingmaat: 38

 

Lovely Bodies | Mounira van Mounira's Mansion

 

Wat betekent jouw lichaam voor jouw?

Dat is toch wel mijn huisje waar ik goed voor zorg en oud in moet worden. Dus ik probeer dan ook mijn best te doen om mijn huisje zo best mogelijk bij te houden door te sporten, groente en fruit te eten en niet te roken of te drinken.

 

Waar ben je blij mee?
Ik ben eigenlijk heel tevreden met mijn lichaam sinds ik 3 keer per week ‘shape’ doe. Hiervoor was ik altijd maar bezig met eten. Is het niet te vet? Eet ik niet te veel? Maar nu ik zoveel sport hoef ik niet meer over eten na te denken en eet ik wat ik wil, zonder aan te komen.

 

Lovely Bodies | Mounira van Mounira's Mansion

AMSTERDAM – Mounira Mansour op de lancering van SoJamie van ontwerpster Jamie Faber die haar schoenenlijn onthulde op de modefabriek in de RAI in Amsterdam. Saskia Bagchus / All Access.

 

Waar ben je minder blij mee?
Met mijn handen, ik vind ze een beetje gerimpeld en ik heb ook geen lange nagels van mezelf.

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Ik probeer 3 keer per week naar de spotschool te gaan, verder wandel en speel ik veel met mijn kids Noah (6) en Nimra (bijna 2)

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik ben tevreden en ik ben niet zo van de hairextensions, nepnagels enzo dus doe ik daar ook niet aan. Als het niet nep hoeft dan zou ik van mezelf alles meer willen hebben, langere wimpers, vollere lippen, grotere borsten, voller haar… maar goed een mens wil altijd meer en ik probeer tevreden te zijn met wat ik heb.

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Ik ben een avond mens, maar heb mezelf aangeleerd een dagmens te zijn. Hierdoor merk ik dat ik meer energie heb en meer doe nu ik vroeg opsta en ook niet meer zo belachelijk laat naar bed ga. Ik ben heel blij met deze omschakeling en wie weet is dit ook interessant voor iemand anders om eens uit te proberen of het voor je werkt.

 

Je kan Mounira volgen op haar blog Mounira’s Mansion!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • hardloopschema voor beginners 2017 - Mounira's Mansion

    […] daar zelf een goed voorbeeld van. Ik sport al. Ik ben me er super van bewust dat mijn lichaam mijn huisje is waarin ik woon. Ik wil graag zo lang mogelijk  fit en gezond blijven. En om er dan ook nog eens […]

    29 januari 2017 at 21:40 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: