Lovely Bodies

Lovely Bodies | Gera van huismama.nl

Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag de beurt aan Gera. Gera heeft drie kinderen gekregen, waarvan twee in twee jaar tijd. Ondanks dat ze nog wat kilo’s kwijt zou willen is ze tevreden met haar lichaam.

Naam: Gera

Leeftijd: 33

Lengte: 1.68

Gewicht: 89

Kledingmaat: Ik draag nog zwangerschapsbroeken! Shirts meestal M soms L

 

Lovely Bodies | Gera van Huismama.nl

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Mijn lichaam heeft drie kinderen gedragen, waarvan twee in twee jaar tijd. Dat is natuurlijk ontzettend bijzonder! Daarnaast is het best wel zwaar geweest voor mijn lijf, in meerdere opzichten. Vooral mijn bekken en rug hebben het zwaar te verduren gehad. Ik heb onlangs spit gehad. Dat is met twee kleintjes in huis echt heel lastig!

 

Waar ben je blij mee?

Momenteel ben ik erg blij met mijn borsten. Ik geef nog borstvoeding dus over het algemeen zijn ze nog wat voller. Waar ik ook erg blij mee ben is dat ik gelukkig nog nooit een borstontsteking en/of tepelkloven heb gehad!

 

Waar ben je minder blij mee?

Mijn buik is aardig uit vorm na mijn zwangerschappen en ik heb nog aardig wat overtollige kilo’s die er nog af moeten!

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Ik wilde naar de sportschool maar de fysio heeft me aangeraden eerst maar even 9 maanden te fietsen en te wandelen. Ik maak dus regelmatig wandelingen met mijn kids en als ik in de gelegenheid ben pak ik de fiets. Ik kan niet wachten tot de jongste mee kan op de fiets!

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik zou graag een aantal kilo’s lichter willen zijn, maar dit is een kwestie van tijd. Ik ben verder heel tevreden met wie ik ben.

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Je moet jezelf gelukkig maken, een ander kan dat niet voor je doen. En geniet!

 

Je kan Gera volgen op huismama.nl!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: