Lovely Bodies

Lovely Bodies | Lisette van Lieve Syl

Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag is het de beurt aan Lisette van Lieve Syl. Lisette maakt met ‘Lieve Syl’ parodieën op de foto’s van Sylvie Meis. Om te laten zien hoe een realistisch moederlijf eruit ziet!

 

Naam: Lisette

Leeftijd: 32

Lengte: 1.70

Gewicht: 69

Kledingmaat: 38

 

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Eigenlijk ben ik best trots dat het er zo goed uitziet, ik heb drie kinderen gekregen waarvan de laatste twee binnen 20 maanden. Daarnaast heb ik bij elkaar vijf jaar lang borstvoeding gegeven. Toch mag ik niet klagen met hoe ik eruit zie, en dat terwijl ik een hekel heb aan sporten en erg van lekker eten houd!

 

Waar ben je blij mee?

Ik heb een soort appelfiguur. Daar kan ik niks aan doen, dat zit in de genen. Het zorg er wel voor dat ik dunne benen heb en weinig kont. Als ik in de familie kijk ben ik niet zo bang dat dit ooit gaat veranderen, erg fijn. Ook zijn wij gezegend met cup DD.

 

 

Waar ben je minder blij mee?

Ik heb een buikje, uiteraard geef ik daar ook dat appelfiguur de schuld van. En oké, mijn voorliefde voor chips en hartige hapjes. En bier. En wijn. Ik baal eigenlijk vooral van mijn slechte discipline. Op maandag een wijntje? Wel ja, gezellig. Schijnt de zon? Niet naar de sportschool maar naar het strand. Dat soort dingen.

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Nou als het regent dus naar de sportschool. Daar heb ik een persoonlijk programma en als ik geweest ben dan ben ik echt wel blij. Het is alleen nog iets te vrijblijvend, waardoor ik makkelijk een weekje oversla. Verder heb ik het geluk dat ik niet van zoetigheid hou dus taart en chocola makkelijk kan laten staan, en geen zoete drankjes drink.

 

 

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik zou dan het liefst iets aan mijn wallen doen of mijn hangwangetjes. Dit wordt veroorzaakt door slaapgebrek, dus wie weet lost dit op als de kinderen groter zijn. Verder ben ik tevreden.

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Een vriendin van mij zei weleens: waarom zou ik 52 weken per jaar diëten voor die 14 dagen dat ik in bikini loop. En dat is ook zo. Het is leuk om er mooi uit te zien, maar nog veel belangrijker om lekker in je vel te zitten en gelukkig te zijn.

Dit is een van de redenen dat ik met ‘Lieve Syl’ ben begonnen: ik maak een parodie op de foto’s van Sylvie Meis. Om te laten zien hoe een realistisch moederlijf eruit ziet. Omdat vrouwen elkaar vaak onzeker maken en de strakke stralende Sylvie daar niet echt bij helpt. Zo is ook de uitgelichte foto ontstaan!

Overigens heb ik veel respect voor Sylvie, want zij traint en werkt keihard om er zo uit te zien. Ik wilde dat ik maar een greintje van haar discipline had. Maar omdat dit nu eenmaal niet zo is heb ik besloten om gebruik te maken van de tegenstelling tussen haar en mij. Dus: blijf wie je bent!

 

Je kan Lisette volgen op haar Facebookpagina Lieve Syl en op haar blog Lisette schrijft!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • Marguerita

  Leuk om te lezen! Ik moet altijd erg lachen om de parodieen van Lisette 🙂 Grrrrrrlpower!
  Marguerita onlangs geplaatst…Trendrapport Kleine Fabriek herfst winter 2017 / 2018 deel 2My Profile

  10 januari 2017 at 10:46 Reply
 • karlien

  Super tof hoe jij jezelf neerzit naast Syl!
  karlien onlangs geplaatst…Reisverslag Thailand 2017 met kleine kinderenMy Profile

  2 februari 2017 at 14:20 Reply
 • Sonja

  Heerlijk van genoten!

  2 februari 2017 at 15:02 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: